Отговори
# 690
gospojata,в края на краищата това съвсем не е важно,особено в днешния свят.

# 691
gospojata,в края на краищата това съвсем не е важно,особено в днешния свят.

Peace Съгласна съм ! Чета последната книга на Елиф Шафак - това един от феномените на времето, в което живеем и тя го отразява перфектно, в типичния си елегантен стил - човекът, индивидът, личността като гражданин на света, освободен от всички условности като пол, раса, религия, външен вид дори . Peace

# 692
Хубава двойка са Фара и Къванч.

# 693
Хубава двойка са Фара и Къванч.

Определено ! Много хубава !

# 694
Добро утро, дружки! Hug
Скрит текст:

дано скоро ни зарадват с повече информация за този така чакан филм ...
Хубав ден, момичета!  bouquet

# 695
Привет, момичета !   bouquet

Фенче,  Heart Eyes дано ! Дотогава ще се радваме на красотите, които феновете не спират да творят !  Peace

spam2

Днес от света си отиде един светъл човек, страхотен певец и талантлив творец ! Сбогом, Гого !

# 696
Хай, дружки! Hug
Скрит текст:
Светла му памет на Гого ... много го харесвах!
Госпожата  Heart Eyes чакаме с нетърпение, до тогава се задоволяваме с това, което феновете правят, така е!

# 697
Привет. Hug Hug Hug

И аз искам това за Хазал да е истина, но не искам да е Мурка. Peace

# 698
Привет !  Hug В този слънчев и усмихнат ден, се надявам, че сте с любимите си хора и се радвате на подранилата пролетна топлинка !  Hug

Скрит текст:
Днешният ден е една идея по-различен. Защото днес е Световен ден на думата "Благодаря" (International Thank You Day). Това е и една от най-хубавите думи в нашия речник, означава "дарявам благо, добрина, добро". Цял един прекрасен ден, в който можем да благодарим с усмивка. Вярвам, че всеки от нас има поне един човек, на когото иска да каже с лично отношение “Благодаря”! И никога не забравяйте, че „Добрата дума отваря железни врати!“. Благодаря ви, приятели !   bouquet

# 699
# 700
Здравейте, дружки Simple Smile

Снеже  Hug

Скрит текст:
какво се случва с Хазал? Има ли потвърждение за спирането на AFK? Мислех да го видя аз, ама прочетох, че бил спрян.

Кога очакваме фрагман на 1-ви епизод?

# 701

Госпожата   Heart Eyes bouquet
Хел  Hug колкото ти знаеш, толкова и ние, важното е, че филм ще има, а кога  newsm78 Ние чакаме търпеливо ...

# 702
Привет. Hug Hug Hug

Скрит текст:

И аз искам това за Хазал да е истина, но не искам да е Мурка. Peace

Здравейте всички!  Wink

Снежка, правилно не искаш според мен Хазал да е Мурка.  Peace Не мисля, че тази роля може да допринесе нещо за кариерата и.  Naughty Аз освен съжаление друго не изпитах към Мурка докато четях книгата.  Peace Едно малко момиче, омъжено за красавец с различни нрави, който на всичкото отгоре обича до полуда друга жена. И тя нищо не може да направи, защото семейството и е от най-традиционните. Още повече в онези години. Авторката се е опитала да и придаде някакъв цвят на Мурка, нали и е баба, но за мен си беше за съжаление през цялото време.  Peace Аз нищо друго не почувствах към нея.  Peace

# 703

">#t=18[/video]

# 704
Снеже  Hug

Скрит текст:
какво се случва с Хазал? Има ли потвърждение за спирането на AFK? Мислех да го видя аз, ама прочетох, че бил спрян.

Хел, Hug Heart Eyes

Скрит текст:
Вече го спряха, 13 епизод беше финалният.  Sad До 7 епизод включително има превод на български и ще се преведе докрай. Hug В Аси качват сериите с български субтитри. Ако имаш интерес, ще ти пратя линка. Hug
Ани,   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт