VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 142 774
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 165
твърде умерен ми се струва Стойко.. та чак безхарактерен

защо е положителна анкетата ни? В ББ не е ли отрицателен вота?

# 166
Какво е това влизане и излизане на спонсори с привилегии? Променят си държанието , избухванията намаляват, появява се несвойствено добро държане с основните врагове....стратегията не я променят, щото тяхната е предимно обиждане на опонента.
Изгледах късното петъчно, където Мариан обясни,че Лила е жената  Rolling Eyesза него, ама имал принципи да няма деца, пък разстоянията, но тя е наранена душа , бла,бла,бла и мнооого ми прилича на късна промяна в стратегията. Да отпаднат хомо съмненията и да остане ,щото може и да направи нещо за оставащите 1-2 дни.Хммммм
Както винаги коментара от студиото внушаваше неща дето ги няма, как Пламен се гаврил със стречинга на Мариан и му пречил. Аз пък видях и чух друго - докато Мариан се усукваше  с крак пред коляното и усукани лакти, но стоеше стабилно, Станка се обади интЕлигентно и никак, ама никак не прозвуча просташко 'дали не му се е отворила дюзата". JoyБожеее, верно е първична та дрънка...Колко от Вас като видят човек успял така да се усуче ще имат Станкината 1-ва мисъл? Ще си помисля - колко е гъвкав, колко ли време го е практикувал , силен самоконтрол и т.н. , а тя прас, право за дюзата се хвана. Също като с котката , няма да я стресне с вик, цап с камъка. Съжалявам за негативизма към Станкита, но са виновни от студиото. Голямата подмяна предизвиква голямо вглеждане  #2gunfire

# 167
Ваня може да я изкарат тихомълком (като ромския принц) още преди елиминациите - за да и се спести резила - нали е спонсор. Все ще измислят някаква важна лична причина...  
А така ми се иска от всички  тя да излезе първа

# 168
Оф, в момента при Гала пак дават сълзите, ревовете и сополите на Лияна......      Joy  бреей, много инфантилно човече.То бива, бива, ама на 33-34 да се държиш като 4-годишна, вече ми идва прекалено.
Само дето не тича всеки път при ББ:"Бай брадъреееее, пък еди кой си пак мА обидиииииии!"     Cry Cry Cry   
Ужас !  Голяма лиготия, голямо фръцкане!

# 169
Ваня може да я изкарат тихомълком (като ромския принц) още преди елиминациите - за да и се спести резила - нали е спонсор. Все ще измислят някаква важна лична причина...  

Аз този момент точно чакам - първа изгонена с най-нисък вот, но май ще си остана с чакането.  Sad

# 170
Оф, в момента при Гала пак дават сълзите, ревовете и сополите на Лияна......      Joy
.....
Ужас !  Голяма лиготия, голямо фръцкане!
Оффф, пак изказванията на Антония ...
"Лияна била много беззащитна и лесна да я нападнеш." Tired

# 171
Престорено инфантилна е, както стана ясно...

# 172
Не знам за Лияна, но Тервел ми е голям нагаждач. Гледаше как Л реве и след две минути при Фотка и се подхилва. Върви натам където духа вятъра.

# 173

Не и в ББ е положителен вота. Събралият, най-много гласове остава на финала 16.11.2013  Whistling

# 174
Кристина Патрашкова за Тервел-Да играеш роля в тази игра не винаги означава да си лицемерен...

# 175

Абсолютно и на мен ми е много неприятна!  Crossing Arms

# 176
  • София
А така ми се иска от всички  тя да излезе първа

А, не! Искам си удоволствието да я видя как излиза!!!!!!!!!!!!

# 177
Сега пък Ваня била сложна личност , била борбена ....яко мажат с фон дьо тен и облаци от пудра трябва да скрият липсата не на 7 ,а на 47 години във възпитанието на Ваня. Не се мъчете, тя си е излята като по калъп новобогаташка, перачка на мутро пари , съдружници от голямата мафия , даже може да е образец за изучаване - "вижте студенти как  лесните пари  и закрилата на силоваци дават арогантност и увереност да мачкаш опонента, вижте как ....."
Искам, искам Ваня да излезе първа за да се накаже този тип поведение , искам втория да е Стойко , защото ни обиди,че сме публиката на тризначките. Гаден мишок, даже устата си изкриви и понижи тон като го казваше.

# 178
  • UK
е тризначките поне собствено мнение имат, а и Стойко да не се бърка, че е влязъл в някое предаване за ЕнтЕлегенти  Laughing

# 179

Не и в ББ е положителен вота. Събралият, най-много гласове остава на финала 16.11.2013  Whistling

решили са да пожалят звездитИ...

Щом е положителен - Ваня няма да излезе. Гласовете на отрицателното настроените към нея ще се размият.

Общи условия

Активация на акаунт