БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 116

• 59 301
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
Браво на всички за показаните красоти   bouquet

Аз за Коледа в никакъв случай няма да успея ,пък когато  стане , не бързам ...

И цветовете нещо не ги подбрах хубаво  Tired

# 646
  • София
Инат, ако успея ще дойда. Иначе нито с вениш, нито с сапун на хайтмен, нито с роли пада. Най накрая ще ме изнерви и ще го топна в доместос.Това са малките пеперудки от теб на Дим и ми идва да си изгриза дупето от яд.Или сега се сещам по принцип оригинала е на светло зелена  панама, а аз го ших на бяла и в крайна сметка мога да му дръпна бледо зелен фон.
Много ми харесват тези чорапчета, уникаални са.
Целувка според мен с облачето ще стане по-добре иначе и сега е страхотен.
Снежкото е страхотен, ето и моя по схема от нета, но без фр. възелчета, а с мъниста

# 647
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте, чета ви с интерес, и много хубавини ми радват душичката тука, и да покажа, че бавно напредвам:

много си ми харесва как се получава, обаче си е ситно и бавно се напредва.
...

Crazy бавно било!! Crazy

това със светкавица ли е? предната снимка май беше по-бежова  Blush

# 648
Ина, добре се получава. Може би онова,което ти много лилавееше и го смени, щеше да придаде повече свежест. При мен само кучето не е много добре, но шилите оригинал ме успокоиха, че и при тях е така. Като му сложа контур, ще се открои. Можехме да обсъдим малко цветовете. При мен църквата ми розовее, но и тя ще се промени след контура.

# 649
Идвам с обещаните снимки.
Понеже днес е денят на християнското семейство и това, което ще покажа е много старо, но е свързано с другата част.

Тези дърворезби ни бяха подарени на сватбата от чичото на баща ми. Тогава той ми каза ,че ако искаме  можем да тълкуваме работата му като четирите годишни времена, но всъщност това което той е вложил докато е правил резбите е че символизира етапите в човешкия живот. Първото символизира зараждането на живота, второто е младостта и тогава когато хората са в разцвета на силите си и когато създава семейство, третото е когато семейството е здраво и има плодове- деца, а четвъртото е за старостта на хората, когато децата вече са напуснали семейното гнездо и родителите са останали сами, както тези стари птички на клона..
Сега показвам подаръка, който получих от Дидида. Това е цялото съдържание

А това са снимки на отделни части. Това е бродирана играчка за нашата елха

Това е украса, която е направена специално за нас- кокошка и петел- невероятни- толкова ми стана мило като ги видях. Прекрасни са.

Много хубава рамка, която веднага запълних с наша любима снимка, чиято рамка скоро се повреди

Картончета за картички и две парчета панама

Сребърна и златна панделка за украса на коледни топки, розички, червено и бяло ластично шнурче, звънчета...

Сега искам мнение от вас къде да сложа петела и кокошката- при другите кокошки

те са в кухнята и с времето тези ще се зацапат, защото са открити или при самотните птици на клона, които са в спалнята и вероятността да се зацапат е по-малка

Аз лично клоня към дърворезбата в спалнята и самотните птички.

Последна редакция: чт, 21 ное 2013, 20:15 от Роси 123

# 650
Роси, прекрасен подарък си получила. Много са симпатични това семейство птици  Peace Според мен на дърворезбата е по-добре.

# 651
Пиша нов пост, защото исках да отговоря на някои от вас, които бяха писали, докато се чувствах зле.
Момичета, мислих си за тия чорапи - не се ли похабяват след време, предвид, че не са в рамка и се пипат, прашат...
На моите деца им правихме такива чорапи преди може би 12-13 години, вадя ги по Коледа и после ги прибирам, не са мръднали. Аз много ги харесвам, защото тогава, когато сме ги правили, нямаше такива неща по магазините, а за интернет и  онлайн пазаруване не бяхме и сънували...
А някой прал ли е игленици, моля да сподели?
Ако искаш да переш това, което ти направих за подарък, мисля че няма да се развали- пълних го с вата,а не с памук, така че мисля че няма да се съсипе.

ИнаТ, готвача е супер, харесва ми въпреки че ти се притесняваше относно подбора на цветовете. Единственото което на мен не ми допада е че са оставили повече място отгоре, над него до паспартуто, отколкото под него. Аз когато давам за рамкиране предупреждавам че искам отсъпа от бродерията до паспартуто да е еднакъв от всички страни.

# 652
Роси, първоначално и аз исках да бъде квадратен готвача, с еднакво разстояние от всички страни. Обаче, нали не направих тази жълта стена зад него, като пробвахме на място как ще стои с еднакво разстояние, стоеше ми като похлупен отгоре и притиснат. А аз като видя притисната бродерия или застъпена под картонче, рамка и т.н., лошо ми става. Така, че моя е отговорността за това, сама ги накарах отгоре да е по-голямо разстоянието, защото все пак пред него е плот или маса, стъпила на пода, а над него исках да има простор. Да не е като притиснат от тавана Simple Smile Това е сигурно някаква предубеденост, защото аз самата не обичам тесни затворени пространства.
Идеален е подаръкът от Дидида!
Емина, май наистина са на зелена панама онези пеперудки, но съм сигурна, че и на бяла ще са добре, не знам защо не виждам снимка. Ще се радвам да дойдеш, защото имам и нещо друго да ти предам.

# 653
  • София
Поздравления за Дидида за прекрасния подарък!   bouquet

# 654
страхотни сте!Показвате красиви гоблени и прекрасни подаръци.Хубаво е приятелството между гобленарките!  bouquet

# 655
  • Пловдив
celuFka много красива и нежна дама си ушила. На мен ми харесва без розовия облак.

# 656
И аз съм за дамата с...(Какви бяха цветята, Хриси?), но без облака.

# 657
Момичета, днес преди Nгодини с по-добрата ми половинка са врекохме един на друг. Оттогава няма ден, в който да не съм съжалила...че не го срещнах по-рано (вие какво си помислихте?! Wink ), защото така щяхме да имаме още повече време заедно!

Поздрави на всички ви за прекрасните неща, които сте изпратили-получили-сътворили!

# 658
Дамата с камелиите  Grinning
Носферата, честита годишнина, още много години да празнувате   bouquet

# 659
  • Троян
nosferata още дълги години да сте живи и здрави ,за да може да се обичате още повече  luvbed  loveuuu

Общи условия

Активация на акаунт