Отговори
# 630
Добро утро. Hug Hug Hug

Ако ме попитат каква е голямата единствена любов на Курт Сеит, мога да отговоря само - силно сексуално привличане.

Аз четох откъсите в темата, но усещането ми е същото.  Peace Да не говорим, че при първия му път с Мурка, Курт и казва същите думи като на Шура.  #Crazy  Не знам... колкото и да е безпристрастна, авторката все пак е внучка на Мурка, а пък може и така да е било, кой знае. Peace

Успешна нова седмица.  bouquet

# 631
Привет дружки! Hug
Моето мнение съвпада напълно с това на Госпожата  Heart Eyes по отношение любовта между Курт и Шура. От глупава гордост прецакаха любовта си и живота си, така мисля аз, след като прочетох книгата. . Ще видим как ще бъде показана във филма, надявам се да ни завладее тази голяма любов. Peace

Хубав ден ! Hug

# 632
Привет и от мен  wavey
Имали вече излъчен епизод на сериала или все още се очаква? newsm78

# 633
Привет и от мен  wavey
Имали вече излъчен епизод на сериала или все още се очаква? newsm78

Добър вечер !   bouquet
Бел,  Hug радвам се да те видя отново !   bouquet

За сега, има само трейлър на очаквания от всички ни сериал !  Peace Само фрагман, ама страхотен - разби всички рекорди - близо 9 милиона гледания ! Нещо, което не се е случвало от години !  Peace

Първият епизод, се очаква или в края на февруари или март !  Peace

# 634
Аз не влизам мново в темата, защото още не съм прочел книгата, а тук все пак се коментира (което е и редно).
Просто искам да напомня, че сериала ще се превежда на български ... даже идеята ми е сериала да е преведен на български още преди и другите езици, за това ще се опитам да направя връзка с преводачи от различни страни за да си съдействаме ... до Март има много време.
Та искам да знам, ако някой друг също иска да превежда, да се разберем предварително за да не се върши една работа два пъти паралелно, като може да си съдействаме.  Simple Smile
Приятна дискусия.

# 635
Аз не влизам мново в темата, защото още не съм прочел книгата, а тук все пак се коментира (което е и редно).
Просто искам да напомня, че сериала ще се превежда на български ... даже идеята ми е сериала да е преведен на български още преди и другите езици, за това ще се опитам да направя връзка с преводачи от различни страни за да си съдействаме ... до Март има много време.
Та искам да знам, ако някой друг също иска да превежда, да се разберем предварително за да не се върши една работа два пъти паралелно, като може да си съдействаме.  Simple Smile
Приятна дискусия.

Изключително съм ти благодарна, че ще се ангажираш с превода и стиковането на екип за превод !   bouquet
Знам колко е трудоемко това занимание и колко време отнема, за да можем да се насладим на филма с качествен и бърз превод !  Hug

# 636
stereo_hz, желая Ви успех в благородното начинание! Peace
Има няколко момичета преводачки и ако сформирате екип, ще сме най- доволните фенове!!!  bouquet

# 637
Хай, дружки! Hug
BELL  Hug добре дошла!   bouquet Не, няма още излъчена серия, филма ще започне февруари или март  newsm78 За сега имаме само един умопомрачителен трейлър, който разби всички рейтинги по гледаемост - за 4 дни е бил гледан от близо 9 милиона ...
Момичета, искам накратко да ви преведа какво пишат рускините за думите на Нермин Безмен за нашето момче
" Преди една година това, което знаех за Къванч Татлъту беше, че носи короната на най-добрия модел в света за 2002 год. \ имах чувството, сякаш съм живяла на друга планета хахаха / През изминалите години не съм гледала неговите сериали, за мен неговата растяща репутация беше само като звук. Когато той беше избран за ролята на Курт Сеит , неговата личност и актьорски качества придобиха за мен огромно значение. В момента на написването на тези думи, стотици хиляди мои читатели изказаха възторга си, че именно той ще се превъплати в ролята на дядо ми.
Без да обръщам внимание на това,че той е много известен и има внушителен брой фенове, аз бях впечатлена от това, че той продължаваше да се самоусъвършенства, да се учи да бъде Курт Сеит - уроците за валс, бойните сцени, коня , заставен да стои на два крака, измъченият войнишки поглед ...аз знам, че моят дядо би гледал с гордост на него.
Когато аз слушах и гледах Къванч, се вслушвах в моите чувства, това беше много важно за мен. Колкото и да е добър актьора, актьорството си има собствена интерпретация и удаление  newsm78 на моя дядо би ме направило много нещастна. Но много скоро разбрах, че опасенията ми са били напразни. Къванч ми каза :" Аз искам да науча тази история от Вас. Можете ли да ми я разкажете? Това е много важно за мен"
Аз си казах -Добре, аз не губя по този начин дядо си, напротив, това за мен ще е победа. И след 5 минути пред мен вече не беше Къванч Татлъту -възроди се Курт Сеит 1916 година ...
В болницата, когато Къванч отвори очи, все едно моя дядо излезе от комата. Снимките на тази сцена възродиха в мен много спомени, сълзите, които пролях, докато пишех тази история. Сега, пред мен Курт Сеит оживя в друго тяло. Когато гледам Къванч, в мен отново оживяват онези чувства ..."
Момичета, и това ако не е признание за професионализма и таланта на нашето момче ... здраве му кажи! Пък някои нека си злобеят... хич не ме интересува, аз знам защо харесвам именно Киво, а не някой друг. Peace

# 638
Фенче  bouquet, ами дай и новия актьор, който ще играе в сериала, поместен на страниците на подругите...

ПС: И "сънят на пеперудата" с руски превод: http://vk.com/kurtseyt_official?z=video33121946_166549021%2F46f6ef21f384597ff6

Последна редакция: пн, 06 яну 2014, 23:46 от shaane

# 639

някой си Берк Ерчер ... нямам идея кой е, ама не е лош  hahaha
Шани  Heart Eyes   bouquet златна си!

# 640

Шани  Heart Eyes   bouquet златна си!
Ето го. Участва в този клип.
http://www.youtube.com/watch?v=92QbYT0j5kQ

# 641

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Не съм разбрала, че през септември 2013г. Едже е била на гости в България.  Shocked
Снимката е от нейния профил...

някой си Берк Ерчер ... нямам идея кой е, ама не е лош  hahaha
Шани  Heart Eyes   bouquet златна си!
Ето го. Участва в този клип.
http://www.youtube.com/watch?v=92QbYT0j5kQ

Благодаря,  stereo_hz! Ще го огледам детайлно човека... Peace

# 642

Той кого ще играе ? Симпатяга е !  Peace

stereo_hz, благодаря за клипа ! Peace

Фенче,  Heart Eyes благодаря !   bouquet

# 643
  • София
Ха ха Берк Ерчер го знам,  Grinning играеше в Kayıp, другият сериал който следя в момента. Ролята му беше малка, но се справи според мен много добре с нея.  Peace Сега нямам възможност, но ако успея след малко, ще се опитам да намеря някоя сцена с него, така по-продължителна, за да добиете представа горе долу за играта му.  Peace

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 00:41 от zarani

# 644
Стерео , благодаря!  bouquet В клипа обаче не ме впечатли особено, на снимката е готин.

ох, нямам търпение вече ...

Общи условия

Активация на акаунт