WIZZ AIR 11

• 62 535
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Аууу,видяхте ли цените какви са завишени  ooooh!

# 706
  • в семейството
За дестинацията, за която аз се интересувам, от вчера малко са  намалили цената и днес е същата. Има още какво да намалят  Mr. Green

# 707
  • Пловдив
Ние вчера се възползвахме от намалението,но ми опънаха нервите яко докато купя билетите.Хиляда пъти сменяха цените и хиляда пъти ми излизаше,че няма места за избраните дати.В крайна сметка успях.Три билета за Валенсия-август -отиване и връщане-1200 лв с два куфара.Ядосах се,защото през телефона куфара струва 50 лв,а през компа 70.Но през телефона пишеш и накарая ти казва срив в системета-опитай пак.Но през компа успяхс триста зора.Само да сме живи и здрави  Grinning

# 708
Ние вчера се възползвахме от намалението,но ми опънаха нервите яко докато купя билетите.Хиляда пъти сменяха цените и хиляда пъти ми излизаше,че няма места за избраните дати.В крайна сметка успях.Три билета за Валенсия-август -отиване и връщане-1200 лв с два куфара.Ядосах се,защото през телефона куфара струва 50 лв,а през компа 70.Но през телефона пишеш и накарая ти казва срив в системета-опитай пак.Но през компа успяхс триста зора.Само да сме живи и здрави  Grinning

Не го схванах. Значи ако си направиш резервация през сайта ти дава цена на куфара  70лв, а ако си направиш резервация по телефона ти дава цена 50лв. Така ли?

# 709
Имам платен куфар през сайта им.Дали има ограничения в размерите?Все пак трябва да събере 32 кг.

# 710
  • Пловдив
Да така е.През телефона куфара в едната посока е 50 ,голям салонен 25лв за август,а през саита куфара е 70,а голям салонен 40лв

# 711

Не го схванах. Значи ако си направиш резервация през сайта ти дава цена на куфара  70лв, а ако си направиш резервация по телефона ти дава цена 50лв. Така ли?
Има се впредвид мобилно приложение на smart phone.

# 712
Здравейте,
на 15.02 ще летим живот и здраве до Дубай ,но не знам кога най-рано може да си чекираме бордните карти ,така ,че да важат и за отиване и връщане/21.02.2014/
И още нещо да попитам .Когато запазвах билетите от бързане пуснах само малък салонен багаж,а сега искам да го заменя с голям салон,как става тази подмяна?
Благодаря ви

# 713
  • Beyond the stars
Здравейте,
на 15.02 ще летим живот и здраве до Дубай ,но не знам кога най-рано може да си чекираме бордните карти ,така ,че да важат и за отиване и връщане/21.02.2014/
И още нещо да попитам .Когато запазвах билетите от бързане пуснах само малък салонен багаж,а сега искам да го заменя с голям салон,как става тази подмяна?
Благодаря ви

Чекирането може да е до 30 дни преди полета  Peace При самото чекиране може да се доплати за голям салонен багаж  Wink

# 714
  • София - Варна
Здравейте,
Благодаря ви

Чекирането може да е до 30 дни преди полета  Peace При самото чекиране може да се доплати за голям салонен багаж  Wink

Ако щу си вземате 2 броя голям салонен багаж, по-добре 1 чекиран - същата цена, а имате право и на 2 броя малък салонен багаж. Това е при двама пътуващи минимум. Багажът може да се добави до 3 часа преди полет.

# 715
...
 Багажът може да се добави до 3 часа преди полет.

Може ли да се добави след като си чекирал вече?
Или трябва да е преди или заедно с чекирането?

# 716
...
 Багажът може да се добави до 3 часа преди полет.

Може ли да се добави след като си чекирал вече?
Или трябва да е преди или заедно с чекирането?

Според последните им нововъведения мисля, че може, но не съм пробвала.

# 717
Знаете ли от къде мога да намеря от тези прозрачните пликове за течности в ръчния багаж? От Варна съм и нещо не мога да открия такива.. а относно дезодорантите може само от тези ролковите или сухите за подмищници и да са до 50 мл.?

# 718
Знаете ли от къде мога да намеря от тези прозрачните пликове за течности в ръчния багаж? От Варна съм и нещо не мога да открия такива.. а относно дезодорантите може само от тези ролковите или сухите за подмищници и да са до 50 мл.?

Пликове си взимам от летището. Ако нямаш специален плик си сложи нещата в най-обикновена прозрачна торбичка.
Дезодоранти - всякакви без спрей.

# 719
Благодаря ви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт