WIZZ AIR 11

• 62 984
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте момичета  Simple Smileискам да ви попитам при пътуване с дете( на 1 годинка) неговите неща,като ядене,памперси и всичко което може да ми потрябва по  време  на  полета мога ли да го нося в отделна чанта или трябва  да е в моя ръчен багаж?А също и носенето на шише с вода и мляко трябва ли да са по 100 мл. или може и по повече? Благодаря  ви  предварително.

# 616
Ха-ха duhi_puhi, помня го твоя случай!  Laughing
То това не ми е за сефте  Crazy всеки път от там така се получава  Mr. Green

# 617
  • Под Слънцето
Някой ще лети ли за Барселона на 13 април от Сф?

# 618
Пробвах да направя резервация на други хора , по тяхна молба за Уиз еър и нещо не се получи . Всичко както трябва въведохме и накрая искаше някаква парола . Картата, която ползвахме е виза,  3D парола да въведем . Някой знае ли за какво иде реч, пина ли трябва да се вкара или някаква нова защита на виза , за която хората не знаят. ?

Аз ползвам карта на ПИБ и въвеждам 3D парола за сигурност. Получава се след регистрация на сайта на банката или в банката.
Обадете се във вашата банка и ще ви кажат как да получите тази парола.
Този код се иска от доста сайтове и не отскоро.  Grinning  
Няма как да не си знаеш паролата , след като притежателят на тази карта се е регистрилал за допълнителна защита на картата Verified by Visa  при ползването и онлайн, това е защита която единствено титулята на картата може да си я активира .... и аз ползвам  Visa и съм си я регистрирал с допълнителна верификация  при ползване в интернет, което разбира се е полезна стъпка ....

# 619
Пробвах да направя резервация на други хора , по тяхна молба за Уиз еър и нещо не се получи . Всичко както трябва въведохме и накрая искаше някаква парола . Картата, която ползвахме е виза,  3D парола да въведем . Някой знае ли за какво иде реч, пина ли трябва да се вкара или някаква нова защита на виза , за която хората не знаят. ?

Аз ползвам карта на ПИБ и въвеждам 3D парола за сигурност. Получава се след регистрация на сайта на банката или в банката.
Обадете се във вашата банка и ще ви кажат как да получите тази парола.
Този код се иска от доста сайтове и не отскоро.  Grinning  
Няма как да не си знаеш паролата , след като притежателят на тази карта се е регистрилал за допълнителна защита на картата Verified by Visa  при ползването и онлайн, това е защита която единствено титулята на картата може да си я активира .... и аз ползвам  Visa и съм си я регистрирал с допълнителна верификация  при ползване в интернет, което разбира се е полезна стъпка ....

На работното ми място клиенти ме помолиха от моя компютър да им направя резервация. Всичко наред докато накрая този код , но те не знаеха, аз още по-малко . newsm78 Благодаря ви за отговорите .   bouquet

# 620
Тази парола и през банкомат може да си я генерирараш /на съответната банка, която ти е издала картата/ Peace
Мен много лошо ме изненадаха с този секюрити код, защото не бях в БГ и не можах да си използвам картата. Голяма тъпотия Close

# 621
  • Варна
Здравейте! Някой попадал ли е на намаление на тарифата за багаж, при условие, че вече имам закупен билет?

# 622
Тази парола и през банкомат може да си я генерирараш /на съответната банка, която ти е издала картата/ Peace
Мен много лошо ме изненадаха с този секюрити код, защото не бях в БГ и не можах да си използвам картата. Голяма тъпотия Close

Картата е на италианец , не знам дали от тук може да си го генерират. Учуди ме ,че не знаят, те уж са свикнали да ги ползват , да се оправят, аз не съм и на работа сега да им кажа. Бяха възрастни  може от ЕГН-то да е  Grinning

# 623
То не е от неползване. На мен преди да ми поиска въпросния код, който аз нямах, съм ползвала картата десетки пъти и код нямаше. По-късно го въведоха с цел повишаване на сигурността.

# 624
  • Варна
Искам сега да закупя билети последователно отиване от София до Място 1 и връщане от Място 2 до София. Т. к. ми изтече членството като купя отиване до първата дестинация ще мога ли с намалението да закупя и връщането, дали ще отчете закупуването на членството веднага?
Тъкмо реших да купувам и проблем. Питам, понеже предната година няколко дни по-късно ми го отчете.

Oх, и друго се сетих, ако плащам по банка може ли два пъти последователно да закупя билети, нямаше ли ограничение някакво първо да платя едната резервация?

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 20:01 от ilianagm

# 625
Искам сега да закупя билети последователно отиване от София до Място 1 и връщане от Място 2 до София. Т. к. ми изтече членството като купя отиване до първата дестинация ще мога ли с намалението да закупя и връщането, дали ще отчете закупуването на членството веднага?
Тъкмо реших да купувам и проблем. Питам, понеже предната година няколко дни по-късно ми го отчете.

Ако платиш с карта веднага ще го отчете.

# 626
  • Варна
Мерси Мимии  bouquet. Явно ще плащам с карта. Мислех да платя по банка, че ако нещо не се получи да откажа плащането.

# 627
Уникална тема, мерси за бързите и точни отговори! Та, имам един въпрос, след като ще пътувам с голям салонен багаж (като куфар), мога ли да си взема телефона и портфейла в малка чантичка или ще трябва да го бутна по джобовете? Simple Smile

# 628
  • Beyond the stars
Уникална тема, мерси за бързите и точни отговори! Та, имам един въпрос, след като ще пътувам с голям салонен багаж (като куфар), мога ли да си взема телефона и портфейла в малка чантичка или ще трябва да го бутна по джобовете? Simple Smile
Можеш ако чантичката влезе в големия салонен  Simple Smile

# 629
В джобовете докато минете на гейта. Много са стриктни за този 1 брой багаж, може и съвсем малка торбичка да имате в ръка, пак ще ви кажат, че не може така. Досадна работа Tired

Общи условия

Активация на акаунт