Астрология-4 тема

• 74 727
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Greene, благодаря.
И аз това и обяснявах, че тържеството и църковната сватба, може когато си изберат, но самото подписване в гражданското да е в хубав ден и час, определен астрологично.
bulgari_bs, Мерка и Венерата са доста важни при нови начинания, подписване на договори и т.н. Февруари Мерка беше ретро, т.е. недобър за договори, имай го предвид друг път.

Последна редакция: ср, 12 мар 2014, 10:19 от aniram***

# 271
Ани, и през септември няма категорично хубава дата от съботите и неделите. Все с нещо трябва да се направи компромис. Горе-долу става 13.09, но пак Луната е намаляваща. За сметка на това е в екзалтация по знак /в телец/ и в тригон със слънцето в дева. Венера, планетата на любовта е неблагоприятно поставена по знак /в дева/, но пък е във взаимна рецепция с Меркурий във везни.

Невъзможно е да се избере астрологично добра дата през времето на знак дева - от 23 август до 22 септември, при която да са изпълнени две от най-важните изисквания при елекциите - нарастваща Луна, която да е в хармоничен аспект със Слънцето едновременно. Ако искаме да са изпълнени и двата критерия, трябва да сложим Луната в скорпион /в секстил със Слънце/ или в козирог /в тригон със Слънце/, но и в двата знака са неблагоприятни - в единия е в заточение, а  в другия - в падение.

В края на септември, когато Слънцето е вече във везни - може да се изберат 29 или 30 септември, когато Луната ще е в стрелец, нарастваща и в секстил със Слънцето във везни. И там ще следва да се направи компромис с някои аспекти, но като че ли 30.09 е по-добрата дата. Лошото е, че се пада във вторник.

# 272
Някой може ли да ми каже кой аспекти се гледат за евентуално несполучливи финансови дела и т.н,че напоследък много не ми върви в тези неща..да не би пък планетите да са виновни  Mr. Green

и от ретро марса е сега,той е във венерин знак, пък те с венера скоро и тя беше ретроградна в козирог/ са мундо управители на финансовата ос 2-8 дом, отделно за  крупни сделки се гледа да нямаш напрегнат  аспект юпитер -плутон в  прогностика,не е препоръчително да се теглят кредити,да се ипотекира и да се инвестира,води до фалит
Грешките ,направени по време на ретрограден Меркурий ,се разкриват на ретро - Марс

# 273

Greene, благодаря!

# 274
Здравейте пак момичета..аз отново съм с глупав въпрос може би!Сигурно е питано назад из темите но..така,интересува ме кой аспекти се гледаха за  това кога една жена  евентуално ще има деца,ако въобще може да се изчисли по някакъв начин де!Разглеждам тук като пример моята карта..но нищо не мога да разбера  ooooh!! http://prikachi.com/images.php?images/371/7155371p.gif Както виждам(поне до колкото разбирам де) за мен по принцип не е желателно сключване на брак преди 29 година,то така или иначе мъж няма де  Mr. Green Mr. Green заради Сатурнът ми в 7 дом и т.н  и изключвам предстояща бременност при мен в близко бъдеще!Просто искам да помоля за някакви правилни насоки..към тълкуването.Също бях питала за ретрограден Мерк...при мен май-си оказва влияние за съжаление...за несполучливи сделки..дано само не ми мине котка път със пътуването ми през юни месец за чужбина!Благодаря на всички предварително!Хубав и успешен ден!  bouquet

# 275
Разбира се, че може да се определи, дори и пола на децата би трябвало да може да се прогнозира. Мисля се гледа върха на 5 дом, управители и т.н. толкова знам.
Ретро Мерка си влияе на всички.
Не се плаши от Сатурн в 7 дом, и аз го имам, няма проблем.

# 276
bulgari_bs, само наталната карта няма как да даде инфо кога се очакват деца. затова се ползват солари, дирекции, прогресии и се засичат. наталната карта може да даде общата картина - плодовита ли си или не и евентуално очакват ли се някакви проблеми в тази област.

аз влизам, за да ви се оплача от транзитния сатурн в 5 дом. целият ми инат да забременея и родя с него май ще ми излезе през носа. вчера се оказа, че имам повишен риск за даун Sad предстя ми още изследвания и амниоцентеза. но ще видим дали наистина У12 в 5 дом може да даде дете с увреждания. някъде го бях чела Sad

# 277
Елч, аз имам управител на 5-ти в 12-ти /в самия пети дом нямам нищо/ и бях споменала, че също ми беше прогнозирано нещо подобно. За щастие не се сбъдна.

# 278
Елч, пожелавам ти успех, дано всичко е наред. Много е важно да си положително настроена. Пожелай си да се случи най-доброто за теб и бебето, и не мисли възможностите и вариантите. Просто остави нещата да се случват.
Мисля, че само по натала може да се прогнозира кога могат да се очакват децата, колко и пол. Поне преди години, А. Вотей само гледайки ми натала, ми прогнозира тези неща, много точно при това. Сигурна съм, защото в ръката си държеше само листа с наталната ми карта. Най-ме впечатли описанието и как и къде ще се запознаем с ММ........

# 279
bulgari_bs, само наталната карта няма как да даде инфо кога се очакват деца. затова се ползват солари, дирекции, прогресии и се засичат. наталната карта може да даде общата картина - плодовита ли си или не и евентуално очакват ли се някакви проблеми в тази област.

аз влизам, за да ви се оплача от транзитния сатурн в 5 дом. целият ми инат да забременея и родя с него май ще ми излезе през носа. вчера се оказа, че имам повишен риск за даун Sad предстя ми още изследвания и амниоцентеза. но ще видим дали наистина У12 в 5 дом може да даде дете с увреждания. някъде го бях чела Sad

Crazy ooooh! колко съм глупава.Оооо да не те бъркат нещо!Дано не е така!Силно се надявам и ти стискам палци!!Искренно!! Значи соларна карта трябва да гледам?

# 280
при мен в солара ясно се вижда като има забременявания/раждания. гледат се основно луната и юпитер в кой дом попадат и има ли планети в 5 дом.

bulgari_bs, има още някакъв шанс нещата да са ок и искрено се надявам на добро развитие, но малко се лъкатуша в надеждата си...

гриий, дано и при мен да няма проблем и този път!

# 281
при мен в солара ясно се вижда като има забременявания/раждания. гледат се основно луната и юпитер в кой дом попадат и има ли планети в 5 дом.

bulgari_bs, има още някакъв шанс нещата да са ок и искрено се надявам на добро развитие, но малко се лъкатуша в надеждата си...

гриий, дано и при мен да няма проблем и този път!

ами ще пробвам и аз да си разбера..хихиих само искам да попитам и предварително да помоля,ако не успея сама бихте ли ми помогнали  Praynig  bouquet  и аз силно се надявам да е някаква грешка!Помня на една моя приятелка която живее в Англия също и изкараха акъла за този синдром но сега се радва на здраво и хубаво дете! Peace

# 282
т.е. ако нямам нищо в 5-ти дом, няма да имам семейство и деца?!

# 283
т.е. ако нямам нищо в 5-ти дом, няма да имам семейство и деца?!

ужас недей и ти такива неща говори хихи .. Tired дано имаме сега!! съвсем вече ще се отчая  Mr. Green Mr. Green ..то не стига ,че ми е пълна каша все още с астрологията ами и в любоФта не ми върви ихихих !Обожатели се намират,ама нищо по сериозно на хоризонта!!моите ли претенции вече са повече и аз не знам  Mr. Green Mr. Green ама все пак не съм на 15 години Wink  нормално до някъде! .хах  според мен всеки сам си чертае съдбата но по някъкав начин астрологията ни подсказва някакви събития или неща през който трябва да минем!!Сега и с този 5 дом...офф че съм карък карък съм ама дано не съм от най-големите! Mr. Green Mr. Green Wink Wink  приятна вечер на всички!Аз снощи не можах да мигна от това пълнолуние Sad

# 284
любоФта не ми върви ихихих !

автосугестията е вредна.

естествено, че това за 5-ти дом не е вярно и мога да ти посоча многобройни случаи, които оборват тезата.

както е и факт, че инкорпорирането на редица големи американски компании по време на ретрограден Меркурий не им е попречило да са доста печеливши.

Тригон на Юпитер и Слънце ми е сред любимите аспекти, но Юпитер тогава винаги е ретрограден. И въпреки ретроградността, каквото съм започнала в такъв ден, е било осеяно от някакъв сякаш магически успех.

Така че не вярвай, а проверявай.

Общи условия

Активация на акаунт