Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 20

• 69 035
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
Аз пък искам да се оплача от Калиакра. На 26.10 спечелих електронен четец, в понеделник на следващата седмица дадох данните. Вчера ми позвъни куриер и каква беше изненадата ми, когато от него получих...енциклопедия. Той не можа да ми отговори къде е четецът ми, защото това са му пратили. Звъннах на Калиакра, те пък обвиниха куриерската фирма и сега щели да ми изпратят четеца, а аз да им върна енциклопедията. Но не знам кога точно ще стане това и дали въобще ше си получа наградата. Много съм разочарована от самото отношение.

# 61
Честита нова тема.Аз си чакам часовника от кафето.Може ли линк за играта на Барни.Благодаря предварително.

# 62
Записвам се без награда от има-няма 3 месеца  Whistling

# 63
Момичетааа, спечелих 200 бонбона Криспело от Милка Grinning Те ще пристигнат сигурно февруари  догодина, че срокът им да доставка е 45 работни дни  Mr. Green , но важното е, че спечелих най-после.

# 64
Може ли линк за играта на Барни.Благодаря предварително.

Ето заповядай: http://bg.barniworld.com/promo/

# 65
Може ли линк за играта на Барни.Благодаря предварително.

Ето заповядай: http://bg.barniworld.com/promo/
  bouquet

# 66
  • Варна
Аз да се похваля, че си оползотворих спечелената кислородна мезотерапия от Angel Face и съм много доволна. Усещам кожата си мека и хидратирана.  Peace Оказа се, че това чудо струва 150 лв. Mr. Green

# 67
  • Русе
fen4e,аз спечелих няколко дни преди теб,а още нищо не съм получила..ще взема да им звънна да ги потормозя hahaha

# 68
  • София
И аз спечелих часовник от Нескафе.

А преди сума време (повече от месец) спечелих кравичка от Милка. Дано не чакат да й изтече срока на годност преди да ми я изпратят... (от друга страна пък, ако не децата, поне за внуците ще зарадва.)

# 69
вчера си получихме и 3-те стека Ариана  newsm44

# 70
Не мога да регистрирам код към играта на Барни Confused вие в сайта, или със смс си регистрирате кодовете ? А някои да си е получил шоколадите Милка? Много въпроси задавам май  Laughing

# 71
  • при късмета
Не мога да регистрирам код към играта на Барни Confused вие в сайта, или със смс си регистрирате кодовете ? 
В сайта. Гледай внимателно особено цифрите 2 и Z например, почти не се различават, както 8 и В. Пробвай различни комбинации.

За часовниците от 3в1 пише, че срока е 30 дни. Аз спечелих първия ден, другата седмица срока изтича, а гледам, че още никой не ги е получил.

А за такъв срок като доминото от Барни не бях чувала, казаха 50 работни дни.Отиде на 3 месеца календарни  ooooh!

# 72
Ама много странно, попълвам всички полета, потвърждавам, че съм съгласна с условията, и почва да мисли, оставих го така близо час, да се върти една стрелка, и накрая така и нищо не изписва  Sad различни комбинации пробвах, пак нищо, май ще пращам смс-и.

# 73
  • при късмета
Провери си мейла, ако си го регистрирала ще имаш мейл дали печелиш, защото на смс може да ти каже, че кода е използван

# 74
Проверявах го, няма известие за регистриран код, може би самият сайт на играта да има някакъв проблем. Благодаря за съдействието Simple Smile и много късмет на всички в новата тема  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт