WIZZ AIR 11

• 62 957
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Зависи кой ще стачкува. Доколкото видях няма да имате проблем.

Аз понеже не разбирам италиански, ползвах гугъл транслатора; та там ми преведе "обща стачка от всички служители на Фонда, AIR-индуцираната и летища"- каквото и да значи. Затова се притесних... Ти сигурна ли си, че не касае полетите?

Дай линк където пише това.

# 646
  • Пловдив
http://www.mit.gov.it/mit/site.php?p=scioperi

Zа 10,02 ме интересува.

# 647
Аз бях видяла само пъвата отбелязана за 10.02.
Ще помоля накой, който разбира италиански да разгадае втората.

# 648
Скоро не съм забелязвала да имат 20 % намаление на цените на билетите. Имате ли наблюдения на колко време правят промоции?

# 649
  • София
Скоро не съм забелязвала да имат 20 % намаление на цените на билетите. Имате ли наблюдения на колко време правят промоции?

Имаше на 22 и 23.01 за ползващи мобилното приложение. За честотата на намаленията не мога нищо да кажа.

# 650
честотата на намаленията варират

ноември примерно имаше няколко пъти, тъй като преди Коледа е много слаб сезон и цените се държаха много ниски

# 651
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те

Първото е стюардеси от 10 до 14, второто е обща стачка на всички служители сектор наземно обслужване, контролна кула и обслужване летище, стачката е 24 часа.
Това без да имам претенции, така го разбирам.

Препоръката ми е да се попита в Уизз, че има обявена стачка и какво ще се случва.

# 652
  • Варна

Моите наблюдения по промоции са, че билетите си поскъпват и доста след това са с висока цена. Точно ден преди последната промоция билетите, които си следях бяха доста по-евтини.

# 653
Резервирах си билетите онлайн. Платих по банка в 24-часов срок и сега как разбирам, че всичко е ОК?

# 654

Първото е стюардеси от 10 до 14, второто е обща стачка на всички служители сектор наземно обслужване, контролна кула и обслужване летище, стачката е 24 часа.
Това без да имам претенции, така го разбирам.

...
И аз така разбрах, но ...

Резервирах си билетите онлайн. Платих по банка в 24-часов срок и сега как разбирам, че всичко е ОК?

Ще получиш мейл с потвърждение.

# 655
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Най-тъпия въпрос на света, ама да питам - скоро мислите ли, че ще падна цените  Mr. Green
Това, защото подозирам че благодарение на кукитата ме шпионират и ми вдигат цените за желаната отсечка.

# 656

След колко време да очаквам?

Благодаря!

# 657
Най-тъпия въпрос на света, ама да питам - скоро мислите ли, че ще падна цените  Mr. Green
Това, защото подозирам че благодарение на кукитата ме шпионират и ми вдигат цените за желаната отсечка.

Зависи за кой период гледаш.  Laughing

# 658

Зависи за кой период гледаш.  Laughing

И аз с този въпрос. За края на август - началото на септември до Болоня и от Милано.

# 659

След колко време да очаквам?

Благодаря!

около 24 часа отнема след като направиш превода

Общи условия

Активация на акаунт