VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 142 731
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 150
Записвам се, въпреки че  вече  не гледам предаването, само ще ви чета Simple Smile Нямам фаворит този сезон, за сега Мариан ми е най-симпатичен.  А ако Гроши ще участва в предстоящия  биг брадър,  не мисля че ще го гледам.

# 151
  • На морето!
Гласувах да останат Мира и Ирина.
Ваня и Лили ще се радвам да си отидат, всъщност ще съм щастлива да видя как излизат, но се съмнявам, поне за ЛилитУ.
Стойко ми е все тая, ако Ваня си отиде, може би той ще заприлича на себе си.

# 152
  • Варна
Ваня излезе от изповедалнята. Каза, че отива да си стяга багажа и след това трябва да излезе за час и половина. Извини се, че не може да помага в чистенето.

# 153
  • някъде там
цоп

# 154
  • София
Ваня излезе от изповедалнята. Каза, че отива да си стяга багажа и след това трябва да излезе за час и половина. Извини се, че не може да помага в чистенето.

Е така е, спонсорите винаги са с предимство.

Допълвам се и с още нещо. Ако тази жена не е уведомена официално, че довечера напуска па на.

Последна редакция: пн, 11 ное 2013, 10:25 от дядо хаджия

# 155
На всички ли се извини?

# 156
  • Варна
На всички ли се извини?
Не, каза само на Станка Peace

# 157
Тази вечер, кои ще са коментаторите? Очаквам Мисис Русия, започна да ми липсва тази жена.  Laughing

# 158
  • Варна
Тази вечер, кои ще са коментаторите? Очаквам Мисис Русия, започна да ми липсва тази жена.  Laughing
Ако ти липсва наистина много, можеш да я видиш сега при Гала, разбира се  Laughing Peace

# 159
  • София
Пуснах си 4-те смс-а както обещах, не са ми приятни всичките, но Ваня съвсем пък не я дишам. За мен тая жена е с огромни психични проблеми. Е и Мира ги има ама тук Ваня печели с огромна преднина.

# 160
Ваня смотолеви нещо, че имала дело, затова трябвало да излезе

# 161
Написани са по - назад гостите довечера Simple Smile
А като толкова ти липсва Тоца,в момента е при Гала  Grinning

# 162
Сега ще почнат- колко са гадни Мира и Пламен и колко са готини Станка и Ваня... Whistling

# 163
Пак говорят без да знаят...толкова са ЗЛЕ!!!(На кафе) Sick

# 164
В анкетата - само Стойко Simple Smile

Мариан вярно ли се е влюбил в Лиана Rolling Eyes
Нещо не ми го побира акъла това, ама то за любовта граници няма.....

Да! И аз съм на това мнение, от горепосочените, най-подходящ спрямо характер и поведение ми се струва Стойко.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт