WIZZ AIR 11

• 62 862
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
 Heart Eyes Hug и вече две страници Rolling Eyes

# 31
Здравейте,
възможно ли е да са прекратили полетите до Париж, не успявам да намеря инфо  #Cussing out

Когато обаче маркираш на картата Париж, системата позволява да търсиш полети. Има полети до Париж.

При мен не се получава. Пробвах 2 различни браузъра. Явно има бъг.

# 32
Момичета като се регистрирам за полет наобратно на "Тип на документ"  излиза -  Друг документ, а не Лична карта  newsm78 А на бордната ми карта за отиване си пише номер на лична карта ..
Не би трябвало да е проблем нали ?  Wink

на мене винаги ми се променя на 'Друг документ'  Peace

Това исках да знам  Hug За пръв път пътувам с Wizz, въпросът може да е бил глупавичък, но много благодаря   bouquet

глупава е системата за резервации на УИЗ, и аз се чудех първите няколко пъти какво става  Laughing

# 33
Здравейте,
възможно ли е да са прекратили полетите до Париж, не успявам да намеря инфо  #Cussing out

Когато обаче маркираш на картата Париж, системата позволява да търсиш полети. Има полети до Париж.

При мен не се получава. Пробвах 2 различни браузъра. Явно има бъг.

пробвай да ползваш сайта на английски или на друг език, който разбираш, и на мен ми излизаше това, което описваш няколко пъти

# 34
  • Sofia
Мими, и аз благодаря за темата!   bouquet
Благодарение на нея събрах кураж да летя "накъдето ми видят очите"  Laughing
Момичета, има ли ограничения за брой цигари в ръчния багаж?

# 35
...
Момичета, има ли ограничения за брой цигари в ръчния багаж?

Не съм сигурна за броя, но предполагам няма да носите големи количества.
Мои приятели редовно пътуват с по 2 стека и не са имали проблем.

# 36
  • Sofia
Благодаря, Мими! За 5-6 кутии иде реч.
Хаха, няма да ходя, за да търгувам цигари!  Joy

# 37
  • в града на вечния купон
И аз имам проблем с Париж-пиеше Брюксел newsm78

# 38
Вече е наличен Париж при мен.

# 39
  • в града на вечния купон
При мен излиза Брюксел,но успях да резервирам с триста зора :crazyeyes
До кога трябва да платя по банка? В дск ли само може да се плаща или мога чрез онлайн банкиране?

# 40
Здравейте! Искам да се възползвам от 20 % отстъпка и искам да купя два билета до Милано Бергамо, но като че ли има бъг, след като съм въвела всички данни и натискат продължи, зарежда се, зарежда до не знам си колко минути и след това излиза error. Пробвах с 3 браузера - интернет, мозила и гугъл хром. Защо така се получава?

# 41
Здравейте, в сайта на wizz air пише за днес, че има 20% намаление, аз понеже мисля за първи път да пътувам и се чудя често ли има такива намаления. И цената на билетите в рамките на час-два  ги вдигнаха и сега съвсем се разколебах- става въпрос до Рим за края на месеца. Има ли вероятност да намалят пак цените, имат ли такава практика, че няма много време. Май края на ноември е най- слаб откъм туристи за Рим.

# 42
Помагайте, опитвам се от час да взема билети- след като избера полет, след това при писане на имената и избиране на багажа ми изчезва, че съм избрала полета и пак и пак отначало.  А където пише да избера застраховка ми е бъгнато- не мога нищо да избера и да продължа да видя какво ще стане.  newsm78

# 43
  • София
Здравейте, в сайта на wizz air пише за днес, че има 20% намаление, аз понеже мисля за първи път да пътувам и се чудя често ли има такива намаления. И цената на билетите в рамките на час-два  ги вдигнаха и сега съвсем се разколебах- става въпрос до Рим за края на месеца. Има ли вероятност да намалят пак цените, имат ли такава практика, че няма много време. Май края на ноември е най- слаб откъм туристи за Рим.
Цените на билетите ги вдигат в рамките на час два, защото се пускат определен брой места на ниска цена и след изчерпването им цената логично се вдига  newsm78.
Още повече, че един ден преди общото намаление има промоция само за членовета на Уиз клуб Simple Smile и това още повече намалява количеството билети на ниска цена. Затова като видиш, че са ниски цените взимай по-бързо без да се колебаеш.  Peace Колкото до промоциите няма закономерност. Последните 3-4 седмици правеха няколко пъти промоции, явно им трябват свежи пари, нали пуснаха нови линии...
Но дали до края на месеца ще има и дали декември ще е така, не се знае Peace

# 44
  • София
Помагайте, опитвам се от час да взема билети- след като избера полет, след това при писане на имената и избиране на багажа ми изчезва, че съм избрала полета и пак и пак отначало.  А където пише да избера застраховка ми е бъгнато- не мога нищо да избера и да продължа да видя какво ще стане.  newsm78
смени браузера Peace

Общи условия

Активация на акаунт