Който слушкал е през цялата година, подарък ще получи през комина :) Клюки 56

• 18 656
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Определено, всичко свързано с кухня, баня и пране е мега тъпо... подаръкът трябва да е нещо, което да е само и единствено за лична употреба и да не навява асоциации с дейности на добрата домакиня  Laughing
Абсолютно. Вече, ако ми кажат, че искат тиган, ще подаря тиган.  Peace

# 466
  • София
Popule, искаш да кажеш, че имаш за партньор козирог? Това се оказа, че ми е детската мечта, но никога не попаднах на себеподобен в този живот  Mr. Green
Метална халба за бира? Или изобщо халба за била с любимата рок-банда? Хубав портфейл? Нов албум на някоя любима рок-банда? Имаш избор  Laughing

Ти махни, ами и двамата сме Козирози... Laughing Нов албум за рок-банда. Общо взето колекцита му е пълна, обаче ако има някое ДВД на някоя нова и добра рок банда, която да ми препоръчате, нещо, което младите хора слушат? Защото както вече казах, аз съм старичка, а покрай мен и мъжът, та той си пада по рок динозаври. Ето през декември например ще ходим на Скорпионс, урра!

# 467
  • София
Popule , може и пижама пак с помощта на някое фото студио с щампа на любимата му рок-група.

Това също е добра идея! Обаче не знам къде правят щампи върху дрехи, трябва да потърся... newsm78

# 468
  • Пловдив
В повечето фото-студиа мисля, че правят.

# 469
  • София
Popule, мога само да ти завидя - така както двама козирози се разбират, с друга зодия не бихме могли  Sunglasses Какъв вид рок-музика точно слуша половинът? Аз лично точа лиги по ДВД с концертнтото турне на Nightwish, който се очаква да излезе края на месеца...И май май това ще ми донесе дядо Коледа на мен  Laughing

# 470
... подаръкът трябва да е нещо, което да е само и единствено за лична употреба
дамски превръзки идеално отговарят на този критерии  hahaha

# 471
  • Пловдив
bongo_2007 ®  Laughing е това е прекалено скромен подарък...

# 472
сега пък скромен бил подаръка .... нали искаше да е за лична употреба.
за да е "по-щедър подаръка" купи 1 кашон  hahaha

# 473
  • София
Popule, мога само да ти завидя - така както двама козирози се разбират, с друга зодия не бихме могли  Sunglasses Какъв вид рок-музика точно слуша половинът? Аз лично точа лиги по ДВД с концертнтото турне на Nightwish, който се очаква да излезе края на месеца...И май май това ще ми донесе дядо Коледа на мен  Laughing

Ето такова нещо, разбира се този пич вече е рок динозавър... Laughing

# 474
  • На остров
Аз се сещам за някой от последните неща/ маратонки за зала, бормашина, комп. игра, риза, парфюм, машина за бръснене за тази година ще е метеорологична станция Crazy, а за Коледа хубави ръкавици и портфейл.

# 475
... подаръкът трябва да е нещо, което да е само и единствено за лична употреба
дамски превръзки идеално отговарят на този критерии  hahaha

Пиши на Дядо Коледа, може и да ти донесе... с крилца  Laughing

# 476
Добро утро ! Wear Umbrella

Валче , как е времето при вас ? Wink

# 477
  • На остров
Добро утро Хепи  bouquet !

# 478
Добро утро!

Времето окончателно се застуди при нас, което ме хвърля в потрес и депресия  Sad. Надявам се, че при Валчето е по-добре. Като дойде зимата започвам да се замислям за емиграция в някоя по-топла държава. На всичко отгоре имам една приятелка в щатите, която почти всеки ден публикува снимки във фейса и като ги гледам по къс ръкав не мога да се спра да не завиждам грозно за времето Laughing.
Има и хубаво днес де - петък е Mr. Green.

# 479

Има и хубаво днес де - петък е Mr. Green.
Дам.  Mr. Green
На мен днес ми е петъчно натоварено.  Crazy Щото утре съм на работа и днес трябва да се повеселя, какво да правя  Crazy Да си угодя на душицата...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт