СЕДМИ КЛАС - пробни изпити в захлас - тема № 39

• 58 238
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
[
Аз го получих днес(БЕЛ) - писах им мейл. 5.18. Не е да съм недоволна, като се знаем как сме Simple Smile

Средната оценка на децата, явили се на този Пробен изпит, е: 4.80

и на мен ми пратиха Simple Smile резултатът му е 80 точки, 5.286
на фона на средната оценка ме задоволява

# 361
  • Дива Индия
svet65, поръчах и аз книгата!  Grinning
Отивам да търся линка на тоя тест за ъглите, даден от русалка. Дано не се измъча да го търся.

# 362
  • в тристайна гарсониера :)
http://www.solemabg.com/Sam7Tri_nik2.htm
ето го Инди.

# 363
  • Дива Индия
  bouquet
Тестът пратен на детето! Мрънкането ще си го получа по-късно!  Twisted Evil
Снощи писахме съчинението за речта на Странджата. Значи... тия деца, ако ги боли, колкото ги мързи, кански мъки ще са.  Grinning Сътвори го, де. Като съдържание добро, ама толко` грозно написано, че и сам не можеше да си го разчете. Една минута се мъчи да си разгадае една дума.  Twisted Evil Страшна работа ви казвам...
Имаме шеситица по химия, по физика, по информационни, история, по английски, рисуване Rolling Eyes... ама не можем да мръднем от петица по математика и това е! Вчера а-ха да се сдобие с двойка по биология- за подсказване. Приятелят му бил на пангара и какво да прави човека - рискувал!  Grinning

# 364
  • София

и на мен ми пратиха Simple Smile резултатът му е 80 точки, 5.286
на фона на средната оценка ме задоволява

Това след като им се обади ли? Помня, че децата ни бяха заедно на ПИ по БЕЛ, а не съм получила нищо още. Не ми е спешно, но явно ще трябва да им се обадя утре.

# 365
Reiny, писах им мейл с имената на сина ми, до 1 час някъде ми отговориха, само за БЕЛ, явно за математиката още не му е бил проверен

# 366
Класният  е болен и губят цяла седмица  математика. Симеонов също е болен. Миналата седмица го замести едно момче. Нямам идея дали се е възстановил вече, но нещата изостават. До миналата седмица загубиха и два блока литература заради екскурзии и неучебни дни, та и там малко изостанаха с материала. Не зная през къде ще им излиза това забавяне, предвид темпото като цяло... Crazy

# 367
  • София
antea, благодаря ти!   bouquet Утре ще им пиша и аз.

# 368
  • София
Здравейте, на кой урок сте по математика? Ние едва сега взехме видовете ъгли. Струва ми се, че доста изоставаме, предвид задачите от линка и факта, че още преди няколко дни казахте, че сте правили контролно върху тях newsm78

# 369
  • София
Нашите също са на ъгли. Спокойно, вървят си по план.

# 370
Ние сме на тръгълници отскоро, но вече правиха проверовъчен тест на ъгли.

# 371
Младежът спомена нещо за медиана днес. Значи трябва с триъгълници да се занимават, но идея си нямам какво точно.
Ще помоля, ако някой разполага с теми от общински кръгове на олимпиади по - БЕЛ, химия, физика и биология от последните години да удари едно рамо.

# 372

Sash  Hug, синът ми вчера спомена, че леко изостават с материала. И те са още на ъгли.

Последна редакция: ср, 20 ное 2013, 16:05 от Sternenstaub

# 373
  • София
Голяма част от децата са на ъгли в триъгълник.

# 374
  • София

Sash  Hug, синът ми вчера спомена, че леко изостават с материала. И те са още на ъгли.

С нищо  съществено не сте изостанали. Peace Според годишните разпределения в книги за учители по мат, с уравнения, тоест със следващия дял, се започва  през последната седмица на ноември. Peace Нашите ще правят контролно на ъгли  и триъгълници  идния  вторник и чак тогава ще минат на уравнения. Познавам дете от 107-мо,  в математическа паралелка. Дори и те, въпреки че имат по-интензивно математика, са още на триъгълници. Учителят им отсъствал два или три поредни дни и  утре ще правят контролно на дяла. Казвам го единствено като ориентир, че и профилирана паралелка не е много по-напред като материал. Peace Ако човек направи справка и с материала от пробни  от минали години към този момент, ще види, че  в тях са включени задачи от 5,6 клас  и от цели изрази и основни геометрични фигури от 7-ми. Така че споко, не сте изостанали.

Общи условия

Активация на акаунт