Да преправим старите мебели с любов - тема 25

• 118 889
  • 769
  •   1
Отговори
# 315
    Здравейте, ще споделите ли тези снимки на красоти къде ги качвате първо, за да дадете линк?

# 316
Готова съм! Не стана точно както си го представях - разредената боя попи бързо, и макар да се белна добре, отдолу си прозираше кафеникавият цвят. Което мен не ме зарадва. И затова малко по малко увеличавах боята в разтворчета и си я боядисвах с малко боя и мноооого размазване докато не ми хареса. Запази се някакъв релеф, което лично мен ме радва.
Скрит текст:
малко жълтее на втората снимка, но е от светлината, иначе е слонова кост

Ето как беше в петък.

# 317
  • В градината...
Уф, при мен защо не се отварят снимките  ooooh!

# 318
Супер е, Ванилия! Видях и другите снимки, които си показала в интериорния. Много благородно това сиво и вратите чудно се открояват, но го и допълват.

# 319
Супер е, Ванилия! Видях и другите снимки, които си показала в интериорния. Много благородно това сиво и вратите чудно се открояват, но го и допълват.

По-добре не мога да го кажа.

Свали ли вратата или я  боядиса както е права ?

# 320
Благодаря ви много!
Не съм я сваляла, по много причини, но и боядисвах само вътрешната страна. Голяма мъка беше с первазите, защото с това сиво всяко малко недостатъче цъфва като огромен дефект. Накрая довърших с малка четка за рисуване по стената, защото боята се мушнала и под тиксото...

# 321
Здравейте,
не съм влизала от 100 години.
Сега ще наваксам  Peace и ще ви разгледам новите красоти  Hug

# 322
  • В градината...
Ама ми разпалихте любопитството с тези врати. Може ли и аз да ги видя /URL ът е кофти/.

# 323
Перуника, видя ли вратата или да ти я кача другаде да я видиш?
Ванилия, супер се е получило. И наистина малко трудно - колкото и да изолираш - все някъде нещо се промъкнало. Стените в хола са ми два цвята - мандариново-керемидено и бяло. Беше ужасно и тъй и на места не стана идеално  ooooh!

# 324
    Момичета, можете ли да ми кажете с кой вид масло или друг вид покритие може да се постигне този ефект - на шкафа модел С 249 от този каталог http://www.retro-m.com/cupboards.html#2 /не мога да кача снимката/. Оригиналният цвят на мебелите е кафяво дърво, но без лак отгоре, има слаб гланц.

# 325
  • В градината...
Елинор, не съм  Blush Благодаря ти  Hug

# 326
Елинор, не съм  Blush Благодаря ти  Hug
Извинявай, че ме чакаш от миналата година  Laughing

Медния цвят е базовия.
И честита нова година, момичета! Да е светло в душите и домовете ви!

# 327
  • В градината...
О, вратата е станала супер  Peace
Мерси, Елинор /ама дочаках  Mr. Green/.

# 328
Здравейте Simple Smile
Влизам с въпрос - имам един телевизор - сребрист на цвят, искам да го направя черен   Simple Smile
Мисля, че някакъв черен спрей може да свърши работа, дали ще се получи въобще?  newsm78

# 329
Честита нова година!!!
Извинявайте, че не си оправих сама снимките.... (то аз не знаех и как де)
Скоро ще ви пусна и цялото завършено антре, мисля добре се получи. Имам още някой друг проект за близките седмици, до ме мързи... Май ще се охранича с тапициране на едни възглавници за една табуретка...

Общи условия

Активация на акаунт