Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 20

• 68 985
  • 723
  •   1
Отговори
# 30
най сетне да се похваля току 6то   спечелих домино от барни ......  това е защото промърморих явно  действа   Mr. Green

# 31
  • София
Да се влюча и аз в новата тема. Този път играта на Нескафе не ми допадна. Имам опаковки, ако някой иска.

# 32
  • София
На мен днес ми донесоха енциклопедията и едни светещи връзки за обувки от Кубети

# 33
Запис!

Аз мога да се похваля единствено със сандвич от KFC  Simple Smile

Успех на всички!

# 34
  • София
И за да пожелая късмет на всички!  Мерси за новата тема.   bouquet

От Нескафе явно ще си остана с един часовник.

# 35
късмет и повече награди  Heart Eyes

# 36
  • плевен
И от мен късмет!!!Аз си чакам часовника от 3в1 Peace

# 37
# 38
  • Nesebar
От никъде нищо 

# 39
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Голяма суша ,последно крекери на Победа ми донесоха отдавна!

# 40
Аз пък имах късмета да съм тестер на новите памперси на Бочко. Чакам да ми донесът едномесечна доза и да видим ще ги или няма да ги бъде.

# 41
Аз пък имах късмета да съм тестер на новите памперси на Бочко. Чакам да ми донесът едномесечна доза и да видим ще ги или няма да ги бъде.
Честито,това си е супер награда.....дано са читави,че ще ти отпадне сериозно перо от бюджета за месец Wink

# 42
и при мен така  Whistling

иии, ей такава награда и аз искам  Mr. Green

# 43
Успех на всички в томболите!  bouquet

# 44
  • добрич
Това получих вчера:)Ако някой го иска да ми пише ...пък ако няма някоя малка наградка за размяна.....ще почерпи Simple Smile

Здравейте,

Благодарим Ви за подкрепата и за Вашия глас за наградите за български филми и сериали Jameson Златна Бленда.

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че сте сред щастливците, които бяха избрани с томбола и ще могат да присъстват на церемонията по връчване на наградите.

Звездното събитие ще събере номинираните звезди на 09 ноември (събота), от 20:00 часа в Sofia Event Center, Paradise Center (София, бул. Черни връх 100),               
а след завършването на официалната церемония партито в SEC ще продължи.

Молим Ви с отговор на настоящото писмо да потвърдите Вашето присъствие и да предоставите имената си и актуален мобилен телефон за връзка.

На входа на събитието ще Ви очаква „златен билет“, който ще осигури достъп до церемонията за Вас и избран от Вас придружител (няма нужда да уточнявате и неговите имена, Вие ще бъдете титуляр на „златния билет“, който е своеобразна покана за двама). При предоставяне на документ за самоличност, съвпадение на посочените имена и потвърждаване на факта, че сте спазили условията на участие, Вие ще можете да станете част от звездното събитие на годината.

Поздрави,

Екипът на Jameson Златна Бленда

Общи условия

Активация на акаунт