С мамите от ИБ бързо времето лети, в шеги,закачки и приказки сладки-тема 11

• 20 649
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Честито на празнуващите Simple Smile
Сигма,
и аз предлагам да вземете бънджи. Нито веднъж не съм държала Борислав да подскача в мен, забранявах и на другите, точно за да не се озова в твоето положение, за мен това е просто убийствено и не бих издържала някое 7-8-9 килограмово гюлле да ми подскача в ръцете. Бънджито ни беше най-обикновено, за врата (другите са много по-скъпи по мои наблюдения, а не са толкова забавни, защото силно ограничават периметъра на движение). Закачихме го на кука на тавана посред стаята и падаше страшна игра там. За проходилките съм п ротив, една от причините е точно описаната от Роксана - преобръщат се. Не мисля, че трябва да чакаме да стане беля и да се удари лошо детето, за да спре използването им, самият факт, че са нестабилни за мен е достатъчен. Да не говорим, че няма ортопед, който да ги препоръчва.
За сополите - до 10 дни е нормално да има, Борислав винаги кара 10-дневни хреми, без никакви други усложнения. Ако продължи повече вече трябва да се търси причината.

# 76
  • shumen
Добро слънчево утро!
Честит имен ден на всички именници.Да са живи и здрави и да слушкат много.
Сигме,аз също не съм ползвала бънджи,а проходилката е продадох още при първото обръщане с нея и излизане извън вратата на апартамента.Няма да ви казвам тогава баща му как го хвана в движение да не падне по стълбите с нея.Той тръгва за работа,отваря,малчо си е повдигна през прага и навънка.Е,тогава изпитах такъв ужас,че веднага е махнах от нас.Сега една майка от нашите е ползва,но нейното дете е кротко и няма проблем.
Ние след малко отиваме да търсим подарък,че баба ми е рожденничка днеска.Да ми е жива и здрава.
За сополитя-и при нас минаха много трудно,а кашлицата и гърлото се оправиха за 3-4 дни.

# 77
  • до едно тепе
Живи и здрави да са всички именници днес  bouquet
Петьофка много да е здрав Мишо,да слуша и много да ви радва  bouquet Рибките са страхотен подарък Hug
Днес и ние имаме 2-ма именници-баща ми и племенника Heart Eyes
Скрит текст:

# 78
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Петьовче ЧИД на твоето момченце.Да ти е жив и здрав Мишо, много да те радва, да ти дава много сили и амбиции в живота, а на него прекрасно детство  Hug

Иве, и на теб да ти е жив и здрав именника, да ти е много здрав, весел и щастлив  Hug

Честито и на всички други именници!!!

# 79
  • Варна
Честит Имен Ден на сладък Мишо, да е жив и здрав  Hug

Поспаланчо, да ти са честити , живи и здрави и твоите именници , весел празник   bouquet

И на всички имащи повод за празнуване днес , да сте живи и здрави   bouquet............едно време исках да се казвах Михаела  Heart Eyes..........ми с това моето кучешко име , ма пораснах и сега си го харесвам  Mr. Green

# 80
Честит имен ден на всички, които празнуват днес. Да са живи и здрави и само хубави неща да им се случват.  bouquet
Ние също не сме ползвали бънджи, а пък като я сложа в проходилката не прави и една крачка Wink. Въобще не й е интересна, но в момента, в който я извадя веднага започва да щъка. Crazy

# 81
Честит празник на всички именници! Да са живи и здрави, да си носят имената с гордост! Hug

ЧНГ, ЧИД, ЧРД и......... да. Mr. Green
Така и не се похвали хубаво ли беше на малката почивка Mr. Green smile3534

Ами.......... Как да ти кажа......

Скрит текст:

В това състояние бях в събота, около 14ч. и нямах физическата възможност да бъда в никакво по-различно. Embarassed

# 82
Здравейте, момичета   bouquet Приемате ли нови попълнения към вашата прекрасна темичка  Heart Eyes Heart Eyes

С някои от вас се познаваме от другите темички, с други не, но се надявам да има местенце и за нас тук при вас  Hug Hug

Сега малко за нас- Бебе Жорко се роди на 15.10. с планово секцио. Тежеше 3 520кг. и 51 см. Преди няколко дни го водихме на детска консултация при педиатърката и вече е 4 430 кг. Кърмя го и явно човека добре си хапва- също като батко си  Heart Eyes Батко му още няма 4г. -ще ги навърши на 23.12., но много му се радва и помага през част от времето, през другата прави бели  Crazy Crazy

Честит имен ден пожелавам на всички именици днес, да сте живи и здрави   bouquet

# 83
Честит имен ден на празнуващите. Да са живи и здрави и много радост, и късмет да им носят имената  Hug Hug
Ехаа, Теди, не може да те пипне човек  Mr. Green Heart Eyes
Веселушко, добре дошла   bouquet Аз съм родена на 22 декември  Blush Браво, че си хапвате  Hug

# 84
  • Сливен
veselyshko, добре дошла при нас - да са ти живи и здрави децата  Hug
Бюти, все се каня да ти кажа, че новата ти премяна /подпис и аватар/ много ме кефят  Rolling Eyes

# 85
  • shumen
Веселушко,добре дошла.Да са ти живи и здрави момчетата и много да те радват.
Еха,Теди и аз искам така.
Аз отивам да дремна малко,че като се събуди малката фурия не знам как ще издържа,ако не дремна.

# 86
Честит имен ден на всички празнуващи, в това число и моят син и моята свекърва  Mr. Green
... да са ми живи и здрави  Heart Eyes

Веселушко ... добре дошла мила  Hug

Нито бънджи, нито проходилка съм ползвала, но кенкурото беше неразделна част от моето тяло  Mr. Green
Така хем го носех, хем беше близо до мен и имаше мир и любов  hahaha

# 87
  • Габрово
Благодаря на всички за пожеланията за моя бандит.

Да са живи и здрави всички празнуващи днес  bouquet.

Веселушко, радвам се да те видя тук  Hug. Честит ти Жорко все така да расте и да ви радва, както и бате Анди  Grinning.

Теди, разби ми сърцето с тази снимка ...

# 88
Рокси, мерси. ТОва ми е едно от любимите стихотворения  Hug
Пете, да цункаш именика от мен. Айде другата седмица да се видим  Hug

# 89
  • Северозапада
Честито на именниците! Да са живи и здрави и всичко най!
Веселушко, добре дошли с момчетата ти!

Общи условия

Активация на акаунт