Да преправим старите мебели с любов - тема 25

• 118 277
  • 769
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря! Видях, че и капаци продават.  Hug

# 706
Здравейте на всички.Признавам не съм изчела темата, не ми се сърдете ако вече сте отговорили на подобно питане  Praynig Имам едни мебели от ПДЧ, искам да ги боядисам в бяло.Според приятеля ми това било невъзможно или много скъпо щяло да бъде.Може ли да ме насочите към някой който извършва такава услуга.Решила съм ако не е чак толкова скъпо все пак да ги пребоядисам.
Благодаря ви предварително  Hug   bouquet

# 707
  • София
Записвам се за да следя темата, че ми предстои пребоядисване на мебелите в стая, която беше детска, а сега ще е кабинет. Мебелите не са никак стари и не ми се подменят, но цвета е неподходящ.

# 708
  • Бургас
Здравейте на всички.Признавам не съм изчела темата, не ми се сърдете ако вече сте отговорили на подобно питане  Praynig Имам едни мебели от ПДЧ, искам да ги боядисам в бяло.Според приятеля ми това било невъзможно или много скъпо щяло да бъде.Може ли да ме насочите към някой който извършва такава услуга.Решила съм ако не е чак толкова скъпо все пак да ги пребоядисам.

#Cussing out #Cussing out #Cussing out Ако се върнеш малко по назад, ще намериш отговор и ще ти излезе много евтино

# 709
Здравейте,
върти ми се в главата една идея: имам интериорни врати от най-гадния вид - тези от шперплат дето ги слагат в панелките. наскоро видях у една приятелка такава врата направена с листа и запечатана с лак отгоре. Та, мисълта ми е дали може да се облепи с декупажна хартия и отгоре лак?  Thinking И какъв лак да използвам, за да не жълтее и да не е лъскаво? Благодаря предварително   bouquet

# 710
  • Вече на светло в София
Момичета дунапрен с какво може да се лепи по дебелина? Ще стане ли с С200? Или друго?

# 711
С хелми.

# 712

#Cussing out #Cussing out #Cussing out Ако се върнеш малко по назад, ще намериш отговор и ще ти излезе много евтино

Хриси, аз предварително се извиних.Не искам аз да го правя, искам да си платя на някой да ми го направи. Наистина нямам време да изчета всичко, затова се обърнах към вас с извинение, но щом е толкова трудно да се даде отговор ще трябва да се спасявам някак си.Благодаря

# 713
  • Вече на светло в София
няма ли да разяде дунапрена? newsm78

# 714
Аз си купих  Хелмевект. Пише че е за дунапрен точно. Още не съм го пробвала обаче.

http://dunapren1.alle.bg/%D1%82%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%86%D0%B5%D1 … 0%B0%D0%BB%D0%B8/

# 715

Хриси, понеже ми се стори доста груб,твоят отговор и малко или много това ме засегна, си направих труда да изчета тази тема поне .....
Нещата които ми направиха най-силно впечатление :
- определено тук не се толерират нови хора, които задават въпроси, които сте обсъждали вече в първа или втора тема и определено вместо да отговорите на две на три се почва едно яко заяждане, как новаците трябвало да четат преди да питат.
-основно се коментират техники, лакове и бои, но все за хора които искат сами да си го правят.
Аз пак казвам не искам, а и не мога сама да го направя/бременна съм в 6 месец и едва ли всички тези миризми ще ми понесат/ въпреки,че схванах основната идея : първо шкуркане или грундиране и после подходящата боя и накрая се запечатва с лак по желание.
Аз също пиша в различни теми и ми се налага доста често да се повтарям, не го намирам за дразнещо стига въпросите да са адекватни.Пак казвам прочетох тази тема и не видях координати на човек,който извършва такава услуга.
Така,че ако на някоя от вас и се изкарват малко пари и има време и желание, нека да ми пише на лични.Аз съм от София.

# 716
  • Вече на светло в София
Аз си купих  Хелмевект. Пише че е за дунапрен точно. Още не съм го пробвала обаче.

http://dunapren1.alle.bg/%D1%82%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%86%D0%B5%D1 … 0%B0%D0%BB%D0%B8/

мерси Hug

# 717
  • Бургас

Хриси, понеже ми се стори доста груб,твоят отговор и малко или много това ме засегна, си направих труда да изчета тази тема поне .....
Нещата които ми направиха най-силно впечатление :
- определено тук не се толерират нови хора, които задават въпроси, които сте обсъждали вече в първа или втора тема и определено вместо да отговорите на две на три се почва едно яко заяждане, как новаците трябвало да четат преди да питат.
-основно се коментират техники, лакове и бои, но все за хора които искат сами да си го правят.
Аз пак казвам не искам, а и не мога сама да го направя/бременна съм в 6 месец и едва ли всички тези миризми ще ми понесат/ въпреки,че схванах основната идея : първо шкуркане или грундиране и после подходящата боя и накрая се запечатва с лак по желание.
Аз също пиша в различни теми и ми се налага доста често да се повтарям, не го намирам за дразнещо стига въпросите да са адекватни.Пак казвам прочетох тази тема и не видях координати на човек,който извършва такава услуга.
Така,че ако на някоя от вас и се изкарват малко пари и има време и желание, нека да ми пише на лични.Аз съм от София.

Вообще не мисля че бях груба, отговорих нормално и точно преди няколко дена дче обсъждали подобно нещо и ако си прочела в началото на темата има таблица. От първия пост разбрах, че ти искаш да ги боядисаш. Има бои и лакове които не миришат

# 718

Не.
Хелми е еластично лепило и е точно за дунапрен, както и всичките му разновидности, които се продават по магазините.

# 719

Аз си боядисах кухнята.
Преди
След - само вратичките при мивката не са, че мислех друго да правя, но нещо се отказах.

Не мисля, че е ще е особено скъпо и да ти ги пръснат в някоя фирма, но колко точно нямам представа. За чам (легло, скрин, гардеробче и етажерка) за детската ми взеха 70 лв. като в тях бяха включени и труд, и материали.

Кухнята я боядисах по следния начин: Боро контакт, латекс, безцветен лак.
Но имам опит и с боядисване с автоемайл и от него съм по-доволна - по-добра покривност, съответно по-малко ръце, по-равномерно нанасяне (с безцветния лак ми беше много трудно да направя равномерно покритие), по-лесно чистене.

Общи условия

Активация на акаунт