Да преправим старите мебели с любов - тема 25

• 118 854
  • 769
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
А какво е "Чмънк"?Честно,стана ми интересно Mr. Green

# 496
Може да боядисаш ПДЧ.Първо го намазваш с грунд,изчакваш и след това боя.

# 497
  • Пловдив
А какво е "Чмънк"?Честно,стана ми интересно Mr. Green
Чмънк казва моя син на онези катерици чипмънк - Чип и Дейл. Обаче в случая аз се чудя - в ПЪРВИЯ пост на всяка тема има линк към една таблица. Във ВСЯКА една тема на всеки 2-3 страници се обсъжда боядисване на ПДЧ. Обаче светът е пълен с чукчи- писатели.

Нямам идея с какво предизвиках този коментар, но доста търсих информация в други форуми по темата. Реших да питам и тук, тъй като изчетох няколко по-стари теми, но не намерих това, което ми трябва, а нямам възможност да проверя всичко. Ако ви дразни въпроса ми, съжалявам, пробвах да си изтрия мнението, за да не стои тук, но не се получава.
Изчела си НЯКОЛКО стари теми и не си намерила как се боядисва ПДЧ? Ти сериозно ли?  Joy Една да си изчела, или да си огледала старателно първия пост на тази да си намерила информация.

# 498
  • Плевен
И вместо един куп коментари, които уж целят излишни въпроси, можеше просто да отговорите на момичето.
Този аз лично ще си го изтрия и отивам са си мажа стените с C200

# 499
  • София
Някои хора май се събуждат с мисълта да се заяждат Mr. Green
Янтра, не ми е работа да взимам отношение, но не мога да разбера какъв е проблемът с въпроса на Lavender81  newsm78  Всички питаме и споделяме опита си тук, макар че информацията, от която се нуждаем, може да се намери и в гугъл или другаде, нали? Ако трябва да си готвим домашното предварително, форумът за чешане на езици ли е, или е за демонстрация кой знае повече?

# 500
  • Пловдив
Проблема е, че тук висим основно едни и същи хора. И не е приятно да има повтарящи се въпроси през 3 страници. А тези с въпросите винаги влитат, искат да им се отговори тук, сега и веднага, персонално и специално на тях.

# 501
  • София
Както вече писах, съжалявам че съм издразнила хората тук, наистина не съм постоянна тук, но ви наблюдавам, когато мога. И да, изчетох няколко стари теми, но пък не мога да прочета всички 25, за да намеря точно това, което ми трябва. А може и да не съм попаднала на правилната. Таблицата в началото не мога да я отворя защото ми иска акаунт, а аз нямам, може би трябваше да си направя. Писала съм и в други форуми, където са предимно майстори, за тях тези неща са наистина тривиални, но никога не е имало такава реакция. Още веднъж се извинявам за неудобството ви, благодаря на тези, които ми отговориха. Нямам намерение да пиша повече по темата, така че моля ви не ме нападайте след този пост. Лек ден желая на всички ви  bouquet

# 502
  • Пловдив
Понеже се държиш любезно ти изрових няколко линка -
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=736863.msg26572924#msg26572924 - праймер е грунд, първична боя
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=716309.msg25139693#msg25139693
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=681565.msg23207366#msg23207366
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=627477.msg21625997#msg21625997

Търсачката тук е с малко особено мнение, та търся с гугъл и добавям bg-mamma.

Най-общо казано имаш два варианта - да надереш с шкурка ПДЧ-то за да има основа и да се захваща боята или да намажеш с грунд (на Боро или на Леко) и на двете марки е евтин и с един очебиен розов цвят. Не оставяй грунда да съхне много! После мажеш с каквото си избрала. Добре става с акрилатна боя с мече.

# 503
  • София
Проблема е, че тук висим основно едни и същи хора. И не е приятно да има повтарящи се въпроси през 3 страници. А тези с въпросите винаги влитат, искат да им се отговори тук, сега и веднага, персонално и специално на тях.

"тези с въпросите" -това определение ме развесели  Joy в такъв случай разбирам, че ти си от другите- от тези с отговорите......но не видях да си дала такъв на Lavender, та макар и да прочете предишните теми. Прочетох само една неразбираема дума, за която от емотикончето може да се заключи, че е груба и обидна.  

Сега виждам и уточнението ти "понеже се държиш любезно, ти изрових...." и направо ме довърши!  #Crazy

Аз също "вися" в темата и чета подробно, защото ми е интересно. Не съм писала, тъй като не е имало какво. Но се надявам, че тук има отзивчиви хора и ако имам въпрос ще ми отговорят, вместо да ме квалифицират като влитаща натрапница с досадни въпроси или да ми отговорят, само ако съм любезна.

Lavender81, не мисля, че има за какво да съжаляваш или да се извиняваш, само защото някой е кисел  Simple Smile

Пожелавам хубав ден на всички питащи и отговарящи в иначе чудесната тема   bouquet

# 504
  • Пловдив
Pati111  - с теб разговарям ли? Казала ли съм ти нещо? За какво подскачаш? Когато почнеш да пишеш и отговориш 10-20 пъти едно и също - ще си говорим пак. Както виждаш не прелива от желаещи да отговорят на въпроса, аз съм обяснила защо.

# 505
  • София
Pati111  - с теб разговарям ли? Казала ли съм ти нещо? За какво подскачаш? Когато почнеш да пишеш и отговориш 10-20 пъти едно и също - ще си говорим пак. Както виждаш не прелива от желаещи да отговорят на въпроса, аз съм обяснила защо.

Подскачам, защото не понасям кисело отношение, още повече, когато е насочено безпочвено към възпитан човек. И защото смятам, че целта на този форум е да бъде полезен и приятен за потребителите. Освен това не мисля, че темите са крепостни и трябва да бъдат само за хората, които висят нон стоп в тях, а останалите какво - абонамент ли да плащат newsm78
И, да, случвало ми се е да отговарям на един и същи въпрос, без да нападам.

ПП: извинявам се за спама и за лошия тон, пак желая хубав ден на всички  Simple Smile

# 506
Не мога да разбера защо не се уважава трудът на другите?
Специално са си направили хората труда да сложат таблица, да има обяснения.
През три страници все едно и също се повтаря, все едни и същи въпроси.
Който се интересува, да направи поне малко усилие да пусне една търсачка, да попрочете таблицата и тогава да задава въпроси.

Специално отидох на първа страница - таблицата се отваря без проблеми.
Никакъв акаунт не се изисква.
Как може да се пускат постове без акаунт, а таблицата да не може да ес отвори? newsm78

И не се нахвърляйта на Янтра, всички така смятаме, че трябва да се постъпва!

# 507
  • Бургас
Когато влязох във форума за първи път, прочетох почти всичко и си водих записки и да ви кажа тези въпроси наистина се задават сигурно 100 пъти. Така, че "колежките" са прави, научете първо теорията и после практиката!

# 508
  • Плевен
Аз ли се обърках или форумът е за взаимопомощ???!!?!
Лично аз имам мноого малко публикации, основно чета и за сефте влизам в такава нелепа свада! Щом сте 2-3 дето си пишете, пишете си на лични!
Темата е за обществено ползване!!!

# 509
  • Пловдив
Аз ли се обърках или форумът е за взаимопомощ???!!?!
Лично аз имам мноого малко публикации, основно чета и за сефте влизам в такава нелепа свада! Щом сте 2-3 дето си пишете, пишете си на лични!
Темата е за обществено ползване!!!
Емииии няма да отговаряме Simple Smile Хайде помагайте си Simple Smile

Точно вие, които само четете, ползвате най-много от нашия труд и в този смисъл е взаимопомощта. Тези, които протестираме пишем най-много, отговаряме най-често. Всяка от вас повторила дадена тема 20 пъти ще и омръзне.

Последна редакция: ср, 26 фев 2014, 19:15 от Янтра

Общи условия

Активация на акаунт