Свищов

• 11 680
  • 237
  •   1
Отговори
# 210
Zorata здравей и от нас ние също ще сме на ясла чак септември месец!Я сподели доволна ли си от яслата отношението добро ли е.Аз останах с добро впечатление само от присъствието си да подам молбата на Ивка.

# 211
Ехе, вие пък се развихрихте.
Zorata добре дошла сред нас  bouquet!
Ние днес излизахме за малко, че много духа.Сложих моя мъник в проходилка за 5мин. и той страшно много се кефи, като го бутах из стаите.Сега се надявам да му се доспи, че и аз да положа глава.Тия дни започна да ми става доста неспокоен през ноща и през деня съм като парцал, но ми е ясно, че така ще бъде вече.Ще почнат и зъби...

# 212
Zorata здравей и от нас ние също ще сме на ясла чак септември месец!Я сподели доволна ли си от яслата отношението добро ли е.Аз останах с добро впечатление само от присъствието си да подам молбата на Ивка.
Както казах много съм доволна. Мая е на втория етаж, т.е. втора яслена група. Научи много неща там - букви, махнахме залъгалката, памперса, шишето, пие от чаша, храни се сама, песнички, стихчета. Правят си тържества и почерпки. Сестрите са също много отзивчиви и любезни. Само, че започна много да боледува. Успех и на вас  Peace

# 213
Здравей  Zorata  и от нас!!!
Ние малко се позагубихме,ама то все някъде ходим.Mi6ka82,сложила си сладурчо в проходилка и аз я сложих за малко и тя пощръкля от кеф Laughing.
Къде ходите по разходки? Ние сме по стадиона че е по спокойно.Свиркайте като се видим ,че аз съм си малко заплес.

# 214
Zorata ти си поредната майка която казва хубави неща за ясла Чиполино именно за това се и ориентирах към нея.Бях си подала и молба в Слънчо,но в последствие се отказах от там за там не съм чувала никакви коментари,а защото ми е доста по далеко от Чиполино,а и след това ще оставя Ивайла и на детска градина там.
didish извиняваи,че не съм те споменала несъзнателно съм го направила сори прости ми моля те newsm17 newsm51

# 215
пу да се запиша първа тука.
Чесно да си кажа само веднъж съм посещавала 3те диванета хареса ми малко разнообразие на играчките направихме Peace.

# 216
didish извиняваи,че не съм те споменала несъзнателно съм го направила сори прости ми моля те newsm17 newsm51[/color][/i]
Какво и се извиняваш, та тя наистина рядко се решава да драсне някой ред?
Къде ходите по разходки? Ние сме по стадиона че е по спокойно.Свиркайте като се видим ,че аз съм си малко заплес.
Ще свиркаме, ще свиркаме Peace!
Аз ще ставам, че моя маймун стана в 6:30 и сега вече му се доспива.Ама малко ще го поизмъча, какво е това кеф му да става в 5:00, кеф му в 6:00, а майка му да си бере гайлето.

# 217
Ама ние лека полека на шега ще вземем накрая да я изпишем тая тема момичета newsm10.Ама време и е вече наистина да се изпише да дойде нова на нейно място.Верно,че сме една шепа град и се виждаме ама не със всички се познаваме и виждаме,така че пишете повече за вас и бебовци споделяйте нали тук си обменяме опит една друга newsm44.Айде аз изчезвам,че заминаваме на село следобед като се върнем ще водя Ивка на педито да я прегледат как е оправя ли се че бяхме болни.
Чао и спокоен ден ви желая на всички мами и бебовци newsm51

# 218
Ми6ка:Така ли? Crossing ArmsВие,като си пишете с dididi за тези pic можете да ми оправите и моята!

# 219
Ами давай снимката...  Hug

# 220
mi6ka_82 и didish нали имате photoshop бе момичета с него защо не си оправяте снимките или незнаете как?Мише Диде с image аз така си правя моите снимки и не са издължени newsm10.Днес няма да водя дребосъчка на педито защото много вали ще го отложа за утре.Да се надявам,че се излекувала newsm17.

# 221
Сега харесва ли ви?

# 222
Славе,ние там го правихме,но не стана както трябва.
 newsm78Ми6ка супер newsm74 е newsm44
Хайде завиждайте ми,моя малък мъж ще спи при баба и дядо newsm07

# 223
didish Хайде завиждаме ти,но напълно благородно newsm10.
mi6ka Ама тоя Янислав голям сладур много е готин newsm51.

# 224
Черпя малко Иче забравих да ви кажа вече е здравичко newsm44.

Общи условия

Активация на акаунт