БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 116

• 59 381
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
Търся хубава схема и ключ на тази красота : http://kadifecraft.com/userfiles/productlargeimages/product_2647.jpg

# 136
# 137
# 138

......това  РМ така и не го разбрах  Blush

olenka63, това което показваш без регистрация не се вижда...

# 139
# 140
http://olenka63.snimka.bg/tapestries/goblen.704038.31951186
Това е на Мая. Има доста на Кинкейд, но не мога да сваля картинката, но схемата мога. Освен да пиша как се казва гоблена, но Добри беше поместила линк към ебей и там имаше някой от тях.
http://olenka63.snimka.bg/tapestries/goblen.704038.31951209
Това е на Кандамар

# 141
         Здравейте Simple Smile
     За пръв път пиша тук.
    Преди време на сайта на Гобкон имаше безплатен модел и схемата към него, гоблена се казваше "Огледално". Дръпнах си го, но  докато се наканя да го шия ми се повреди харддиска и сега не мога да извадя информацията от него.  А сега вече не мога да го намеря.
   Прочетох условията на форума, но нямам негова снимка. Представлява едно дърво, което се отразява във вода, шие се 1:1, с ДМЦ конци. Това, е което помня за него.

Много моля ако някой го има да пусне линк.

Предварително ви БЛАГОДАРЯ!  bouquet

# 142
  • Балчик
Аз знам за кой гоблен говориш, но за съжаление не съм сваляла схемата му.

# 143
ааа как ще хвърляш галерия бродерия,моля те не с лошо. ако ти писнат пращай ги насам. аз имам всички броеве от 2008-2009 до сега.
Няма, няма, преди да ги сканирам и кача, обещавам, че няма. Горе-долу и моите са от този период, но до към 2010, началото, може би.  newsm78
Деси, и тези на Ланарте гледах, и на Риолис, и на Вервако.  #Crazy Нито едни не бяха "моите". Специално тези на Ланарте са ми някак си с прекалено клюмнали, да не кажа повехнали, главички. Ох, добре, че има много дизайни, че все някой да ни пасне на личните вкусове!  Grinning
rossi1122, много хубава и свежа кутия!
eletonbon, честно казано и идея си нямам. Просто те бяха тези, които най-много ми пасват като излъчване и като визия. Прекрасна среднощна картичка!

# 144
  • София
rossi1122, хубава кутия си направила. Аз обаче съзрях отзад нещо друго красиво. На Майкъл Пауъл ли е? Тук се вижда:

# 145
Вики, благодаря за схемата   bouquet
Роси1122, много е хубава кутийката   bouquet

# 146
Кой ме излъга, че готвачите бързо стават Simple Smile ? Много работа по него, на финала съм, но времето ме притиска. В събота-неделя ще пътуваме, няма да го взема, че майка ми ще го види и ще се развали изненадата. После колко време ще отнеме рамкирането... Някакви предложения за рамка? Трябва да е и с пазпарту, хем да е по-голям, хем заради малкото свободно място отстрани. Но такова си ми беше парчета панама - с тази ширина и нямаше как. И не ме съдете за избора на цветове, работя само с наличните в къщи, не съм купувала специално.

Пак да питам, има ли желаещи да се включат в коледния базар на ДБМ - с по едно или две артикулчета, ще ги съберем заедно и ще ги дарим от името на гобленарската тема? Засега участваме аз, Буб.ка и Надежда96. Може да се видим на кафе в края на идната седмица и да ги приготвим за предаване.

# 147
  • Варна

Пак да питам, има ли желаещи да се включат в коледния базар на ДБМ - с по едно или две артикулчета, ще ги съберем заедно и ще ги дарим от името на гобленарската тема? Засега участваме аз, Буб.ка и Надежда96. Може да се видим на кафе в края на идната седмица и да ги приготвим за предаване.

Тъй като базарите са средата на следващия месец, който желае има достатъчно време да сътвори по някоя малка красота - картичка, книгоразделител...

# 148
  • с.Николово, обл. Русе
Мили Дами днес имам повод да почерпя по нещо за настроение:

Честит имен ден на всички, които празнуват днес. Да сте живи и здрави, да Ви е живо и здраво името. Моят най-малък мъж Мушо има имен ден.

# 149
Кой ме излъга, че готвачите бързо стават Simple Smile ?

аз  Blush Simple Smile , ама споменах, че зависи и от модела - на някои има малко работи за шиене на други повече, тук тортата е голяма и затова  Simple Smile. Аз съм правила един за седмица, но всекидневно шиене. Ще се справиш, а цветовете много ми харесват  Peace . Иначе за рамка има много варианти и зависи кой цвят ще избереш, защото той е шарен и може да са много от тях. Ето тук различни варианти да видиш как изглеждат
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт