Третокласници - 3

• 39 997
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
В следващите издания - мутри и мерцедеси. Мило и родно.

# 556
  • София
Нямате чувство за хумор.  Peace Laughing

# 557
  • София
Къф хумор, бре?! Горчива реалност! Както се казва - те са малки, но вече знаят...  Twisted Evil

# 558
  • София
Къф хумор, бре?! Горчива реалност! Както се казва - те са малки, но вече знаят...  Twisted Evil
Ъхъ... Mr. Green

# 559
Къф хумор, бре?! Горчива реалност! Както се казва - те са малки, но вече знаят...  Twisted Evil
Ъхъ... Mr. Green
Мда, колкото и пошла да е действителността, няма как да отглеждаме децата си като стайни цветя. Единственото, което можем да направим е да ги ориентираме в тази действителност. Да им обясним, кое е добро и кое лошо, действие и противодействие, причина - последствие и т.н.

Иринка, приятно ми беше.   yes Благодаря и за публикуваните отговори на задачите. Добре е, че мамите от четвъртокласната тема ни навестявате от време на време, защото вашето днес е нашето утре.  Wink Laughing Една обиколка пред нас сте, та информацията за състоянието на трасето е безценна.  Laughing

# 560
  • В светлината на слънцето
И аз съм седнала да се възмущавам от нашия учебник по музика. А то я какви забавни задачи имало, при това мислени и обмислени.  Joy Хем ми е вече смешно, хем ми става тъжно. Tired
Разгадахме мистерията с олимпиадата на 15-и. Наистина е олимпиада, но явно учителката се е объркала и после уточнила, че не е за нас, а за четвъртокласниците. Така или иначе нямаше да ходи, защото тогава имат генерална репетиция за коледния спектакъл и репетират по 6 часа и нещо.
И при нас сатеглили листчетата с томболата в клас, моята ще подарява на момченце. Същата история - питам, какво да му вземе, от какво се интересува, отговаря - не знам. Но нямало да го пита нищо, че било изненада. И сега се чудя какво да бъде. До Комсед няма и да ходя, защото живеем близо до единия и вчера колите пред търговския център бяха на два реда и два етажа. Предполагам, че е заради промоцията. Страшна лудница. Crazy

# 561
  • София
По повод подаръците нашата класна рече и отсече - всеки купува книжка на стойност около 20-тачка! За да няма ни чуденки, ни страдащи!  Wink

# 562
  • В светлината на слънцето
В интерес на истината и аз към книжка съм се ориентирала, защото ми се струва най-подходящо. Но поне да го поразпита какво обича да чете, за да се ориентирам какво да взема. Не можело, щяла да издаде изненадата. ooooh!

# 563
  • София
Иринка, приятно ми беше.   yes
И на мен.  Hug

# 564
  • Варна
Ох, сега влизам в темата и задачата с митинга ме напуши на смях! Извън контекста на написаното, за ранга на състезание като Салабашев, задачата е твърде елементарна - предполагам, че е за 2 клас.
Поздравления на всички явили се вчера! Моето дете на отиде, защото вчера  му се струпа твърде обширна социална програма - беше канено на РД на приятелче, празнувахме Никулден на два пъти, по- обед и вечерта и състезанието щеше да му дойде в повече  Joy. Обаче за компенсация следобеда  са правили тест в школата и там е решил вярно 9 от 12 задачи. Още не съм гледала задачите от вчерашния турнир за 3 клас, но като гледам какво ни очаква следващата седмица - контролни в училище, РД през уикенда - сигурно ще ги оставя за ваканцията. На КМС, обаче, го записах да ходи, въпреки, че състезанието ще бъде от 14:00 във Варна, а той ще спретва купон за съучениците си от 17:00 и не знам как ще си събере акъла в главата, за да мисли за задачите, но ще видим.

# 565
  • София
уф, и моя се е записал за КМС, а на 15-ти освен, че ще ходи на състезанието, после е на школа и ще празнува и рожден ден следобяд... сестра му пък от сутринта е на някакво надиграване от народните танци и после на школа... опитах се да го навия да не ходи поне на състезанието, обаче той се е заинатил и не дава и дума да се отвори... за сметка на това днес успя да постави рекорд - от задачите за КМС за 2009 г. нито една не успя да реши вярно  ooooh!

# 566
Тук съм,но за сега нищо няма да казвам.

# 567
За задачата с махалата, дивачето не е наясно какво е махала, следователно няма идея,  че от там се опитват да организират и товарят едни хора на едни влакове/автобуси, за да ги водят някъде срещу кебапчета.... Истината е че има доста ирония и сарказъм в задачата, но тя не е насочена към децата, а към родителите им... , тези които пишем тук или водим децата си по състезания като Салабашев, едва ли бихме се натоварили за кебапчета пък били и то с бира....
За съжаление, май трябва да се замисляме за Терминал 2...ако така продължава...
Иначе този път сме го преборили Салабашев, но мисля да почиваме за Коледното (става много претоварена програмата:).

# 568
  Привет!И моят син ще ходи на КМС,това ще му е първото явяване на състезание.Майка му се вълнува повече от него.
   Писах ви и преди,няма да имат организирано тържество в клас,ние родителите им правим такова.За всички ще има подаръци,еднакви,но ще си ги заслужат ,като отговарят правилно на въпроси от викторина.Децата са в пълно невидение относно тържеството,те просто знаят,че от 10.00ч са на КМС.Винаги след това участващите ги водят на пица,така че,те очакват пица с групичката от класа.

# 569
  • Варна
И нашите ще имат парти с томбола и/или викторина; като питах защо няма да има сценка или нещо друго, подготвено от тях, ми се отговори, защото никой не иска да учи думички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт