Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 20

• 69 062
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета и аз се записвам.До сега от никъде нищо,дано занапред да имам късмет.Хайде много успех и на вас. moresmile

# 91
В старата тема някой беше писал, че регистрира 2 кода от кас. бележка от Била за Калиакра. Е кой е втория код?

# 92
Здравейте!
Ето една нова игра от мен с покупка на цигари.
http://www.bulgartabac.com/bg/victory/the-only-time-is-now/

# 93
# 94
Няма ме Tired Поне имам спагети за цяла година Joy

# 95
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Здравейте!
Хубаво ,ама цената на СМС е 1,20лв.

# 96
Здравейте!
Хубаво ,ама цената на СМС е 1,20лв.
Ако знаеш, че ще спечелиш поне кутия цигари не е проблем, пак ще си на далавера Peace Наградите са доста, мисля, че шанса е доста голям. Кутиите познават ли се по нещо във външния вид?

# 97
И аз искам да попитам, мога ли по някакъв начин да разпозная кутията Виктори с играта Thinking  Rolling Eyes newsm78

# 98
Всеки участник следва да регистрира своето участие, изпращайки кода от вложката, с кратко електронно текстово съобщение (SMS) с текст кода, изписан на латиница, на универсален кратък номер 1825, активен за трите мобилни оператора в България. Съобщението е за сметка на участника, като тарифата, по която се таксува съобщението е стандартната според абонаментния план на потребителя.
Къде видяхте,че един смс е 1.20?

# 99
И аз искам да попитам, мога ли по някакъв начин да разпозная кутията Виктори с играта Thinking  Rolling Eyes newsm78
Ами честно казано не знам,защото не пуша,а за играта разбрах от баща ми.Според него кутиите по нищо не се отличават,а някъде вътре в тях има картичка с код.
Аз регистрирах 2 кода,но нищо не спечелих! Sad

# 100
Голям зор с тоя Бариерен риф, намерих само две бутилки под водата и толкоз Crossing Arms

# 101
  • Пловдив
Момичета, за часовниците на Нескафе да питам - кога разбирате, че сте спечелили - веднага след регистрация на код или със съобщение на мейла?

# 102
Голям зор с тоя Бариерен риф, намерих само две бутилки под водата и толкоз Crossing Arms
Всичките са под водата Peace И аз доста се въртях, но ги открих

# 103
Момичета, за часовниците на Нескафе да питам - кога разбирате, че сте спечелили - веднага след регистрация на код или със съобщение на мейла?
Веднага ти пише че си спечелил.Пращат и на мейла.

# 104
Всичките са под водата Peace И аз доста се въртях, но ги открих
може ли линка,че не го откривам?Благодаря ви!!!

Общи условия

Активация на акаунт