Свищов

• 11 670
  • 237
  •   1
Отговори
# 135
Здрасти МИМИ,кротка е. LaughingЩе свирна като трагнем по разходки.Като гледам май ще е скоро Sunglasses

# 136
Какво става с вас? Никой не мърда от никъде... още няма сняг, а сте се покрили. А темата ни е на амнайста страница. Разкажете как сте? Как се борите с грипа?
mimi0033  изчисти си пощата, защото искам да ти пратя съобщение. ОК?

# 137
  • там нейде .............
Какво става с вас? Никой не мърда от никъде... още няма сняг, а сте се покрили. А темата ни е на амнайста страница. Разкажете как сте? Как се борите с грипа?

Работим и учим (поне аз). Грипа в Рз е страшен, надявам се при вас да е по-добре. Борим се с него с "Тайлол Хот" и много витамини.
Не се очертава скоро да си идваме, най-много да пратим малката за десетина дена при баба, че голямо мрънкане за тез "Диванета" голямо чудо Mr. Green
Всичко добро за всички Ви

# 138
Аз съм си, свирни, като пратиш малката насам. Най-вече за "Диванетата" Да се запозная поне с нея...

# 139
Привет и от мен! Из къщи всички се изпонаразболяхме, при мен се получиха и усложнения, та още съм на Аугментин. Доста гаден грип, отдавна не ме беше тръшвала така жестоко болест. Повечето училища са в грипна ваканция, но аз специално в сряда съм на работа. казвайте вие болни ли сте, здрави ли? Пазете се, че е страхотия...

# 140
Ние из къщи уж се държим. Малкия е с лек ларингит. Дано остане само това. Днес срещнах госпожата и тя смята, че и четвъртък и петък ще са неучебни. Ако някой знае по-конкретно да казва.

# 141
здравейте и от мен,
немога да повярвам,4е теми4ката мааалко се е пораздвижила Wink
Аз съм от Свищов и единствено от интернет -мамите,познавам Нимфетка....
От 4-ри години съм в Габрово,но обожавам да си идвам в Свищов,
колкото и рядко да се слу4ва:(
последно си идвах в края на октомври....
Радвам се,4е са направили кът за децата,където могат да играят...
аз бях с много противоре4иви впе4атления за "малибу" - там хем е детски кът,хем се пуши и е ужасно занемарено...каде е новият кът????
хайде поздрави на вси4ки - болните бързо да оздравяват!!!
...няма как да не се знаем с някои от вас по физиономия Simple Smile...

Последна редакция: вт, 30 яну 2007, 14:45 от villie

# 142
Нека и аз да се разпиша.Аз не съм знаела че има толкова Свищовски мами тук във форума.Нека се представя аз също съм Свищовска мама казвам се Славка и съм мама на бебе Ивайла приятно ми е!  bouquet Вече ще знам че тук го има и нашият град и ще ви посещавам редовно. Peace

# 143
Здравей! Чак сега ли ни откриваш!!! Добре дошла!

# 144
За огромно съжаление чак сега открих че има и свищовски мами тук,но и за огромна радост все пак ви открих.Като се има в предвид че mi6ka82 една от мамите ми е приятелка не ми е споменавала че има и само по градове но няма значение.Вече и аз съм в отбора Peace Simple Smile

# 145
Хей Свищовски мами къде се загубихте?Тъкмо се зарадвах че съм ви открила и никой ням хайде чакам да се включи някоя от вас че да заформим запознанство!
 newsm10 smile3525

# 146
Тук сме. Не мърдаме от града...  Naughty да не вземе да завали... и да затрупа... ха-ха!!!

# 147
Не ми се вярва да завали но ще е хубаво да убие тази мизерия която се разнася навън Peace

# 148
  • Под гъбата
Привет на всички и от нас!
Грип не ни е хващал но сме от няколко дни с варицела! Много гадни пъпчести мехури и излизат на етапи. Почти навсякъде ни избиха и сега ще пазим къщата. newsm78
И тази седмица не можахме да стигнем до Диванетата но ще помоля Диди да ни устроят почетно посрещане че само с каненето си оставаме. Embarassedвсе нещо ни се случва като решим да отидем там. Диди, ще те помоля да ми кажеш и колко е наемът за детско парти и колко дни предварително трябва да се обадим?
Slaveto, привет и добре дошла!

# 149
Има ли още болни? Я захапвайте по една ябълка и вземайте чаша лимонов сок. Стига с тия синтетични витамини. Каквото и да съдържат друго пресните плодове са си жива храна.  Naughty Да кажа аз като дърта сватя...  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт