Отговори
# 15
  • В света на мечтите... ❤
записче  Peace Peace Peace
Зизун Hug момичета  Hug Hug Hug  newsm51 smile3525 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

Релаксче Hug Галчето нямала 60 номер кънки,та си ги менкат тук Peace

Жанка  Hug ,ама пак чок гюзел си ги спретнала   bouquet  Heart Eyes   bouquet

# 16
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Къде, къде... Rolling Eyes са убавите мъже? Whistling Laughing

# 17

Еее,изтърва комшиике,сергията затвори  Naughty ,утре пак си пробвай късмета  Joy

# 18

Еее,изтърва комшиике,сергията затвори  Naughty ,утре пак си пробвай късмета  Joy
Абе от как те пречистих си станала мноооу заядлива... Thinking
Май требе да земем мерки Mr. Green

# 19
Благодаря за новата тема! Зиз   bouquet

Хубави мъже ли?  smile3508 newsm53

# 20

Еее,изтърва комшиике,сергията затвори  Naughty ,утре пак си пробвай късмета  Joy
Абе от как те пречистих си станала мноооу заядлива... Thinking
Май требе да земем мерки Mr. Green

Ти пък,как ще съм заядлива,аз цел живот ще съм ти благодарна,че ма изчисти от таз страшна магия  Hug Hug Hug
Вчера виж с къв хубав мъж ти се разплатих,въпреки,че беше Ден на благородната постъпка  Hug
Айде обещавам другия път като се разменят убави мъже,първо на теб ше дрънкам  smile3552    phoneuu

# 21
Тъкмо с Беатрис обсъждахме как да те магьосаме...че така не магьосана мнооу наперваш гребеня..... tooth tooth tooth

# 22
  bouquet кво си разменяте и аз искам  newsm78

убави мъже  newsm47
аз съм избрала всичко що мъж красив има олтарчи  Whistling

# 23
Тъкмо с Беатрис обсъждахме как да те магьосаме...че така не магьосана мнооу наперваш гребеня..... tooth tooth tooth

Ааа,вече няма гък да казвам тугаз  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes  smile3505 smile3505 smile3505

# 24
Здравейте  Grinning

Опитах се да събера моментите на ФЕМИР от всяка серия Wink е, не съм успяла с всичките все още.  Confused Качила съм ги във 4shared - може да се гледат онлайн и да се свалят. Не са със субтитри, но не вярвам на някой тук да му трябват, то наизуст сме ги научили, пък и тези серии, които съм ползвала са с по-добро качество. Е, малко ме дразнят гръцките субове, но няма как.  Laughing

1-5 серия

# 25
 spam2
Имам една огромна молба към всички които пият или ходят по заведения Hug Praynig
Скрит текст:
Кажете ми марки уиски водка ракия и бира които се пият най често по заведенията Rolling Eyesбирите горе долу ги знам Rolling Eyes

# 26
  • в подножието на планината

Зизу, Hug newsm51 newsm51 newsm51

За ФЕмирските колажи... smile3525 smile3525 smile3525

Клоди, Hug интересен въпрос... Thinking но не мога да ти помогна, защото нямам никаква представа... Rolling Eyes

# 27

Клоди, Hug интересен въпрос... Thinking но не мога да ти помогна, защото нямам никаква представа... Rolling Eyes
  love001 е нали си кат мен Laughing

# 28
Рени за въпроса.
Скрит текст:
Воска- Флирт,Абсолют,Савой....Ракия не знам мисля че Пешерска....За бирата Арияна,Старо прамен,Бекс , Загорката не във всички заведения я има.Толкова мога да ти помогна.Казвам ти това което пия аз и си поръчвам.

# 29
spam2
Имам една огромна молба към всички които пият или ходят по заведения Hug Praynig
Скрит текст:
Кажете ми марки уиски водка ракия и бира които се пият най често по заведенията Rolling Eyesбирите горе долу ги знам Rolling Eyes
Ренка  Hug ,аз не ходя много често по заведения,но работих като барман,затова ти давам някои предложения  Peace
Скрит текст:
Уиски Jeam Beam,JB,Jack Daniels,Jameson,Four Roses,Johnny Walker,Dumple-обаче последното е по-скъпичко  Peace
Водка- Финландия,Смирноф,Абсолют,Руски стандарт,Дологорукий
Ракия- Карловкса мискетова-мека много я харесват,Сливенска перла,Пещерска отлежала и Пещерка специална,Сунгурларска
От бирите,аз лично най-много харесвам Хайнекен,Старопрамен,Туборг и Стела Артоа също не са лоши  
За тези се сещам сега,нека и другите да добавят още  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт