Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 4

• 91 738
  • 731
  •   1
Отговори
# 225

И фантастичния финал на  7-ма серия.

# 226
   Едно танго от мен и не с кого да е .......,а с Кямран  , с помилването накрая  ви пожелавам лека нощ! Hug

# 227
Себи, лека нощ  Hug
Мами, Диди, Терзи, четох ви днес, благодаря!  Hug Започнах еп. 7 и също съм на мнение, че случилото се с Неджмие накара Кямран да реши. Утре ще продължа. Каквото и да стане, филмът си заслужава, а КямФе са очарователни.  Grinning
Фрагманът е загадъчен. Преплитат се действителност и спомени, и мечти.  Simple Smile
Момичета, лека нощ и до утре!  smile3524

# 228
 HugДобро утро Hug

Ах, тези прекрасни и изразителни очи  на Фериде и Кямран Thinking Thinking Thinking

Приятен и спокоен неделен ден Hug Hug Hug

# 229
Добро утро!  Hug
Хаха, аз не съм чучулига по часа на събуждане  Laughing но по душа - да!
Слагам още веднъж фрагмана на руски, защото не всеки отваря vk.com

http://korolek.com/anons-i-kratkoe-soderzhanie-novyx-serij-korolek-ptichka-pevchaya/anons-i-kratkoe-soderzhanie-8-serii.htm

# 230
Валя  Heart Eyes, благодаря за руския превод  bouquet

Сега обаче разбрах ,защо е тъжен Кямран - Фериде не дойде на срещата им в точно уречения час, а такава бе уговорката между тях.
И отново символите  от тяхното детство и любов - сливите ,които Кямран и носеше на срещата като израз на трепета в сърцето му ,като спомен за първото обяснение в любов като деца  и на двамата.

Какво си помисли Кямрак  ,когато я ,чу да забранява на Селим  да бъде с Неджиме?
Че го иска за себе си?
Че ,ако Селим се откаже от  годеницата  си ще падне голям позор над честта и семейството му?

Ще чакам вторник 22ч.
До тогава продължавам с 7ма серия.

Последна редакция: нд, 17 ное 2013, 12:26 от sebilMM

# 231
  • Враца
Здравейте, чучулиги!

Валя - благодаря! Hug

И ако при всеки трейлър така ще ми се свива сърцето за двамата, не знам как ще изкарам евентуално 2 сезона на сериала.

Тази намеса на Фериде в отношенията между Селим и Неджмие ми се струва, че ще и донесе много неприятности от страна на Кямран  - ще има буря, а като се разбере и за фалшивия брак ....... ooooh! ooooh!.  Дано това да не го тласне пак в ръцете на Нериман. И дано междувременно Фериде е успяла да доразследва за бонбоните и вече да знае истината, за да може да се оправдае както подобава на една Чучулига.  Grinning

# 232
Мами, ще има буря определено.  Simple Smile Кямран ще трябва да узрее за мисълта, че по-добре да пострада честта на семейството, отколкото да осъди сестра си на брак със Селим.

Както добре го каза Диди в анализа си, той е възпитаван в духа на старите порядки.
Единствено Фериде е носител на новото, на идеята, че човешкият живот и щастие са по-важни от хорското мнение и от предразсъдъците.

Всъщност, Кямран носи тази идея и я защити с живота си, когато ставаше дума за професионална и обществена дейност. Но, в семейните отношения, остава традиционалист, поне засега.  Simple Smile

Като гледам 7 серия, ми става жал за Неджмие. Вярно, че от главата си пати, но не получи съчувствие от родителите си. Само от Фериде.
Милата Фериде е подкрепа на всички, проявява разбиране и към чичо си, и към леля си, към Неджмие, Кямран, та дори и към Нериман.
Който мъж я вземе за жена, ще има приятел и съратник за цял живот.

# 233
От фрагмана ми стана ясно,че Фериде се грижи за доброто на Неджмие,като кара Селим да я напусне,защото може би е разбрала каква лисица е той.Обаче в това време влиза Кямрян и чува думите и,без да знае какво ги е предизвикало и естествено ще повярва на чутото,както и на майка си,която по същата причина защити дъщеря си...
Поговорката-"Няма ненаказано добро....."

# 234

Според мен Фериде  сбърка,че отиде при този неуравновесен , подъл и непочтен Селим.
Водеше я доброто и и  честно сърце.Може би се чувстваше  виновна  ,че по някакъв начин е ограбила  на Неджмие любовта на майка и към нея и не искаше да стане причина и предстоящия и живот със Селим да е  ограбен /по друг начин/.
Трудно ще я разбере Кямран според мен .Колко красноречиво беше разпиляването на сливите  по земята когато я завари при Селим , а ни на тяхната среща.Разпиля се като че ли любовта му към нея.
Тъжна съм след фрагмана,но и сериала не е за весела любовна история. Cry Confused Confused

# 235

Излезе нещо ново при руските ни приятелки  ,но не е много приятно.

https://cdn.bg-mamma.com/vNsl/43063948.jpg

"Чучулигата" може да стане жертва на рейтинга!

# 236
  • Враца
Попаднах на това в руския форум:  newsm78 newsm78
Това момиче им превежда от турски.

Цитат
chupik сказал(а): ↑

девочки, не хочу вас огорчать. Но вчера прочитала новость, что сериал хотят закрыть! Ждут официального подтверждения. Скоро узнаем, как долго еще продлится сериал...
    Так что нам как бы по-скорее их обручить, поженить и спать спокойно!

chupik сказал(а): ↑

это уже второй шанс. Первый был, когда по просьбе стали ускорять сюжет( я особого ускорения пока не вижу)... и когда это ускорение опять не помогло и опять рейтинги не на высоте, тогда разговор пошел о том, чтобы закрыть.... посмотрим, что будет дальше!

http://korolek.com/forum/threads/korolek-ptichka-pevchaja-2013.145/page-165

Себи, и ти си сложила нещо такова - по-официално.

Ето информацията и на руски - ако е вярно - поне един сезон ще имаме и няма да ни мъчат с разни Левенти, Селими, и т.н.:

http://idemnavostok.ru/kogda_zakonchitsya_korolek_ptichka_pevchaya_2013/

Не можах да се въздържа да споделя това с вас:  Laughing Laughing Laughing
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 17 ное 2013, 14:44 от mama_an_ji

# 237
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте мацки Hug
напоследък нямам много време за темата Blush, но да ви питам излезе ли 5та серия с превод?
Аз нали ги гледам на куп, че няма откачане и вече тръпна в очакване Peace

# 238
Мерси за втория фрагман.   bouquet  Оф, милата Фериде, ще пострада заради доброто си сърце.  ooooh! Дали закъснява за срещата, защото е отишла при Селим?  Thinking Ако е така, Кямран ще е двойно ядосан и няма да й повярва, че го прави за доброто на Неджмие. Sad

Надявам се сериалът да продължи и да не стане жертва на рейтинга, както са превели рускините, Praynig защото е много добър във всяко отношение.  Peace Дано намерят начин да се задържи на екран.  Praynig Praynig Praynig

# 239
  • Once there was a Hushpuppy...
Момичета, да не ви притеснявам newsm78, попрочетох/макар и по диаганал Laughing, видях и в Аси, че няма преведена 5та серия/  Hug

Общи условия

Активация на акаунт