Да преправим старите мебели с любов - тема 25

• 118 847
  • 769
  •   1
Отговори
# 510
Не мога да разбера защо не се уважава трудът на другите?
Специално са си направили хората труда да сложат таблица, да има обяснения.
През три страници все едно и също се повтаря, все едни и същи въпроси.
Който се интересува, да направи поне малко усилие да пусне една търсачка, да попрочете таблицата и тогава да задава въпроси.

Специално отидох на първа страница - таблицата се отваря без проблеми.
Никакъв акаунт не се изисква.
Как може да се пускат постове без акаунт, а таблицата да не може да ес отвори? newsm78

И не се нахвърляйта на Янтра, всички така смятаме, че трябва да се постъпва!

Иска да се логнеш ако влизаш през гугъл хром, но ако си с опера или мозила няма проблем. Simple Smile

# 511
Момичета, темата тук е уютна и чудесна.Аз също съм от четящите...Когато ви открих изчетох всички теми назад цяла седмица поне.Да си призная и за мен беше объркващо и каша, докато не ми се избистриха нещата и то благодарение на подробните ви описания.Всеки новак в преправянето има нужда от помощ,поне докато разбере основните похвати.Лично за мен, коментиращите тук са със статута на най-перфектните и компетентни майсторици.Ничие друго мнение и опит, освен вашето не приемам повече Simple SmileУважавам трудът ви, ценя много това, че споделяте.Нека темата си остане все така полезна и уютна. Извинявам се за дългия пост. Хубав ден!

# 512
Извинявам се за инцидентното включване, но съм намирала много полезна информация при вас.
Ето нещо интересно, дано не е поствано до сега.
http://fljuida.com/post235893015/

# 513
       По повод началото на преправачеството... Освен четене, трябва човек и да си копира по нещо. В началото само копирах откъси от обяснения, после ги поразчиствах от повторения, сложих им по едно голямо заглавие - да се намира бързо всичко, и за онова, което ме е интересувало имам вече необходимите "подпури". Но в началото четенето е задължително. Само малко ми липсват снимки на омаслени мебели - какво е бялото, какво е цветното, а пък финишното...? А пък паркети? Щеше ми се да имаше повече снимки, че и в рекламните им сайтове липсват достатъчно "нагледни материали".     

Последна редакция: чт, 27 фев 2014, 14:17 от Мари дьо ла Фер

# 514
Момичета, кой беше качил снимки на омаслена /или боядисана/ стара ламперия в коридор? Не мога да открия снимките.

# 515
  • София
dafinov list, сещам се за Ема, от тук.

# 516
floral,   bouquet. Аз също се сетих за Ема /от която още чакам албум със снимки Wink/, но имаше и още един коридор с по-широки парчета /не знам дали обясних както трябва/ и беше в апартамент.

# 517
Малииии, не съм влизала тук от доста време и като чета последните страници май няма и да влизам повече. Някои се правили на много четящи, а всъщност не са, други звънят без да ги натискат и то много звънят, та чак кънтят, трети си късат нервите със звънящите... ooooh! Ама девойки, тази темичка беше единствената без препирни и вещерски скубания, много ви молА.
Аз пък искрено се забавлявам, най- вече с надуването на бузи при почистването на прахта Joy

п.п. Курсове по състаряване, съсипване, оправяне, намиране, договаряне с цигани и клошари, и съхраняване на мебели мога да спретна срещу подобаващо заплащане. И, много моля да има ред, не се пререждайте Naughty

Последна редакция: чт, 27 фев 2014, 23:31 от СедеФка

# 518
  • В градината...

# 519
Ама девойки, тази темичка беше единствената без препирни и вещерски скубания, много ви молА.

п.п. Курсове по състаряване, съсипване, оправяне, намиране, договаряне с цигани и клошари, и съхраняване на мебели мога да спретна срещу подобаващо заплащане. И, много моля да има ред, не се пререждайте Naughty
newsm20

# 520
  • Варна
Честита Баба Марта! Да сте бели и червени, румени, засмени  Simple Smile

Момичета имам нужда от малко акъл. Преправям един скрин, стария лак е свален и мисля да боядисвам с акрилна боя - целия, включително чекемджетата от вътре, всичко. Обаче едната дъска ме притеснява, явно е наядена с нещо и не знам какво да я правя. Само едната страница на едно от чекмеджетата http://mentolka.snimka.bg/?album;aid=765325;pid=32346073 Съжалявам че повтарям въпроса си от края на миналата тема, но наистина ще ме е страх да го вкарам после в къщи ако съществува вероятност да си зарязя другите дървении в къщи с някоя гадинка.

Още нещо, днес получих нов шкаф за обувки, който поръчах без покритие за да си го довърша аз. Него ще го омаслявам с Осмо а от вътре мисля пак да го омасля, но с маслото на Лакпром. Дали е добра идея, като се предполага, че ще се цапа от обувките и трябва да може да се почиства лесно?

# 521
Давай смело, имало е някога дървени червейчета Peace
Шкафа за обувки също карай по план смело. Дори с маркуча да го миеш, маслото няма да падне. А след години като видиш протрито, зачистваш леко мястото с шкурка и цапваш малко масълце Peace

# 522
  • Варна
Ейй, супер, благодаря ти СедеФка  Hug
Викаш, няма да има зарази? И аз така си мислех, щом е само на едната дъска, скрина е старичък, ако имаше гадинки и на други места щеше да се вижда  Thinking Ама да питам за всеки случай.... Утре го мятам с боята и после ще показвам. Няма да е нещо невиждано, но стаята не позволява ексцентрични решения. Подпуквам и шкафа за обувки, че на чепиците ми им писна да са натрупани в коридора  Grinning

# 523
От доста време чаках да излезе в продавалника нещо подобно и направо съм на седмото небе Mr. Green 2 дни не можах да спя от страх да не би да се развали нещо сделката  Embarassed

Остават ми довършителни работи - още 1 ръка и дръжките, но и така се вижда какво ще излезе  Laughing
Преди
Изшкурено
На 1 ръка с автоемайл

Много хубав стана след шкуренето (мислех с Боро контакт да го правя, но лакът падна супер лесно) и ако не ми трябваше бял, само е един безцветен лак щеше да стане пак идеален Simple Smile

Струваше символичните 20 лв.  Simple Smile

# 524
  • В полите на Пирин планина
 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт