Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 4

• 91 734
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
  Снеже  Heart Eyes цял ден се ядосвам на тези рейтинги ,защото ние с теб сме свидетели на няколко прекрасни проекти на наши любимци станали жертва на рейтинги.Това е причината да се вълнувам толкова.
Чудя се само  newsm78.какво са продали като права на сериала на  арабите Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 241
# 242

И нещо новичко..... Hug Hug Hug

# 243
Себи,  Hug да, яд ме е.  ooooh! Ами нали уж, освен на арабите, и в Русия, и в Украйна е продаден!  Peace Ако спрат да снимат, какво ще излъчват и там?  ooooh!

# 244

Снеже за да се успокоя пускам  един прекресен клип и ви пожелавам приятна вечер.
Виждам ,че си почивате и разтоварвате:hug: Hug Hug

# 245
Момичета, изгледах и аз еп. 7, чудесен е сериалът и не виждам причина да го спират.

Станаха ужасни неща но ми харесва, че Фериде се досеща за всичко и ще разплете интригите.

А и чувствата на Кямран се избистрят, ще разбере той къде му е щастието.
Всъщност, в този еп. разбрахме, че той избра Нериман заради почтеността си. Баща му го каза в прав текст: сърцето ти, което принадлежи на ученичка, или съвестта ти.

Себи, клипът е чудесен!
Лека нощ на всички!  Hug

ПП Много са ми смешни с тия изкривени понятия за чест. Наистина ли вярват, че Селим и Неджмие са се отдали на неудържима страст в къща, пълна с хора, заключени за 5-10 минути в стаята?
Каква трагедия само се разигра заради това усамотяване.

Последна редакция: нд, 17 ное 2013, 22:26 от ValentinaP

# 246

Валя  Hug и от мен лека нощ!
Утре след кафето ще споделя  вълненията си по 7-ма серия.

В момента гледам "Игрите на глада " и съм малко на друга вълна.
Ако не ми се доспи може и да кажа нещо за Кямран и Фериде от 7-ма Laughing

# 247
# 248
# 249

Благодаря, Филипова и Алекс!  Hug Hug

Каква радост!  Grinning

# 250
# 251
  • In the light side of the Moon!

oleleee много благодаря...тъкмо се 4удех как да го сваля от windows на mac и бях тръгнала да се ровя за програми  ooooh!
страхотно, 4удесни сте. от сърце ви благодаря  Hug Hug Hug Hug

# 252
  • София
 newsm51 newsm10 newsm47 smile3501 gphilipova Безкрайно Ви благодарим ! Обичаме Ви и Ви подкрепяме...без вас ние ще сме нями и глухи...вие сте нашият прозорец,още веднъж Благодаря за епизода !

# 253
                                Филипова Heart Eyes Hug

Много ви благодаря! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 254

Е .... малко е кичоз Wink Wink Wink Laughing Laughing Laughing  но с много благодарност към екипа преводачки и  вас скъпи чучулиги - лека нощ!/пак/ Laughing

Общи условия

Активация на акаунт