Отговори
# 495
Честита Нова Година, момичета!   bouquet Да е мирна, щастлива, благодатна, да сме здрави, да сме щастливи, да сме радостни, да имаме много положителни емоции, да обичаме силно, да сме вдъхновени от красивото, да имаме късмет и много успех!

Къванч е просто невероятен Курт, невероятен вълк, невероятно красив!  Crazy Фарах прекрасно е влязла в роля - погледа й е толкова детски учуден, ще се справи момичето, сигурна съм!   bouquet

# 496
Здравейте момичета  wavey първо искам да Ви честитя Новата година ,да сте живи и здрави, много щастие ,любов и късмет през тази година !

Досега само Ви четях ,но реших да се присъединя към вашата прекрасна тема. Снощи изгледах фрагмана и много ми хареса и знам че тази история ще ме завладее както всички други в които  Киво  участва.

# 497
Здравейте момичета  wavey първо искам да Ви честитя Новата година ,да сте живи и здрави, много щастие ,любов и късмет през тази година !

Досега само Ви четях ,но реших да се присъединя към вашата прекрасна тема. Снощи изгледах фрагмана и много ми хареса и знам че тази история ще ме завладее както всички други в които  Киво  участва.

Добре дошла!  Hug  bouquet И аз съм сигурна в таланта на нашето момче! Вярвам, че сериалът ще е невероятен! Особено след снощния фрагман ... Ей сега Шани ми каза, че Нермин

Безмен е била очарована от валса , все едно дядо и е оживял 70 години след смъртта му ...

а вчерашния фрагман е гледан от 5 600 000 души ...

Последна редакция: ср, 01 яну 2014, 21:35 от queen_fenka

# 498
Здравейте момичета  wavey първо искам да Ви честитя Новата година ,да сте живи и здрави, много щастие ,любов и късмет през тази година !

Досега само Ви четях ,но реших да се присъединя към вашата прекрасна тема. Снощи изгледах фрагмана и много ми хареса и знам че тази история ще ме завладее както всички други в които  Киво  участва.

Добре дошла!  Hug     bouquet  И аз съм сигурна в таланта на нашето момче! Вярвам, че сериалът ще е невероятен! Особено след снощния фрагман ... Ей сега Шани ми каза, че Нермин

Безмен е била очарована от валса , все едно дядо и е оживял 70 години след смъртта му ...

Благодаря ти  Hug

# 499
  • AMS

Още една снимка излезе  Party

# 500
Добро утро в първия работен ден на годината. Hug Hug Hug

Честита Нова година!   bouquet   Желая ви много здраве и късмет!  Hug Бъдете обичани и щастливи! Hug

Дано дълго да гледаме на екран нашият Къванч.  Praynig Фрагманът е много въздействащ и очаквам добър сериал! Hug Praynig Страхотни гифчета сте постнали. Heart Eyes

Левентът ни е влезнал в роля, извън снимачната площадка също гледа като Курт. Wink

Успешен четвъртък.    bouquet

# 501
# 502
Добро утро,дружки!!!
Хайде на кафе!!!
Скрит текст:

# 503
# 504
Здравейте дружки! Hug
Много красоти сте издирили, благодаря ви!   bouquet
Усмивчице  Heart Eyes благодаря за кафето!    bouquet
Снеже  Heart Eyes вярвам, че ще си го гледаме дълго наш красавец! И за сериала имам много добро предчувствие, дано не ме подведе ... ама не вярвам!
ето и от мен малко снимчици

Хубав ден, милички! Praynig

# 505
По стар ТВ!

За много години!Много здраве и късмет на всички Hug Heart Eyes и прекрасни мигове и приживявания със сериала!
Диди welcome

# 506
Здравейте! Hug Hug Hug
Падругите във форума VК са сформирали екип за превод на сериала,вероятно със субтитри ще бъде.

# 507
Здравейте! Hug Hug Hug
Падругите във форума VК са сформирали екип за превод на сериала,вероятно със субтитри ще бъде.

А при нас ще се сформира ли такъв?И ние да се насладим, както беше със "Север Юг".

# 508
Диме, дано новината за превод на руски да е вярна, защото много съм любопитна как ще претворят романа в сериал. Като гледам сценариите колко свободно интерпретират първоизточниците си, чакам нещо различно и се надявам да е по-добро от книгата. Особено ме вълнува образът на Курт Сеит, с големи очаквания съм.  Simple Smile

# 509
Диме, дано новината за превод на руски да е вярна, защото много съм любопитна как ще претворят романа в сериал. Като гледам сценариите колко свободно интерпретират първоизточниците си, чакам нещо различно и се надявам да е по-добро от книгата. Особено ме вълнува образът на Курт Сеит, с големи очаквания съм.  Simple Smile

Валя, прочетох призивът им за доброволки за превод и качване на субтитри.
Та по повод твоя пост - те пишат,че книгата не е излизала в превод на руски език.Преразказват части от нея онези момичета,които знаят турски и са чели оригинала.Вероятно няма да правят съпоставки между сценарния вариант и книгата.От една страна това е добре,от друга - може да се изгубят в превода някои логични действия.

Скрит текст:
Инициативная группа решила взяться за перевод сериала "Курт Сеит и Шура"
Желающих помочь в этом деле (переводчики,сабберы) .
.... даден адрес на администратора - организатор

Общи условия

Активация на акаунт