Да преправим старите мебели с любов - тема 25

• 118 719
  • 769
  •   1
Отговори
# 690
Моят съпруг има пистолет, той има всички инструменти,  благодаря за отговора Hug
http://www.gubra-bg.com/product.php?id_product=50, за такова масло ли става дума  newsm78

# 691
За това на Губра нямам мнение. Препоръчах ти бг-маслото на Лакпром, по-назад и друга мама ти го препоръча. Не се заяждам, но като че ли четеш по диагонал..

# 692
  • Варна
sisitons, това което си показала е за теракота. Другите масла в тази секция на сайта са за дърво, аз бих пробвала някое от евтините  Wink
Това за което ти споменах и за което говори Седефка е на Лакпром и то е в този ценови диапазон - 6-7лв. Не успявам да намеря инфо и снимка в интернет за него, но можеш да го намериш в Бриколаж, както и продуктите на Губра. Тях не съм ги пробвала и не мога да кажа кое е по-добро  Peace
По-късно мога да ти пусна снимка на бутилката за да знаеш какво да търсиш.

П.П. Писали сме заедно  Hug

# 693
Благодаря за отговорите, но не намерих  в нета на Лакпром масло, затова попитах, намерих само лак, понеже не знам къде да го търся затова дадох линка, който съм намерила , видях , че пише твърди повърхности, но горе пише за дърво затова попитах. Опитвам се да не чета по диагонал, даже намерих стара тема ( до сега четох) , в която пише, че го има в Бриколаж и Практикер. Благодаря отново Hug. И се извинявам, ако съм създала дискомфорт, но темата не беше ли , за да си помагаме...

# 694
  • Варна
sisitons, което и да избереш все ще свърши работа и ще си се погрижила за мебелите. Успех и да споделиш после резултата   bouquet

# 695
sisitons, което и да избереш все ще свърши работа и ще си се погрижила за мебелите. Успех и да споделиш после резултата   bouquet
непременно ще кажа   bouquet

# 696
И се извинявам, ако съм създала дискомфорт, но темата не беше ли , за да си помагаме...
Няма за какво да се извиняваш. И да, темата е, за да си помагаме. Ако не искахме да ти отговорим, нямаше да го направим, нали? Както казах нищо лично или заядливо. Какво да си помисля като при дадени ти 2 едни и същи съвета ти коментираш коренно различен продукт Rolling Eyes Отстрани изглежда, че изобщо не си чела. Сега като обясни, че ни си намерила продукта, стана ясно защо се е получило така.
От друга страна е имало много нахлувания в темата с изпляскан директно въпрос, без да погледнат дори 1стр. с класифицираната информация. Мазоли са хванали пръстите ни да обясняваме едни и същи неща, вече на повечето от нас ни е писнало.
Надявам се бях разбрана и няма засегнати Hug

# 697
Не, няма засегнати, благодаря за съветите Hug

# 698
# 699
  • Пловдив
Ако някой ми намери такова бюро - http://retrorenovation.com/wp-content/uploads/2014/03/mid-centur … -desk-joybird.jpg ще го обичам вечно  Grinning Ама не за 5 хиляди лева Simple Smile

# 700
Янтра, чамово ще излезе доста евтино и ще ти го направят по поръчка, както го искаш Simple Smile

# 701
  • Пловдив
Янтра, чамово ще излезе доста евтино и ще ти го направят по поръчка, както го искаш Simple Smile
КЪДЕ? Shocked

# 702
КЪДЕ? Shocked
          Бюрото е много хубаво, но се чудя, каква ли е дълбочината на най-горните чекмеджета. Дали не се издърпва напред на някакви телескопични водачи?

# 703
По повод чамовото дърво и изработката по поръчка, дали е възможно да се направи за капаци на прозорци на прилична цена, че вчера на Стройко ми изръсиха цена от 700 лв. на крило на прозорец и като се сетя колко прозорци имам ... ooooh!

# 704
  • В градината...
Тази фирма ни направи входната врата за около 200лв.  Peace http://www.kpufenix.com/

Общи условия

Активация на акаунт