ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 43 тема

• 35 601
  • 765
  •   1
Отговори
# 645
И да ви покажа една ретро снимка правена преди 18 години.Този малкия белия който е до черния почина миналата година на 17 години, на тази снимка е на годинка.

# 646
Ох ,абе как се разхождате в студа, на мен ръцете ми замръзват и с ръкавиците , а той даже и без дрешка не ще да се прибира и само души ли души .

Тони, всичките ли са били ваши ? Голям отбор  Hug

# 647
Ох ,абе как се разхождате в студа, на мен ръцете ми замръзват и с ръкавиците , а той даже и без дрешка не ще да се прибира и само души ли души .

Тони, всичките ли са били ваши ? Голям отбор  Hug
Джак наши бяха преди много години  Joyаз съм израснала с кучета и толкова съм свикнала, че не знам ако нямам сигурно ще откача  Joy
Разходките малко сме ги накъсили напоследък от как е паднал сняг и е студено и то заради нас, ако зависи от тях ще си търчат по вече, не ги бърка студа.

# 648
Аз пък вечер го пускам в една детска градина срещу нас ( но когато няма вече хора  Embarassed) и той си бяга там и после го прибирам  Embarassed

# 649
asha  ако имате път към Ямбол ,обаждайте се Simple Smile ние няма да можем да дойдем до ?Бургас но ... слууучааайно ако нали .. да ни имате в предвид Simple Smile

На Дара едно като пъпчица и излезе на муцунката , чудя се какво  ще е това ....  Thinking

тук при нас няма сняг и не е толкова студено ... разхождаме се .... после ще го мислим като дойде и при нас снега Simple Smile

# 650
  • София
Ние се разхождаме доста време, независимо от студа. Какво да се прави Simple Smile Пускам я да търчи, но гледам да е наоколо и да я контролирам, че е голямо диване. Сутрин гони гълъбите, вечер котките, винаги си намира разни неща за ядене под балконите... Като намери нещо за ядене, почва да бяга, ядейки гнусотията, иначе ми е много послушна, но с това ядене на боклуци, може да се принудя да не я пускам вече.

# 651
ние се разхождаме само на повод . не смея да я пусна така...... с мъжът ми като е той я пуска на някой места ,аз не ...  тя каквато е тапишон лая големите кучета и знам ли ......

# 652
Мама Зори няма ли да дойде сняг в нашия край вече ,в Русе е доста натрупало до колкото знам , ние като русенки преселници в южна България не заслужаваме ли да видим и ние снежец. Confused

# 653
Здравейте момичета,нямаше ме няколко дни,не не съм избягала, имахме малко здравословни проблеми и малко съм се наплашила.. Нямах и време да влизам, но днес ви прочетох и разгледах всички снимки  Hug

Кашарел честита, черна принцеса, страхотна е ! 

Elizabeth Kirilova и ти като  мен си крадяла тайно информация  Laughing , браво за красавицата,много да ви радва и да се оправя бързо!

MAMA GALQ не мога да ти се нарадвам на снимките Айра е прекрасна, как ми се прииска и моя Зак да го сложа на кухненския кантар ..  Joy

melani14  Тайра май трябва да получи ново костюмче за коледа  #Crazy  Joy

# 654
Ето и малко снимки от мен, в момента не мога да кача нови но ето няколко от този месец

ние пак искаме на вън  Laughing

последната есенна снимка тази година

ии вече уморени  Hug

# 655
Страхотен Зак, искам да го гушкам и аз  Heart Eyes И моя така блее през терасата ,ама не може да се качи чак така .

# 656
Привет!
Marry Djane  , аа не искам аз такива екстри  като сняг така ми е идеално хехехех  Hug Hug Hug Hug в Русе и сняг и вятър ... нали знаеш.. ужас...

# 657
Мама Зори,а тук в Сливен е само вятър ,не знам в Ямбол как е ,но тук е гадно  Crossing Arms

# 658
  • София
Да ви почерпя  Laughing:

# 659
Тук няма вятър едно хубаво слънчице ........ днес мислихме да се разходим до сливен но се отказахме ...  мислихме да идем до Карандила да видим сняг ,но разбрахме че само на върха има та .... 

Общи условия

Активация на акаунт