БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 116

• 59 377
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
  • с.Николово, обл. Русе
ИнаТ много добре се получава Готвача и става доста нежен. Само като се сетя какви подборки съм виждала при рускините .......... ужас. При теб цветовете са много добре подбрани.

# 151
Здравейте момичета. Честит празник! Редовно ви чета, но не мога да се представя, защото ми е развален фотоапарата. Искам да се опитам да рамкирам едно миньонче, имам рамка, но не знам как. А линковете на първата страница не ми се отварят. Ще съм благодарна на всякакви съвети.

# 152
  • Rotterdam
Инат,брой ме и мен за базара.

# 153

newsm51  Честито на всички именници,много здраве,любов и късмет.Радика специални поздрави. Благодаря за добрите отзиви.Стани,там наистина имам два М.Пауъл ,ще ги покажа по-късно.

Последна редакция: пт, 08 ное 2013, 12:37 от rossi1122

# 154
Здравейте момичета. Честит празник! Редовно ви чета, но не мога да се представя, защото ми е развален фотоапарата. Искам да се опитам да рамкирам едно миньонче, имам рамка, но не знам как. А линковете на първата страница не ми се отварят. Ще съм благодарна на всякакви съвети.

http://zlataya.info/index/mk_7/0-42

Надявам се да помогне. На кратко - лепиш мотива на картон и го слагаш в рамката Simple Smile

# 155
Mibobo, благодаря ти! Това не беше упрек, само се възмущавах, че много се бавя с изпълнението Simple Smile Но резултатът си заслужава, майка ми много ще го хареса. Май клоня към зелена рамка, но ще видя на място какво ще предложат.
Ferhi, разбрах се с отговорника за София да се обадя по телефона, когато сме готови. Тогава ще уточним как да им предам нещата. Ако искаш, мога да ти дам домашния ми адрес и да ги изпратиш при мен.

# 156
  • Балчик
Похвал:

А само с бродерии ли може да се включим в базара, аз наистина нямам време да избродирам нещо за там, но мога с нещо друго да се включа. newsm78 В смисъл тези от вас, които се ангажират да съберат нещата, биха ли приели да им пратя нещо друго?

# 157
Събират се всякакви ръчно изработени неща - декупаж, плетиво, рисунки... Даже забелязах, че не всичко е на коледна тема. Аз предложих бродерии, защото такова ни е хобито Simple Smile

# 158

http://zlataya.info/index/mk_7/0-42

Надявам се да помогне. На кратко - лепиш мотива на картон и го слагаш в рамката Simple Smile
Благодаря celuFka! Много полезно. Ще опитам и дано да мога да покажа.

# 159
Момичета, да ви почерпя за днешния празник! Също така и честито на всички празнуващи! Здраве и късмет!

Инат, много добре се получава готвача.
Джемма, рамката и паспартуто много му прилягат.

# 160
ИнаТ аз не съм го приела като упрек  Hug

Джема много е хубаво с това паспарту Peace

eletonbon честит празник, както и на всички други, че те днес над 20 имена празнуват  Laughing

# 161
ИнаТ ,коледни картички стават ли за базара.Може да спретна няколко,до към 20ноември,че  после заминавам.

# 162
  • Пловдив
Момичета, прекрасни неща показвате..........   bouquet

Честит имен ден на всички които имат повод да празнуват и на тези които нямат.............
Едната ми дъщеря е Радостина и като се прибраха от училище ми казва - Мамо, днес всички ми честитят имен ден, та се позачудих каква е приликата на Радост с Рангел, ама нейсе........

# 163
  • Rotterdam
Джема,много красота,поздравления  bouquet
Инат,готвача ще стане уникален Hug,моя e един постен-постен  ooooh!

# 164

Инат,готвача ще стане уникален Hug,моя e един постен-постен  ooooh!

Почвай друг  Mr. Green

Елетонбон, честит празник! Бъди здрава и много щастлива!

ИнаТ ,коледни картички стават ли за базара.Може да спретна няколко,до към 20ноември,че  после заминавам.

Точно коледни картички са идеални за базара. Даже имат спонсор, който иска да им изкупи наведнъж 70 броя. Май още никой не се е наел да ги приготви Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт