ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 43 тема

• 35 531
  • 765
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Фея, и аз много ги обичам, затова предпочетох тази порода - по- ми пасва. Не живеят навън, вътре живеят, но сега цял ден прекарват на двора в бясно тичане и гонене. Вечер се прибират да ядат и спят, ама не ги свърта много много вътре.
По повод разрушенията и гризанията - Бела от малка е свикнала да е самичка по цял ден, и съм спокойна с нея - само 2-3 пъти като съвсем бебе на 4 месеца имаше инциденти с разкъсани вестници и други подобни. Докато Лили е голям 'терорист' - и до днес не обича да е сама, гризе обувки, вестници, пасти за зъби, четки, каквото докопа. А как го докопва още не е изяснено newsm78

# 46
Аз съм чувал ,че където пишка или гризе се пръска със силно миришещ парфюм или дезидорант (не се научих да я пиша тая дума) , при нас имаше ефект и с двете кучета, макар и не бийгъли .

Днес най-после се сдобихме с дрешка за зимата :

# 47
Я, Чарли какъв е джиджан  Heart Eyes

Има специални препарати с отблъскваща миризма, но работят с променлив успех.

# 48
Аз съм чувал ,че където пишка или гризе се пръска със силно миришещ парфюм или дезидорант (не се научих да я пиша тая дума) , при нас имаше ефект и с двете кучета, макар и не бийгъли .

Днес най-после се сдобихме с дрешка за зимата :

А гащи, шал, шапка........ hahahaмного е сладък  Hug Heart Eyes

# 49
  • София
Охх, уникално са ви сладки кученцата  Heart Eyes
Някой ден ще си имам къща и сигурно ще стана като тези луди бабички с по 50 кучета и котки. Искам всяко куче, което видя  Laughing

Кажете ми, моля ви някакъв добър ензимен препарат за почистване, за да забърсвам всичко опикано. Снощи се похвалих и днес пак намерих две локвички (е, не е като 20, но все си е неприятно). Или какво да гледам в магазина, като купувам препарат? На никой не пише ензимен ли е, не е ли  newsm78

# 50
Охх, уникално са ви сладки кученцата  Heart Eyes
Някой ден ще си имам къща и сигурно ще стана като тези луди бабички с по 50 кучета и котки. Искам всяко куче, което видя  Laughing

Кажете ми, моля ви някакъв добър ензимен препарат за почистване, за да забърсвам всичко опикано. Снощи се похвалих и днес пак намерих две локвички (е, не е като 20, но все си е неприятно). Или какво да гледам в магазина, като купувам препарат? На никой не пише ензимен ли е, не е ли  newsm78
https://www.google.com/search?gbv=2&hl=en&ei=lZxlS-rZO5H … alse&tbm=isch
http://cdn.dickblick.com/items/029/80/02980-1009-3ww-l.jpg
http://ecx.images-amazon.com/images/I/414HA2YBXFL._SL500_AA280_.jpg

# 51
  • София
Тони-мама, мерси  Hug
На мен ми се иска обаче нещо откриваемо тук по магазините. Масовите марки нямат ли нещо такова?

Колкото и да е странно витамин С-то наистина помага  Shocked Днес е пишкала общо 6 пъти, а не 20-30, както доскоро. Давам половин хапченце от стандартните 100 мг. таблетки. Изобщо няма да я тровя повече с антибиотици.
А при този ветеринар категорично няма да ходим вече за подобни проблеми. Просто взимането на отливката съвпадна с цистита и затова се излъгах да се възползвам от неговото мнение и лечение, вместо да си отида отделно при нашия си доктор в квартала. Само да ѝ сложи най-сетне протезата и повече изобщо няма да се занимавам с него  Crossing Arms

# 52
Добро утро , ние отиваме на разходка с Бела   bouquet

# 53
  • София

Добрутро, мислех че съм единствената луда станала по нощите...  Wink

# 54

Mr. Green
Има още като теб  Hug

# 55
  • на морето

Mr. Green
Има още като теб  Hug

Добрутро и от мене !  Hug 
Аз съм от "периодично лудите " Laughing Laughing Laughing Laughing  - днес и утре и ние "тропаме " навън по тъмно  в ранни зори / от 6:00 ч/  .

# 56
Crazy

Джак , много красив Чарли  Hug

# 57
  • виртуално
Добро утро

Адри, ако знаеш и аз как си мечтая за къща с дворче, някъде из малките улички на София  Heart Eyes
Тогава ситуацията за закуска ще е така:

# 58
  • София
Рапунцел, май мечтите ни са общи  Laughing

Ние също в 6 сме на вън, ама в интернет трудно ще вляза толкова рано  Simple Smile
Обаче забелязвам все повече кучета сутрин в 6, преди бяхме само ние и една немска овчарка.

# 59
И аз съм за тая мечта Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт