БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 116

• 59 373
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
Честито на всички празнуващи.
Джема, чудесен е.
Инат следя те изкъсо и резултата за сега е отличен.

# 166
  • Димитровград
Да се мушна тук набързичко с едно  коледно дребосъче.Покрай работата и здравословни проблеми на родителите пак нямам време за нищо.Дано другия месец да е по-спокойно,че съм си наумила нещо интересно.А и отскоро имам нова карта за пазаруване с неограничен лимит и постоянно се ровя в ebay-само през миналата седмица съм поръчала 5 комплекта.smile3508

Последна редакция: пт, 08 ное 2013, 17:22 от polinabg

# 167
  • София
Джемма, великолепен е!   bouquet Ти ли избра паспартуто и рамката?

Честито на всички празнуващи днес   bouquet

Полина, тази серийка ми е много любима  Peace

Точно коледни картички са идеални за базара. Даже имат спонсор, който иска да им изкупи наведнъж 70 броя. Май още никой не се е наел да ги приготви Simple Smile

Ииии, браво! Дано да стане  Praynig

Аз с картички е абсурд да помогна, но ще гледам да пратя 2 престилчици за бутилки, само да се договоря с шивачката да ми ги оформи  Peace

# 168
  • Балчик
Благодаря ви, момичета. И аз си го харесвам много. Жената в магазина ми показа няколко профила и аз се спрях на тези.

Честит празник на всички празнуващи. Hug  bouquet

# 169
Джемма, много му прилягат рамката и паспартуто. Красотааа  Crazy
Полина, прекрасна е тази сладурска картичка Heart Eyes
ИнаТ, супр са цветовете до този момент Peace
Аз ще се включа в базара на ДБМ в Бургас Peace

# 170
Джемма и на мен много ми харесва как е станал гоблена с рамката.
На ИнаТ готвача също ще стане хубав.
Относно базара- може би и аз ще се включа тази година.

# 171
Много се радвам, че ще се включим повече хора в базара  Hug
По този повод, искам да питам, ако някой е купувал заготовки от Джули арт за книгоразделители. Захванала съм нещо, с което да ги пробвам, но не знам тази пластмасова прозрачна обвивка как да я слепя, с какво? С двойнозалепващо ще се разлепи, а с някакво лепило сигурно ще стои като изцапано, ще се вижда лепилото.

# 172
ИнаТ,до колкото си спомням не беше ги харесала тези книгоразделители  тогава ,когато се показаха.С двойно залепващо тиксо се  лепят и изобщо не личи ,че е залепено.Аз лично ги видях отблизо.Според мен са много удачни.Има ги в няколко вариации.Ето ,показано е как става

Последна редакция: пт, 08 ное 2013, 20:51 от sianie35

# 173
  • sof
Здравейте, честит празник на всички!
Може ли да се опитам да бъда полезна относно Tomas Kinkade: през лятото DDimitrova сподели инфо относно разпродажба на комплекти за бродерия от Коутс, аз се възползвах също; на Maia са и със сигурност имаше поне две къщички на този чудесен художник. Служителката беше любезна и потвърди, че по коледа пак ще има нещо такова. Иначе и редовните им цени са по-ниски / е, с малко, ама все пак... / от това, което се намира из ebay, като се има пред вид доставката и някой път митата. Вижте на сайта им. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=566725723373603&set= … ype=3&theater
Аз бих могла да купя нещо от този базар, ако кажете къде е в софия и кога? Нямам какво да им даря иначе, или поне не се сещам?
Хубава празнична вечер! Наздраве!

Последна редакция: пт, 08 ное 2013, 22:51 от dinkov2

# 174
KoteVania, честит ви именик! Нека бъде здрав, нека бъде късметлия и нека детството му бъде безгрижно и много, много усмихнато!
Честит празник и на всички останали, които имат повод!   bouquet
Джемма, в кратки срокове грейва още една твоя красота! Разкошен!
polinabg, прекрасно дребосъче! Хем коледно, хем и много хубаво цветно за още по-добро настроение.

# 175
ИнаТ,до колкото си спомням не беше ги харесала тези книгоразделители  тогава ,когато се показаха.С двойно залепващо тиксо се  лепят и изобщо не личи ,че е залепено.Аз лично ги видях отблизо.

Не съм казвала подобно нещо. Подариха ми няколко за проба, едва тогава ще мога да кажа дали ми харесват.
Опасенията ми са не дали личи, а дали няма да се разлепи тиксото.
Някой няма ли готови, за да покаже как изглеждат? Или аз ще съм първата?

# 176
  • sf
Добро утро!
Някой да знае каква марка са тези конци?

# 177
  • Пловдив
Добро утро!
Някой да знае каква марка са тези конци?

Мейфлауер............. или нещо подобно Simple Smile

# 178
  • sf
Сериозно? Ко?  Joy Ти ме разби  ooooh! никога не съм ги чувала, дали има обръщало в ДМЦ  Crazy

# 179
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Сериозно? Ко?  Joy Ти ме разби  ooooh! никога не съм ги чувала, дали има обръщало в ДМЦ  Crazy

http://www.riolis.com/doc.php?doc_id=47

http://www.laura-stitch.it/tabelle/dmc_anchor_mayflower_coats_is … e_madeira%201.htm

Hug

Общи условия

Активация на акаунт