С мамите от ИБ бързо времето лети, в шеги,закачки и приказки сладки-тема 11

• 20 649
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
  • до едно тепе
Поспалане избиваме се тука да ти завиждаме Mr. Green Mr. Green
Мецо да ударя едно рамо в рабУтата smile3534
Тръгвам сиии.Отивам да си разходя дЯтиту.
Утре ще ви досаждам пак.И попишете повечко,че да има какво да чета.
 Hug

# 61
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Поспалане избиваме се тука да ти завиждаме Mr. Green Mr. Green
Мецо да ударя едно рамо в рабУтата smile3534
Тръгвам сиии.Отивам да си разходя дЯтиту.
Утре ще ви досаждам пак.И попишете повечко,че да има какво да чета.
 Hug

ииии в 4 часа си тръгвааааа ... аааа кажи на гръка и мен да ме вземе на работа, догодина като завърша Laughing

# 62
и аз искам да хващам гората.
първо тоя нос не спира да хърка. гърдите са чисти- всеки ден се преслушваме, гърлото не е червено, а това не минава и не минава.
второ- вече ръце нямам. дребното иска само някой да го държи да си пружинира. опитите ми да я сложа да седни завършват с полумост и айде на обратно да скача. крака отдавна нямам, вече и ръце тоже.
пробутвам я я на баба, я на баща и. подрусат я малко и айде пак на мама.

не издържам вече  #Cussing out аз дето съм толкова тих и толерантен човек, вече нервичките ми са изпилени до краен предел.

# 63
  • София
не може ли просто да я оставиш да си прави нещо сама  newsm78
и моя все ми го връщат бързо където и да го пробутам  Crazy

# 64
в кревата и има около 10-тина пищящи и свирещи изчадия, което ме кара да полудявам още повече. заиграе се за малко и надуе гайдата за внимание.

# 65
  • Габрово
Сигме, Иглика изкара 2 седмици с бистра хрема, чисти гърди и спокойно гърло. Давах ампула витамин Ц дневно и капах в носа физиологичен р-р, тъй като ЛЛ не отрази състоянието й като проблем. То и аз не го виждах проблемно, ама накрая взех да се чудя дали няма нещо щом толкова продължават тия сополи и те взеха, че спряха.
Пробвай да оставиш Лия на килима да играе с нещо, което не е за игра, естествено да не е опасно. Иглика на нейната възраст играчки почти не признаваше, но пък пластмасови шишета, лъжици, орехи, кестени, щипки, кутии с капаци, които лесно се махат и слагат я занимаваха с часове.

# 66
Здравейте, много ни липсвате. Не съм писала от мнооого време, но не намирам такова. Аз работя, Малчо ходи на ясла и време няма за нищо. По прочетох ви колкото можах, радвам се на всички ви. Надявам се да мога да влизам по-често. Поздрави на всички от нас.   bouquet

# 67
и аз искам да хващам гората.
първо тоя нос не спира да хърка. гърдите са чисти- всеки ден се преслушваме, гърлото не е червено, а това не минава и не минава.
второ- вече ръце нямам. дребното иска само някой да го държи да си пружинира. опитите ми да я сложа да седни завършват с полумост и айде на обратно да скача. крака отдавна нямам, вече и ръце тоже.
пробутвам я я на баба, я на баща и. подрусат я малко и айде пак на мама.

не издържам вече  #Cussing out аз дето съм толкова тих и толерантен човек, вече нервичките ми са изпилени до краен предел.

А взехте ли секрет от носа  Thinking
Пламен беше така няколко месеца и се оказа, че е със Стафилококи  ooooh!

Колкото до вниманието ... така ще е, поне докато не проходи  Mr. Green
Всичко ми е много познато и сега като чета се сещам какво чудо беше и при нас. Все на ръце, все с нещо трябваше да му отвличам вниманието, все мрънкаше за нещо, все искаше да ходи, а аз да го държа ... абе картинката беше трагична. Не че сега не е  Mr. Green ама поне се заиграва сам от време на време и си ходи сам където поиска и намирам време малко нещо да свърша. Crazy

# 68
  • Варна
Сигме, какво ми дойде на ума докато те четох :

1. може би носът хърка защото е пълен със сополки, опитвали ли сте аспиратор за нос с всмукване ( моят е на маример и върши работа ) , като преди това капеш физиологичен разтвор от ампулки  Peace

2. за подскачането - може да ви влезе в употреба бънджи ( от онези дето се закачат на касата на вратата ) или проходилка  Peace

Хайде момичета, да се съберем и да се стегнем, най важни за децата ни сме ние Hug

Слънчо, привет , ще се радваме отново да се включиш в нашите редици   bouquet

# 69
  • В къщурката на хълма на феите
в кревата и има около 10-тина пищящи и свирещи изчадия, което ме кара да полудявам още повече.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ауууууууууууу така не съм се смяла от мноого време .. как не събудих Ема като се изхилих, само тя си знае Joy Joy Joy Joy

Сигме що не пробвате с бънджи, ама не тия дет се закачат на вратата, ми тия дет са на стойка .. така ще може Желязка да скача и да не си без кръст и ръце Peace

# 70
  • shumen
Мецо,оо тогава няма страшно в гората,щом не ядеш хора.Сигме взимаме и тебе в гората,че да сме повечко тогава.
Месечко,ама Вие на Шумен не оставате ли за повечко.Ние като си дойдем откарваме тука поне 2 седмици,че хубаво да си омръзнем със всички.За 2 дни и аз не тръгвам никъде,че трябва да помъкна хиляди чанти.Ако все пак решите да идвате по Нова година драсни на ЛС,че да видим дали ще се засечем и да нащипя сладък Борко.
Сигме и ние се оказахме със стрептококи,но педи все казваше няма нищо и накрая си пуснах изследвания на частно.
Слънчо,привет.Дано сте добре и малчо да му харесва на яслата.

# 71
  • до едно тепе
Шшшшт Сигме нЕма да се оплакваш Mr. Green Разчисти място на пода и постели нещо дебелко и топло (килим,одеало каквото имаш под ръка) и я пусни долу.Време и е вече да се запознае с пода и да изследва територията.Да се учи да пада,да става и да продължава.Малко е стряскаща гледка в началото,но без това не може.Слагаш я долу и ти се търкаляш до нея и си играете-може да те заболят кокалите от твърдия под ама поне ръцете нЕма да те болят Joy Joy Joy За бънджите и проходилки няма да се изказвам-против тях съм по принцип,но всеки има правото да си избере дали да ги ползва или не.Аз не съм го слагала в нищо такова Peace
Аз уж нямаше да се разписвам амааа домашните се натъркаляха из креватите,аз си теглих една екстра баня и сега ми е кеф. Whistling
Лека ноощ Hug

# 72
  • При моето слънце
Добро утро на всички  Hug
Да сложа набързо една почерпка и да се залавям за работа  Crazy
Скрит текст:
Честит имен ден на всички празнуващи! Иве, да ти е жив и здрав малкият мъж и само радост да ти носи  Hug
Хубав петък, дами, и да не се преуморявате  Party

# 73
Честито на именниците   bouquet Живи и здрави да са  Hug

И аз не ползвам проходилка и бънджи, моята я слагам на килим на земята  Peace

# 74
  • Сливен
Добро утро  Hug
Честит Имен Ден на всички - да са живи и здрави и весел празник   bouquet
Аз пък съм ползвала проходилка и с двете деца - досега не съм видяла отрицателни ефекти, освен това че Ивайла правеше страшни каскади с нея, редовно се преобръщаше, а уж новите били по-стабилни - детето като е лудетина каквато и да е, ще я обърне. Много е страшно да си видиш детето захлюпено с главата надолу и отгоре му - проходилката, ама нищо сериозно не е имало като последици. Баткото нали ми беше кротичък такива работи не е правил.
Хубав петък на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт