БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 116

• 59 453
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
Роси, специално за теб, за да не те боли корема цяла вечер Wink От тук до края - списанийцето с малко странички от него и картичката. И пак остана нещо скрито, ама ще го видите друг път  Mr. Green
От тук до края: http://zhaygarova.snimka.bg/tapestries/rojden-den.772361.32005524

# 436
Пак ме обхвана кризата. Една седмица нищо не съм шила.

А аз 2 седмици не съм пипала гоблена си newsm77

Бяло Цвете, уаууууу чудесни са!

# 437
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
То аз го пипам, но никаква файда  ooooh! Дупка, криза, не знам и аз какво, но е лошо... Tired

Но влизам тук и плакна очО  Shocked

Бяло цвете, прекрасни макове!  Hug

# 438
Бяло цвете, много красиви макове, и мечока подарък на Инат много ми хареса - супер настроение създава. А това скритото какво е? За коледната игра? Ммм?  Thinking Thinking

# 439
Ехоооо, май нещо не сте разбрали. Това е мечока, който аз искам да си ушия по схема от списанието. Нещото от Бяло цвете е друго и ще го видите по-натам Simple Smile И изобщо всички снимки са от списанието, котето също.

# 440
 Thinking Снимката на мечо е толкова реална, че мислех че е картичка. Но ми е фаворит. Чакам и други снимки от списанието  Whistling Peace

# 441
Не ставайте нахални Wink Нещо и мен ме хваща вашата криза. Довършвам още един разделител за базара и почивам дълго, преди да захвана нещо отново.

# 442
Не ставайте нахални Wink Нещо и мен ме хваща вашата криза. Довършвам още един разделител за базара и почивам дълго, преди да захвана нещо отново.

Грам нахалство няма, любопитството е по-силно от тока!  Joy  Ще я видим твоята почивка  Hug

# 443
Картичката с мечето е снимка от списанието, аз я помислих за истинска.
Маковете са прекрасни   bouquet

# 444
  • Дълбоката провинция
Честит рожден ден на Малко сладко коте!  bouquet
Биляна,страхотен е този гоблен,вече съм влюбена внего
 Confused
Бяло цвете,твоят също е прекрасен.Запланувала съм го ,но с това темпо може и в другия живот да го ушия.
Картичките за базара са
  bouquet
Скрит текст:
Уж не пипате гоблен,а показвате красота след красота.Как сами се шият тия гоблени незнам? newsm78

# 445
Последно разделителче за базара и ще почина няколко дни. Хем нямам желание, хем очите ми се умориха. Между другото, във фейсбук видях тигъра на Фервако, оформен в такава заготовка. Ако искате, ще открадна снимката за малко да ви я покажа Simple Smile
Това меченце от списанието е в серийка с още няколко, ако някой иска да си направи от тях, утре ще сканирам. Другите схеми бяха все големи, не ми пречи и да снимам цялото списание Simple Smile Който е в Сф, може да го разгледа лично Wink

# 446
И аз почнах нещо, но за сега няма как да показвам.
Весел и спокоен уикенд от мен!
 Hug

# 447
  • София / Баня
ИнаТче не се коси. Дано да стане рамката навреме.
И аз чакам едно тобленче вече повече от 20 дни. Първата рамка която избрах се оказа че се е изчерпала. После избрах друга, и нея я намали та чаках доставката. Надявам се в понеделник да го взема.
Като заговорихте за разработените схеми на Сисак - моля дайте ми линк към страничката й - имаше схема на Джони Уокър. Искам да го шия.

# 448
  • Пловдив
Деси на RTO e по картина на Триш Бидъл на руски пишат художничката Биддл. Проблемът е, че гоблените на тази фирма нямат имена. Схемата на този, който шия, явно е сканирана от списание и там е озаглавен - "Вид из окна". Другият нямам идея как биха го кръстили като и там мацката гледа през прозореца.

Те че имат номера - имат, но са от новия каталог, явно още не всички ги има в свободен достъп  Tired. Серията е "Эффектные женщины в роскошных местах", ти търсиш M382.

Убих се да търся коментарите, за да се сетите какво пускам...............

Вчера рускините ги пуснаха, но са само със скан на конците, без подбор........

РТО М241: http://webfile.ru/file/838b1e325df85a681480ac9fb67962b8
РТО М242: http://webfile.ru/file/9c280e48c32e44c07921c647a8afface

# 449
  • София
Деси на RTO e по картина на Триш Бидъл на руски пишат художничката Биддл. Проблемът е, че гоблените на тази фирма нямат имена. Схемата на този, който шия, явно е сканирана от списание и там е озаглавен - "Вид из окна". Другият нямам идея как биха го кръстили като и там мацката гледа през прозореца.

Те че имат номера - имат, но са от новия каталог, явно още не всички ги има в свободен достъп  Tired. Серията е "Эффектные женщины в роскошных местах", ти търсиш M382.

Убих се да търся коментарите, за да се сетите какво пускам...............

Вчера рускините ги пуснаха, но са само със скан на конците, без подбор........

РТО М241: http://webfile.ru/file/838b1e325df85a681480ac9fb67962b8
РТО М242: http://webfile.ru/file/9c280e48c32e44c07921c647a8afface

Зори обаче търси M382   Hug 

Инатче, това под прекрасното книгоразделителче ново издание ли е на "Маншон, Полуобувка и Мъхеста брада"? Двете части или само една?

Общи условия

Активация на акаунт