БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 116

• 59 508
  • 730
  •   1
Отговори
# 345
Момичета,ще бъда благодарна ако някой сподели поне едно от тези две бижута!!!!
Скрит текст:
.......
Скрит текст:
 Grinning Grinning Grinning

# 346
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ооооо, подозирам, е трите кипри бързо ще изместят кокошките  Crazy, а това със стола е сладур  Hug

ако се намерят и аз искам  Blush

# 347
      ИнаТ, чудесни картички! Винаги се дивя на търпението ти, както и на други момичета, да се справяш блестящо с дребосъците, на мен, уви, не ми достига такова! Но поне ви се радвам!

Благодаря ти! Уверявам те, че не се изисква много търпение за тези дребосъчета. Аз се разтоварвам и забавлявам с тях. Учудващо е вашето търпение, с което захващате /а и довършвате  Mr. Green / големи гоблени, които изискват месеци труд.
Ако имате малко търпение, до половин час ще покажа какъв книгоразделител се получи със заготовката на Джули арт Simple Smile Него ще го изпращам за базара, заедно с картичките и 3 играчки за елха. Ще видя кога ще успея да събера картичките на всички желаещи да се включат. Ако отнеме няколко дни пристигането им, може да понаправя още 1-2-3 картички Simple Smile

# 348
  • До сърцето...
ако се намерят и аз искам 

И аз искам  Blush трите кокони  Blush ако се намерят де!

уф, аз вече к'во ли не искам

# 349
Благодаря на отзовалите се! Сядам и започвам!

Хрис, изобщо не се възмущавай! И аз шия не по оригинал, даже конците ми са Росаче, но Дамата си ми е някак много лична, веднага щом я видях знаех че ще я ушия, и ще е в спалнята! А на твоя като се добави контур и стой и гледай колко красив ще стане, и всичко ще му изпъкне  Peace

llilli2, първата снимка знам че е авторска схема на осинките, но на кое момиче точно не знам. Ако до утре никой не ти е помогнал, ще се поразровя, знам че беше платена, но цените не са никак колосални.

ИнаТ, сигурна съм че никой не ти вярва за 1-2-3те картички докато чакаш... Помня миналата коледа Ха последно, айде още едно, че и картончетата ти свършиха и до колкото помня някой ти изпращаше картички Simple Smile)))  Така че съм сигурна че ще видим още мнооого картички, дори за базара  Hug

Диди, ако не си намериш пистолета викай, аз имам чисто нов, с 2 температури, още опакован!  Whistling

# 350
А я вижте сега колко добре ми се получи книгоразделителя! Мммм, много съм доволна! Малко бях резервирана към заготовките, но да ви призная, сега ми се иска да ги напълня всичките, които ми подари Юлия за проба.

# 351
бреййй..!,вие сте били големи кибрити..,запалихте веднага,браво на вас Grinning...Трите ''панделки''са от осинката и другото дето  ми се иска да го бутна по дупето и да му помогна да се качи-също,но дори и да не намерите нищо аз съм доволна че ви вдигнах  адреналина!!!! Grinning Grinning Grinning #2gunfire                           

Одобрявам идеята за така оформен разделител!И аз имам един за правене.,чудесна решение!Друго си е когато няма презерватив!

Последна редакция: ср, 13 ное 2013, 21:46 от llilli2

# 352
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
бреййй..!,вие сте били големи кибрити..,запалихте веднага,браво на вас Grinning...Трите ''панделки''са от осинката и другото дето  ми се иска да го бутна по дупето и да му помогна да се качи-също,но дори и да не намерите нищо аз съм доволна че ви вдигнах  адреналина!!!! Grinning Grinning Grinning #2gunfire

Laughing то малко ни трябва  Blush

като знам какъв Щирлиц имаме при рускините не се и съмнявам, че вече разузнава  Hug

Скрит текст:
Hug Пепен, с най-добри чувства Simple Smile

# 353
Разбрах аз,че сте голям тандем...затова ви харесах,ама нещо не съм много в час

# 354
ИнаТ, тези заготовки не бяха ли като картичките- с отворче и гръб. Това картонче с релеф ли е?

# 355
При мен има различни видове, едното беше картонче и на прозорчето - прозрачно твърдо фолио /не знам как точно се нарича/. А този, който съм ползвала е сгънато твърдо прозрачно нещо, което има ушички, които да се слепят. Вътре в него има релефно картонче, върху което да се залепи бродерията. Ето така изглежда:

# 356
  • Rotterdam
Инат, много добре се е получил книгоразделителя  bouquet.По- този начин оформен и на мен ми се иска да си направя един.Имаш време за още някоя картичка за базара аз утре ще изпратя моите.
Биляна, поздравления и от мен за красотата която показа  bouquet

# 357
  • София
Биляна, страхотен е! Много ми харесва, но ще се въздържа да го добавям в плановете си, че 100 живота няма да ми стигнат.
Да се пооплача, че откакто съм отпуска, игла не съм хващала, все не мога да смогна да стигна до там... А само разни проблеми изскачат, каквото можа - всичко се развали, направо ми иде да вия вече от тоя лош късмет... Оплаках се, поолекна ми.
Инат, да те питам, откъде тази зелена дъска? Много ми допадна, искам да се сдобия и аз с такава, но не съм виждала никъде. Книжарница, магазин за канцеларски материали? Сподели, моля Praynig

# 358
Да покажа докъде го добутах :
С лоша снимка .

Биляна  , много е красив !

Ина , книгоразделителя е станал супер...

# 359
Инат, да те питам, откъде тази зелена дъска? Много ми допадна, искам да се сдобия и аз с такава, но не съм виждала никъде. Книжарница, магазин за канцеларски материали? Сподели, моля Praynig

За дъската не знам, показаната снимка е на "Джули арт". Само исках да види Роси как изглеждат заготовките. Предполагам, че в специализираните магазини за хоби материали ще има.

Общи условия

Активация на акаунт