Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 4

• 91 845
  • 731
  •   1
Отговори
# 555

Ама и "Селим " е много готин извън ролата ! Ще вземе да го харесвам hahaha hahaha hahaha

# 556

Мони, филма ме заинтересува, дали има начин да се гледа в нета? Превод едва ли, но поне да се хвърли едно око как е заснет... Режисьорът е много добър!

Скрит текст:
С нищо не се занимава. Милионерска щерка, сянка на Бурак.
Скрит текст:
"милионерска щерка" - това ми е любимата професия...
малко като в приказките май - Принцесата и хубавия момък. Дано поне е от добрите "принцеси", че иначе ще си е наказание за момчето....

м-да, Себи,  Фахрие и Бурак извън филма - само на колаж : ))
Нея Венсан Касел може и да я е харесал вече, щом са я поканили да снима с него

Последна редакция: пт, 29 ное 2013, 00:41 от didibu

# 557
Диди, предполагам, че след 1-2 месеца ще го има някъде. И на мен ми е любопитно да го гледам.
Себи,  Дениз /Селим/ ми харесва като актьор,  добре се справя с ролята си в Чучулигата. Има и други познати актьори в този филм. А режисьорът е многоого добър.

Скрит текст:

Чакам с нетърпение, февруари 2014 г. да излезе филмът с нашия Бу- "Малкочоглу".

Още една люлка.  Grinning

# 558

Преди да ви кажа лека нощ Hug Hug Hug

Едно   страхооооооооооотно клипче Heart Eyes Laughing Heart Eyes

# 559
# 560
Зарани,  Hug мерси за снимките от премиерата.     bouquet   Колко е хубаво момичето ми. Heart Eyes

Мони,  Hug мерси за видеото.   bouquet

Как ми се иска да има и до Фахрие подходящ мъж Thinking Thinking ThinkingМного я обичам и  се молая да има късмет с този сериал.

Praynig Praynig Praynig

Благодаря за фрагмана и за превода.    bouquet   Мамето позна, няма лесно да прости Фериде. ooooh!  А дали отидоха в Текирдаг?  newsm78 Сейфеттин как говори само - все едно Неджмие не е негово дете.  Sad Не ми е симпатична, ама и неговото изказване хич не ми е по вкуса.  ooooh! Наказание им била...  Crossing Arms

# 561

Здравейте Hug

Снеже Heart Eyes , и още малко снимки на Фахрие от премиерата  на филма с участието на Дениз/Селим.

Мони Heart Eyes благодаря за линка с Дениз.Наистина е прекрасен актьор.Е няма я харизмата  на Бу,но не всеки добър актьор може да я има Laughing

Приятен макар и мразовит петък Hug

Аз продължавам с 6-серия .Невероятно е удоволствието да я гледам с български субтитри    bouquetБързам докато не е изчезнала пак Wink

# 562
Добър ден, Чучулиги.

Себи Hug  Heart Eyes Хубавица Фахрие.

Ети, зарадва ни с още един прекрасен клип. Благодаря ти. Текста на песента наистина е много подходящ.  smile3525 newsm51

Снежи, в Текирдаг са, и двамата.  Peace   Обаче защо Кямран не са го пуснали в къщата, а виси пред прозореца на Фериде?  Laughing
Сейфетин от началото на сериала показва дистанция спрямо Неджмие.  newsm78  Все едно не е негова дъщеря. Съвсем различно е отношението му към Кямран и Фериде. А Неджмие е от хората, които имат потребност непрекъснато да им се показва колко са обичани и значими, да получават одобрението на родителите. Тя е като малко дете, иска да бъде обичана. Но си е проклета, с лош нрав, егоистка. На Мюневер не й е трудно да я изманипулира.

Превели са сцената в градината. Фериде никак не се трогва от думите и обясненията на Кямран.  Thinking

http://vk.com/video_ext.php?oid=7769007&id=166807969&has … ee7bf42d&hd=1

# 563
Превод за Ети80 и Диди
1.Уверявам Ви,че аз през живота си не съм обичал нищо и никого,колкото съм обичал Фериде.
2.Кямран аз да те обичам се научих,след като се разделих/оделих/ от теб.

# 564
Мони, Себиbouquet  bouquet

ФилиповаHug  много благодаря за преведената серия.  bouquet

# 565

Какво става с мен Shocked newsm78

Не мога да се приготвя и тръгна  на работа  и затова е "виновна "  Мони  Heart Eyes с превода на този страхотен момент  от 9-та серия bouquet

И гюлче   bouquet помогна затова Laughing Laughing Laughing

Спокоен ден мили  Чучулиги Hug

# 566
Себи, Hug лека работа. Тъкмо сега ще ти е по-спорна, като си мислиш за любовните обяснения на Кямран.  Heart Eyes   Grinning
Приятен ден на всички.  Hug

# 567
Диди, предполагам, че след 1-2 месеца ще го има някъде. И на мен ми е любопитно да го гледам.
Себи,  Дениз /Селим/ ми харесва като актьор,  добре се справя с ролята си в Чучулигата. Има и други познати актьори в този филм. А режисьорът е многоого добър.
Скрит текст:

Чакам с нетърпение, февруари 2014 г. да излезе филмът с нашия Бу- "Малкочоглу".

Мони bouquet  10х!
Дениз и Бурак не си губят времето. Сериозно работят.

Превод за Ети80 и Диди
1.Уверявам Ви,че аз през живота си не съм обичал нищо и никого,колкото съм обичал Фериде.
2.Кямран аз да те обичам се научих,след като се разделих/оделих/ от теб.

Peace благодаря, gyulche

Цитати от книгата са. Първият Кямран  го казва на чичо си в Текирдаг, към края на романа, след като вече жена му е мъртва, но  преди да дойде Фериде. Вторият е от дневника.
Предполагам, който ги е подчертал и снимал, е имал предвид, че К пръв я е обикнал по-осъзнато и по-отрано.  Ф, преди да избяга е била по-скоро силно влюбена и привлечена. Научила се е да го обича, когато го е приела такъв, какъвто е, с недостатъците и грешките.  Тя през цялото време го нарича подъл жълт скорпион; бори се със силните си чувства; иска да го забрави , но не може, колкото и да твърди, че го е изтрила от живота си... В крайна сметка разбира, че това е любовта. Докато Кямран от малък я обича такава каквато е, и дори точно заради това.
Така ми изглежда на мен....

Момичета, понеже е петъчно-следобедно време и покрай оф-топик разговора ни от снощи за гаджето на Бурак се сетих за нещо, което ми беше много забавно в чата онзи ден, малко преди да започне епизода. Може би някой го е видял. Щях да го споделям, но покрай емоциите с филма и рейтинга съм забравила.  И с това обещавам -  приключвам темата, да не ставам досадна.

Скрит текст:

рускините изглежда хич не я харесват и излезе предложение да я отвлекат. след известно чудене какво ще я правят, решиха че може да я отведат на Северния полюс, но после се отказаха от цялата работа и на някой му хрумна генерално решение на проблема - да се клонира Бурак, така всички ще са доволни....

Crazy  няма скука по време на рекламите

Пожелавам ви приятна вечер и втори фрагман!

Hug

Последна редакция: пт, 29 ное 2013, 17:53 от didibu

# 568
Привет Hug
Имаме си нови снимки..

Краткое содержание 10-ой серии!
Кямран, узнав правду, принимает решение следовать за Фериде, что бы получить прощение. В ложь Неджмие и Селима, связанную с Фериде верили все обитатели особняка, особенно Кямран с Бесиме. Гордость и Надежды Фериде были разбиты. Фериде, у которой нет места куда она может пойти, покидает пансион. Когда её сердце обливается кровью, идет по безнадёжной дороге. Кто её остановит?
Кямран узнает правду. Для того, что бы суметь получить для себя прощения, испытывает волнение, стоит. Когда время работает против, принимает решение следовать за Фериде. А если не успеет, а если не скажет того, что у него в сердце…
Новое вранье Неджмие заставляет обитателей особняка стыдится, мучится… Все средства испробованы…Бесиме ханым и Сейфеттин бей ждут новые расстройства. Селим, зажатый в угол, позвонит в дверь Нериман.
Одинокая Фериде, не находит ожидаемой теплоты в доме тетушки Аише в Текирде. Очень скучает по дому. С другой стороны тётушка Аише, делает планы по поводу замужества Фериде. И в один вечер любовь постучит в дом.

# 569

Общи условия

Активация на акаунт