:: Лидл ::34::

• 78 437
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за новата тема.   bouquet
И аз купих нар за дъщерята. Но според мене трябва да престои известно време. Вижда ми се неузрял.

Сложи го до ябълка и ще узрее по-бързо

# 31
  Благодаря за темата   bouquet

Искам да похваля крем сиренето, обикновено, опаковано като краве масло ( както едно време) за 0,99 лв. В съдържанието му няма гадости, стана перфектно крема за торта, после си купих едно да си го мажа на препечена филийка, много ми хареса.  Peace

# 32
Как се ползва ванилия на  шушулка  newsm78 Embarassed

# 33
  • Пловдив

Искам да похваля крем сиренето, обикновено, опаковано като краве масло ( както едно време) за 0,99 лв.  Peace

И на нас много ни харесва.

# 34
Аз си взех миксера, но още не съм го пробвала.

И в този дух искам да ви попитам мъфините със спиралата за тесто ли се бъркат или с другите?

# 35

И в този дух искам да ви попитам мъфините със спиралата за тесто ли се бъркат или с другите?

Бъркат се на ръка, не с миксер. Отделно течните съставки, отделно сухите. Смесват се с внимателно разбъркване, сместа не трябва да е като на кекс.

# 36
Формите за торта изчезнаха  #Crazy Дали ще зареждат още?

# 37
  • софия
Как се ползва ванилия на  шушулка  newsm78 Embarassed
Разрязваш по дължина шушулката и с опакото на ножа обираш/остъргваш от вътре семчиците.

Скрит текст:

# 38
Вчера ходих за квадратната форма - откопчаващата се, ама тя минатюрна  Crazy Мислех, че е по-голяма и не я взех. Но има доста неща сладкарски, но сякаш ми е още рано за коледни сладки  Mr. Green

# 39
  • София
Запис и от мен с благодарности за темата. Харесала съм си доста неща, но май няма да стигна до Лидл. Децата са болни.  Cry
Иначе искам шапката и чорапките дето са от днес. Не бих отказала и марципаните.  Crazy

# 40
  • софия
Запис и от мен с благодарности за темата. Харесала съм си доста неща, но май няма да стигна до Лидл. Децата са болни.  Cry
Иначе искам шапката и чорапките дето са от днес. Не бих отказала и марципаните.  Crazy
Не са ли от утре?

# 41
  • София
Не са ли от утре?
Ох, да де, от четвъртък. Не знам защо я прескачам срядата.  Crazy Все си мисля, че днес е четвъртък.

# 42

Бъркат се на ръка, не с миксер. Отделно течните съставки, отделно сухите. Смесват се с внимателно разбъркване, сместа не трябва да е като на кекс.

благодаря, не знаех

# 43
  • София
Един малко глупав въпрос, но как томно правите сока от нар? Веднъж взех, четох разни начини в нета, ама изобщо нищо не можах да направя.  ooooh! А искам да взема сега.

# 44
  • вече Пловдив
Звънче, благодаря за темата!  bouquet
А пробвали ли сте да давате на децата да ядат зрънцата от нар? Моята така си ги яде зрънце по зрънце, но не иска сок (купувала съм, не съм правила)...

Общи условия

Активация на акаунт