Отговори
# 645
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Наде,лично аз ограничения не обичам,и да ми се забранява да споменавам АФК,също не ми е много приятно,все пак сме демокрация и когато искам да си ги сравнявам ,не искам да ми се правят забележки,дори и с любезен тон,харесвам си ФЕмир и искам да си ги споменавам,когато си реша .
Фридъъъъъъъъъъъъъм!!!! smile3521 smile3521 newsm44 newsm44 newsm44

оооо йеееееееее  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

у наше село няма Не  Mr. Green
Чей да разходим Беатрис по мегданя Laughing

ДидОк Hug Лелчето ми Hug Илде Hug Ренка Hug Бел  Hug май изпуснах някой...да казвааа... Crazy Crazy Crazy

РенУ...успех Hug

# 646
едва ли някой си мисли че е тъжен заради Хазал  Joy
но обстановката от АФК му липсва,там намери доста приятели,но и доста позагуби след като всичко приключи. Беше му уютно там,всички се отнасяха добре с него,зашото беше нов и се учеше. Не мисля,че е тъжен от провала на ПЕ,зашото си личеше че не допадаше да играе там. А за новия му сериал съм гледала няколко снимки и хич не е весел на тях,смее се на сила...може би просто не се чувства комфортно там.знае ли човек

ооооо Диди  Hug

# 647

Диди, Hug

Клоди, Hug сега видях... Rolling Eyes стискам палци всичко да е наред... Praynig

И така и аз да попитам темата на Верчето за слънцата ли е?... newsm78
за слънцата е Звезде  Peace

# 648
Ивче, разбрах те много добре, че имаш в предвид излизащите снимки извън снимачния процес, но защо и как, само той си знае.
Пък не си хвана някое гадже и да видим най-накрая истинска усмивка на лицето му.
Хубаво момче, талантливо пък все сам ходи, без приятелка. То работа, работа, но не всички от техния бранш са самотни, даже напротив, много от тях се радват на стабилни връзки, че и бракове дори.

# 649
  • в подножието на планината

Диди, Hug

Клоди, Hug сега видях... Rolling Eyes стискам палци всичко да е наред... Praynig

И така и аз да попитам темата на Верчето за слънцата ли е?... newsm78
за слънцата е Звезде  Peace

Hug Отивам и там да се пиша... Laughing

# 650
Скрит текст:
но обстановката от АФК му липсва,там намери доста приятели,но и доста позагуби след като всичко приключи. Беше му уютно там,всички се отнасяха добре с него,зашото беше нов и се учеше. Не мисля,че е тъжен от провала на ПЕ,зашото си личеше че не допадаше да играе там. А за новия му сериал съм гледала няколко снимки и хич не е весел на тях,смее се на сила...може би просто не се чувства комфортно там.знае ли човек

ооооо Диди  Hug
Да бе да, говори ми, никой не си мисли подобно нещо.
Няма провал, който да не засегне всеки нормален човек, поне аз не познавам такъв, та дори и да не е дал всичко от себе си, като старание.
Не знам кой как се е чувствал повреме на АФК, те си знаят най-добре, но Хазал беше смазана от  отношението на някои свои колеги, въпреки, че беше достатъчно силна за да не го показва. Добре, че всичко свърши, защото към края тягостната обстановка на сета я усещах дори аз като зрителка.
Пакистанските фенове са направили това сравнение от двата й сериала.

# 651
Ивче, разбрах те много добре, че имаш в предвид излизащите снимки извън снимачния процес, но защо и как, само той си знае.
Пък не си хвана някое гадже и да видим най-накрая истинска усмивка на лицето му.
Хубаво момче, талантливо пък все сам ходи, без приятелка. То работа, работа, но не всички от техния бранш са самотни, даже напротив, много от тях се радват на стабилни връзки, че и бракове дори.

Добро утро  Laughing

И аз мисля, че причината е, че е самотен  Confused Не може само да се работи. Всеки има нужда от любов, ама явно не е намерил в кого да се влюби още.  Wink Я да се завърти малко тук и ще има избор голяяяяям. Joy Joy Joy Joy

# 652
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да за Слънцата е,и намесих АФК,за да разясня,защо има друга за слънцата ,дадох пример просто .

# 653
Скрит текст:

ооооо Диди  Hug
Да бе да, говори ми, никой не си мисли подобно нещо.
Няма провал, който да не засегне всеки нормален човек, поне аз не познавам такъв, та дори и да не е дал всичко от себе си, като старание.
Не знам кой как се е чувствал повреме на АФК, те си знаят най-добре, но Хазал беше смазана от  отношението на някои свои колеги, въпреки, че беше достатъчно силна за да не го показва. Добре, че всичко свърши, защото към края тягостната обстановка на сета я усещах дори аз като зрителка.
Пакистанските фенове са направили това сравнение от двата й сериала.

еми говоря ти
айде за мен си ще говоря само тогава. аз не съм Хахо да живея само с Фемир по цял ден и да ги свързвам със всяка тяхна нова новина или когато са тъжни. Хазал и Чаатай отдавна вече не мисля за тях дали е имало нещо или не. това ми е най малката грижа да мисля защо Ча аджаба е тъжен и дали мисли за Хазал или обратното как пък не.

а относно поснатата снимка ми на едната е с грим,а на другата не какво толко смешно са видяли незнам

# 654
Ми говори ми. Laughing
И мен не ме вълнува дали си мислят един за друг, били ли са някога заедно или не, дали, ще се съберат някога, защо е тъжен аджеба Чаатай, той най-добре си знае. Тази тема отдавна не е актуална за мен. Всеки си е поел по пътя, който сам си е начертал и избрал. С ФЕмир и с ХазаТай живях когато се излъчваше сериала по турската, вече не, само понякога ме обхваща носталгия на база Дизитата в момента.

# 655
Днеска бая хладно  Rolling Eyes

# 656
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Гледам, че са скъсили дистанцията помежду си. Май клюката на Тойо, ще излезне истина както много други пъти досега повреме на АФК.

Скрит текст:
wavey wavey wavey
Пишеше и за стъпка към целувка, но май ще ги прекъсне някой  newsm78

Тая жена определено не трябва да я снимат в профил, не че в анфас е китка, но тука направо ми страшнее Rolling Eyes Даже и момиче не мога да я нарека, защото не ми прилича на момиче  ooooh! Rolling Eyes Ей я пак какъв поглед му е вкарала. Не знам, нямат ли под ръка учители по актьорско майсторство, няма ли кой да и обясни, че да го играеш бяла и добра, няма причина и не означава, че трябва да гледаш като тъпа овца ooooh!
И аз, както е казала и Илдето, вместо да свиквам с нея, ми опротивява все повече.... дори гласът и който харесвах преди, сега ме дразни с това непрекъснато хленчене ! Със сигурност ако успее да вникне в образа и да се слее с него...абе по някъкъв начин да ме накара да и повярвам, не би ме дразнила така....
Фотосесиите и повечето са хубави, ( макар, че и там има страшни кадри) но там вида и  е обясним с грима, осветлението и фотошопа. В движение пред камерата обаче, няма и помен от вида и пред фотообектива Thinking Naughty
Определено в лалето бях свикнала с нея, даже знаете изречението, което често казвах за Серка, Ча  и перушината....но и ролята там и пасваше идеално, просто си беше за нея писана Crazy А тук я насадиха в някакъв образ, който е толкова далече от нея и същността и, че няма накъде повече ooooh!

пп Ей го и Чачо какъв се е изкривил до нея ooooh! Определено не ги харесвам как стоят един до друг, въпреки, че тя избърза да се похвали...
Ча освен, че е с абсолютно сменена визия обяснима за ролята му, (браво!) но се питам поради каква причина изчезна онзи блясък и огън  в очите му newsm78

Какво сте затропали по клавиатурите от рано сабахлем заради тоя колаж? Laughing
Правен е от снощна снимка постната тук в темата. Наде мисля, че ти я беше постнала, но може и Жането да е била. newsm78 Във всеки случай съм си я свалила на компа. Grinning

За сравнението направено от пакистанските фенове - Хазал и на двете снимки е с грим. Peace Нали помните, че имаше епизоди, в които я гримираха да изглежда като пребито куче, в добавка към проскубаните кокчета. За мен пакистанците са сравнили двата различни грима и са се усмихнали на новия. Peace

А, че Ча изглежда тъжен, отегчен и без живец го казах, още като го спипаха да излиза от едно ресторантче преди да започне излъчването на ПО. И щото съм Фемирка и Хазатайка - мъчно му е за Хазалчето. Mr. Green Като колежка имам предвид, вие какво си помислихте? Mr. Green Друго е да имаш насреща си талантлив (и красив) партньор, съвсем обратното да играеш с бездарна, тъпоовчогледаща крачеща закачалка. Mr. Green

# 657
Здравейте на всички по домова книга  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
и целувки за  све  love001 love001 love001 love001 love001 love001 love001 love001

Рени  Hug, стискам палци, успех!   bouquet

Цитат
едва ли някой си мисли че е тъжен заради Хазал  
Аз  Peace, наистина смятам, че мисли за нея, и то защото е бил щастлив по онова време, и аз така се сещам за хора и моменти, когато съм била щастлива и ми се променя настроението.

А за Ча отдавна съм споделяла, че изглежда друг, много различен, явно не е само до хората на сета, нали си живеели прекрасно и щастливо, да не им е уроки  Laughing, цитирам Серка нали, но  визията говори за това какво ти е на душата, той си знае най-добре, пожелавам му успех Hug

Профи Hug, аз на Ирка и казах за новото ми любимо мъжле от Слънцата- Керем, че нещо много се е залипила за него Joy Joy Joy
Хубав слънчев ден на всички и Беатрис, оф корс! Laughing

# 658
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох,кой каквото го вълнува  hahaha hahaha hahaha

# 659

Общи условия

Активация на акаунт