БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 116

• 59 462
  • 730
  •   1
Отговори
# 300
Биляна , чудесен е. Браво! А за паспарту може би тъмно зелено или бордо  newsm78

# 301
Биляна много е хубав Peace. Аз също май съм за тъмно зелено паспарту, представих си го даже със златната рамка  Simple Smile

# 302
  • Балчик
Биляна,супер е!

# 303
http://tranzit.dir.bg/load.php?id=vUlwjAYgCeHUcpxt1750147 Ето лавандуловото поле с тиквите,но мисля,че ще има нужда от пренабор  Wink Wink А по въпроса за другарчето на другия гоблен който се търси (жената седнала на стола) мисля,че беше публикуван съвсем наскоро във една от предните теми...май,че беше от ba4iiska  Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: вт, 12 ное 2013, 19:06 от llilli2

# 304
  • София
Биляна, разкошен е!!!   bouquet

Хвърли едно око тук http://www.stitch.su/dimensions/35257&gallery

На мен ми харесват оформленията на
 653353 @inbox.ru
 Коша
 odessa

# 305
 smile3501 smile3501 smile3501 БИЛЯНА,чудесен е ,честито!

# 306
Биляна, чудесен е. На мен ми харесват оформлянията без паспартуто  Peace

# 307
Аз днес се мотках с паспартуто на готвача. Половин час ги гледах, гледах и накрая ще видите готвача в синя рамка. Може би ще го взема в петък, ако не успея - в понеделник. Зелените рамки хич не се връзваха с моето зелено /по блузката му/. Спрях се на синьо-сивееща на пръски със златен кант. Паспарту избрах в подобен на панамата цвят, но по-тъмен и на някакви петна като балончета. Много странно го обясних, но то си било много сложна и бавна работа да избираш паспарту. Едно ще се върже с рамката, но не и с гоблена, друго - точно обратното. Дано да съм уцелила комбинацията, защото никак не можах да си го представя как ще изглежда накрая.
И друго знаете ли какво сътворих - разлепих онзи книгоразделител. Много ме дразнеше и си казах, че или ще е както трябва, или няма да го бъде. Сега пак наново Simple Smile

# 308
Момичета, благодаря много за любезността. Събрах шест картини - четири с наименованието Sonne des sudens и две от държавите - Italy и Venice. Според мен има още две картини - Гърция и Унгария, но не съм сигурна дали има гоблени по тях.

# 309
Момичета, благодаря много за любезността. Събрах шест картини - четири с наименованието Sonne des sudens и две от държавите - Italy и Venice. Според мен има още две картини - Гърция и Унгария, но не съм сигурна дали има гоблени по тях.

Гърция ,това са лодките.На гоблена има знамето на Гърция в десния ъгъл.Има още един,нарича  се  ''Прозорец",ако го искаш ще ти го пратя.Пропуснах ,има и един натюрморт.

Последна редакция: вт, 12 ное 2013, 23:21 от rossi1122

# 310
  • До сърцето...
....Има още един,нарича  се ''Прозорец", ако го искаш ще ти го пратя.Пропуснах ,има и един натюрморт.

Роси, може ли и аз да помоля за ''Прозорец"-а  Praynig
Благодаря предварително!
Скрит текст:
имейла ми е radika@mail.bg

# 311
  • Пловдив
Биляна невероятен е ! Все едно виждам в далечината на прозореца живата градина. На мен би ми харесвало без паспарту, само тъмно- златиста по-масивна рамка.

# 312
  • Пловдив
Биляна, пробвай тук:

http://www.ramkite.bg/designer/

# 313
  • Димитровград
Биляна,разкошен е !!!Отдавна го заглеждам и чаках да го покажеш ушит.Сега вече твърдо го слагам при планираните.Само се чудя дали мога да се доверя на пренабор или да търся готов комплект.

# 314
Биляна станал е прекрасен. Поздравления.
Аз си избирам рамки с вградено паспарту, по евтино.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт