Третокласници - 3

• 40 067
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
НеПоКоРнА, тестото е по тази рецепта:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=417086.0
И както описах оцветени със сладкарски бои, изрязани с различни форми... и набучени на шишче. Mr. Green

# 451
  • 1st floor
Eх, то изглежда и лесно на теория.  Laughing Ще взема да се пробвам, като съм почивка, но мисля да ги издокарам в коледен вид. Някакви зелени елхички евентуално, с кокосови стърготини за сняг...ако измисля с какво да го залепя... Laughing... Благодаря!  bouquet

Последна редакция: пн, 02 дек 2013, 08:10 от НеПоКоРнА

# 452
  • София
Eх, то изглежда и лесно на теория.  Laughing Ще взема да се пробвам, като съм почивка, но мисля да ги издокарам в коледен вид. Някакви зелени елхички евентуално, с кокосови стърготини за сняг...ако измисля с какво да го залепя... Laughing... Благодаря!  bouquet
това е маслено тесто... с него се работи трудно и е гадно, поне за мен  Peace

на специалистките по лакомствата дълбок поклон от мен  newsm10

# 453
  • Варна
Направо се радвам,че нашия Базар не е с лакомства,че тогава вече съвсем нищо нямаше да направя.И аз като Дзвер. TiredНа вкус ще мога да го докарам,ама на вид,забрави. Stop
Ние напазарихме материали за ръчна изработка в съботата.Направихме ей този дядо Коледа
Скрит текст:
Но с по-хубав шал. Simple Smile Днес даже го занесе.Остават ни да направим 3 картички и шишарките.Вчера спряхме тук в гората и напълнихме цяла торба.

Тонита,поздравления за медалиста ти! Peace

# 454
  Привет,момичета!
  Тонита,поздравления за медалиста!Да има още повече и по-големи успехи!
   Аз,в разрез с всеобщата еуфория,да кажа,че не обичам месец декември!Хич!
   Но стискам зъби,за да създам коледно настроение и уют, и удоволствие на децата.
   Довечера ще майсторим едни коледни курабйики със синът ми,той име голям фен!Препоръчайте чи боя за сладки,лесна за използване и да се намира в по-обикновенни магазини.Билла,Лидъл,например.
   Относно оценките,аз не ги изживявам чак толкова.Щом не е 6ца,значи има нещо неразбрано.А пък по физическо,музика,рисуване-хич не се връзвам.Виж,ако е писана заради недисциплинираност,или ако не е с униформа или материали-тогава следва разговор на високо равнище с виновника.
    Успешна седмица от мен,момичета!

# 455
Тонита, браво за успеха и медала!!! Още много такива да събере.

Започнахме с шоколадовия календар (търпеливо изчака има няма 15 -20 дни откакто беше подарен), днес ще спретнем занимателния, че вчера не остана време  Laughing
Но за снощи си изпълнихме задачката така или иначе - пиене на чай (вместо топъл шоколад) и учене на Молитва на Вазов (вместо четене на Коледна книжка), та не пропускаме.

# 456
Който е бил на състезанието "Аз рисувам" -     резултатите са налице     При нас почти всички са резнати по 6 точки, не знам за какво Wink Само знам, че времето - 30-40 мин не са били достатъчни.

# 457
  • София
Нещо не мога да ви следя последно време. Не съм записвала за никакви състезания, освен СМТ-то. Нашето училище тази година май няма да участва никъде, а аз просто нямам време да обикалям да записвам и водя по други места. Каквото-такова. Догодина вероятно ще трябва да си дадем зор, така или иначе.
Честито на Тонита и от мен! Hug

# 458
  • В светлината на слънцето
Аз също не съм записвала за състезание, защото в събота и неделя репетират яко, тъй като на 15-и (май) ще имат от балета голям коледен спектакъл.
У нас утрешната задача е пиене на топъл шоколад.  Mr. Green А на следващия ден ще рисуват как си представят мястото, където живее Дядо Коледа.
марулета, бои за сладки мисля, че съм виждала във Фантастико.  newsm78 Но какво им е качеството, не знам - аз ползвам на americolor.

# 459
  • София
Тонита, честито и от мен за медала! Още много успехи!

lulumba, много ми хареса сладките от албума. А украсата готов фондан ли е или има спец. рецепта?
Според мен вида на боите е много важен при приготвяне на храна.

Деска, много ви е хубав дядо Коледа. А от къде са тези материали. Аз много обичам готови комплекти, ако може и да не са много скъпи.  Simple Smile

Аз се оглеждам за някакви коледни работилници, спектакли и подобни. Снощи си написа писмото до дядо Коледа, трябваше да й припомня какво е искала, че добрия старец ми беше писал, че вече го е приготвил. Simple Smile

# 460
TanyaMG, ето една идея за коледна работилница. В The Mall - на 8 декември, от 11.00 ч. ще учат децата на коледни декорации. Това е в програмата Голямо междучасие на NG Kids. Аз съм ги водила веднъж - мисля, че беше през пролетта. Тогава търсеха някакво съкровище из етажите, като на всеки етаж - на съответния пункт, имаха задачи за изпълнение. Беше им много забавно. Предполагам, че и сега ще е добре организирано и интересно за децата. Пък е и тематично. Ако не ни мине котка път, може и ние да отидем. Grinning
Скрит текст:
Сладките са с айсинг - готов, на прах, на Fun Cakes. Разрежда се с вода и е доста по-бързо и лесно, отколкото сам да си го забъркаш от белтъци. Боите са гел. С такива на мен поне ми е най-лесно. А и не оцветяват езиците.

# 461
  • Варна
Деска, много ви е хубав дядо Коледа. А от къде са тези материали. Аз много обичам готови комплекти, ако може и да не са много скъпи.  Simple Smile

Таня,точно този дядо Коледа изисква като допълнителен материал един лист червена филцова хартия А4,ролката картонената (от кухненска хартия ) ,един пискюл за шапката и памук за брадата и мустаците. И една панделка подръчна за коланчето. Wink

# 462
  • София
За NG в The mall- миналия уикенд беше г.з връз глава и крак в уста. Няма такава лудница.
И аз ги водих , когато събираха печатчета от магазините, ама тогава беше по-разпръснато и беше добре организирано.
Супер са ви декорациите - ще снимам и нашите ... тия дни.
Тонита, голям успех - браво ! Hug
И аз търся идеи за айсинг - по възможност готов. Имаше в Hitrini на спрей, ама свършил. Други идеи ?  

# 463
  • Варна
Ааа,това е картинка от нета,по която направихме нашия,който разбира се е по-хубав. Mr. Green

# 464
bibi, точно за същото търсене на съкровище с печати говорех. Ние само тогава сме били. Щом е такава лудница, май с това ще си останем. Thinking
За айсинг виж и в аромахаус. Този на прах е супер удобен, а и можеш да си разбъркваш по малко, а не цялото количество.
Момичета, имам едно питане. Каква е тази математическа олимпиада на 15 декември? Или моето не е съвсем разбрало за какво иде реч. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт