Отговори
# 660
Хай, дружки! Hug
Зарани  Hug благодаря! Надявам се на теб да ни покажеш резултатите накрая! Аз влязох, ама нищо не отбрах  Joy Joy Joy Joy

оф, само такива снимки излизат ... нищо съществено Rolling Eyes

# 661
# 662
Привет Hug

gospojata , queen_fenka , благодаря ви момичета  bouquet

# 663

It has just been announced that Hazal will join the cast of Kavinc's new series ''''Kutr Seyd & Sura '''.......nothing is certain yet we have to wait and see until the news are confirmed .

Не е потвърдено, но любимата ми турска актриса може да вземе участие в сериала.

Приятна вечер!

# 664
Добър вечер, дружки !  Hug

It has just been announced that Hazal will join the cast of Kavinc's new series ''''Kutr Seyd & Sura '''.......nothing is certain yet we have to wait and see until the news are confirmed .

Приятна вечер!

Джейн, благодаря ти за тази информация . Всъщност, като се замисля, Хазалчето много добре би се превъплатила в ролята на Мурка. Peace Отговоря и на описанието, което авторката е направила за нея.
Само че, много биха се повторили нещата, ако е в тази роля - пак да играе “втора цигулка“, пак да обича до полуда, но несподелено .... Може пък и друга роля да са и отредили,  просто си мисля на глас. Peace

# 665

Приятна вечер!

Супер! И аз много си я харесвам! Peace Дано е истина ...

# 666
Здравейте момичета  Hug Hug Hug Hug Hug
видях ,че Джейни ви е пуснала инфото и бих се радвала ако Хазал участва  Peace

# 667

Белл,  Hug благодаря ти за красивият колаж !   bouquet Надявам се, че ще ни радваш с твоите умения и по време на излъчването на сериала!   bouquet

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 22:24 от gospojata

# 668
Госпожата Hug, Фенче Hug, Диди Hug

И на мен ми се струва, че може би ще играе Мурка, пасва точно на описанието в книгата, въпреки че наистина ще се получи дежавю. За мен е интересно Еджето как ще пренапише историята за турските зрители, щото е ясно че няма как да дадат толкова еротични сцени Grinning
А за Татяна нещо изясни ли се newsm78

# 669
Госпожата Hug, Фенче Hug, Диди Hug

И на мен ми се струва, че може би ще играе Мурка, пасва точно на описанието в книгата, въпреки че наистина ще се получи дежавю. За мен е интересно Еджето как ще пренапише историята за турските зрители, щото е ясно че няма как да дадат толкова еротични сцени Grinning
А за Татяна нещо изясни ли се newsm78

Джейни  Hug

# 670

Трелърчето ни по всички канали ! Heart Eyes 9 милиона гледани, си е сериозен рекорд, явно е приковал вниманието и на зрители и на журналисти !  Peace

Джейни,  Hug нали спрягаха за участие две симпатични дами ? Сега виждам, че е останала едната, може би тя ще изиграе Татяна ? Thinking

# 671
Добро утро, дружки! Hug
Скрит текст:

Хубав ден !  bouquet

# 672

Какви красоти творят вече нетърпеливите фенове ...

# 673
Здравейте!

Ето нещо за Зейнеп

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/haber/25524352.asp

Поддръжник е на доброволци на Amnesty International......

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 18:54 от Slawena

# 674

Общи условия

Активация на акаунт