VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 138 023
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 490

Сензация! Иво заряза Мира Радева, ревнува я от Пламен от "ВИП Брадър"

Rolling Eyes

# 2 491
http://pik.bg/
Тц,тц,тц-какво стана,ако е вярно де! Joy Joy
Цитат
Мъжът на Мира Радева я заряза. Веднага след излизането й от шоуто онзи ден, Иво (с нея на снимката) дошъл да я посрещне и се прибрали вкъщи. Но у дома имали сериозен и тежък разговор, който приключил с раздяла, причината, за която бил Пламен от "ВИП Брадър".

Оказва се, че слуховете за нещастното влюбване на Мира в марионетката са напълно верни. Усетил увлечението на жена си, Иво бил много обиден.

Той й казал, че го е направила за смях с близостта си с младия Пламен и затова се разделя с нея. Това бил единственият начин да запази мъжкото си достойнство, което Мира потъпкала, без дори да се усети. Засега той нямало да огласява решението си, но след няколко дни, когато всичко около риалити шоуто утихне, ще напусне жилището им, твърди „Всеки ден“.

Това бил огромен удар за социоложката Радева. През цялото време в Къщата тя смятала, че никой не подозира за чувствата й към Пламен. Била твърдо убедена, че идеално поддържа илюзията, че подкрепата й към него е чисто приятелска. Всъщност обаче на стари години се влюбила до уши в младока и това не останало скрито за половинката й, който я познава много добре.

„Всеки ден плачех за Иво”, изповяда се Мира пред „Всеки ден”. Това обаче е истина само донякъде. Тя наистина е плакала всеки ден, но не за Иво, а за несподелената си любов към Пламен. Заради голямата разлика във възрастта Радева не виждала бъдеще за тях двамата, затова предпочитала да пази чувствата си в тайна и да поддържа лъжата, че още обича официалното си гадже. Тъй като не е свикнала да живее без мъж до себе си, искала да го запази, надявайки се, че с времето чувствата й към пишман милионера ще отшумят. Иво обаче и без това й бил набрал напоследък, защото се чувствал мъж под чехъл. Увлечението й по Пламен било последната капка, която преляла чашата на търпението му.

# 2 492
Скрит текст:

Посмях се, докато гледах как го премяташе Станка Simple Smile
Мерси за видеото

# 2 493
някъде червенкова  беше казала, че  нищо друго не я интересува, освен това да изчисти името си.  снощи пък каза, че  съди някаква медия, че очернила името й. няма никаква медия. делата й  бяха съответно: на Апелативна инстанция, където тя искаше да й отменят   акта на градския съд,  с който е запорирано имуществото й от комисията "кушлев".  всички инстанции, включително и  Върховния касационен съд   потвърждават, че  Червенкова е придобила недвижими имоти, моторни превозни средства, дялове от капитала на дружества, извършила е разходи за себе си и членовете на семейството  за издръжка на живот, за пътувания в чужбина, за погасяване на кредити към институции и частни лица и т.н. за близо 1, 75 млн. лв. В същото време има доказани доходи за приблизително 360 000 лева. Това е разлика в размер на 1, 35 млн. лв.  затова всички съдебни инстанции до момента  и по искане  на комисията  е наложил обезпечителни мерки на дяловете й  в  осем фирми, акциите й, апартаментите й - един на на бул. „Витоша“, друг на "Патриарх Евтимий", както и на  всички нейни банкови сметки.   имам пред себе си определението на ВКС, което е близо 6 страници, от което се вижда  колко е " чиста вода ненапита " мутрата в пола

+ 1000000000000000000000000000000000000000  newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 2 494
  • SF
Не мисля, че могат да я изкарат защото имат договор с тях, а това не е против правилата..

Могат-не могат, сигурно всичко могат, но нямат полза от това да я изкарат. Слабо е гласуването и паричките от онези 4 карти на финала им трябват.

Само Ваня да не реши да се прави на интересна "Смятам, че България показа, че ме харесва, но аз напускам по собствено желание и апелирам всички мои фенове, да подкрепят Станчето, която показа колко е важно да си истински……….. " Whistling

# 2 495

Големи са симпатяги.. Ама верно са еднакви на ръст.
newsm76

# 2 496

Големи са симпатяги.. Ама верно са еднакви на ръст.
Много са готини и двамата. Heart Eyes

# 2 497
оная статия дето всички я подкрепяте - не, че е лъжа, но първо е анонимка, второ се обвинява ББ в нещо, в което той не може да повлияе - Не мисля, че могат да я изкарат защото имат договор с тях, а това не е против правилата..
Та тази действителност е факт в цяла България и всички я гледаме денонощно по тв, по улиците, в работа - навсякъде!
Та като се възмущаваме на симптомите (някакво си тв предаване), да видим заболяването и там да апелираме за морал и честност.  Peace

За тази статия става въпрос:

Че ние тук да не пишем с трите си имена и ЕГН-тата си!?  Авторът (макар във фейса да е излязъл с името си) просто обобщава моето мнение! А ББ е най-големият манипулатор и може да повлияе на всичко, което му е изгодно!  Wink
Не мога да разбера опитвате се да  защитавате ББ и Ваня,  не харесвате статията или само моята подкрепа за нея?
Скрит текст:
Не очаквам да ми отговорите, защото сигурно вече сте на жълтите павета, да лекувате заболяването на България! Laughing

# 2 498
  • SF
От живото: Станка прави много яки тренировки. Цялата е в пот. Аз, ако съм толкова упорита, ще бъда сигурно 50 кг. Тя защо не отслабва? (това е като офф топик, а не нападка към Станка)

Някой отсъства от Къщата и се чудят дали не е отишъл на масаж. Не чух името, но се впечатлих, че тея таки си излизат перманентно и хич да не е, имат връзка с външния свят.
В предишните сезони сякаш участниците сами си правиха прическите и ноктите. Тези тук си имат бюти салон зад огледалата.

# 2 499
Според мен не могат да анулират вота, защото това са пари за тях.

# 2 500
Пламен спи  Wink,побърка всички,умори се и накрая заспа.  Joy

# 2 501
  • Sofia
Какво е правил...

Къде гледате,то вече не остана кой да гледам,но от 2-3седмици изобщо не идва картина в нова плей,а днес отгоре забелязах да пише,че в определени дни само се излъчва,пишеше и четвъртък,но пак не тръгна....

# 2 502
От живото: Станка прави много яки тренировки. Цялата е в пот. Аз, ако съм толкова упорита, ще бъда сигурно 50 кг. Тя защо не отслабва? (това е като офф топик, а не нападка към Станка)

Защото ти не си правила цял живот такива тренировки и тялото ти не е свикнало. тялото на Станка като прави тренировки не сваля мазнини, а трупа мускули.
Много е трудно за човек спортист да сваля кг, а в нейния случай предполагам и въобще не е желателно.  Peace

# 2 503
  • Sofia

Защото ти не си правила цял живот такива тренировки и тялото ти не е свикнало. тялото на Станка като прави тренировки не сваля мазнини, а трупа мускули.
Много е трудно за човек спортист да сваля кг, а в нейния случай предполагам и въобще не е желателно.  Peace
Как да не е желателно,преди е била в категория 72кг.а сега към 90 клони май,големо биче е станала...

# 2 504
Според мен не могат да анулират вота, защото това са пари за тях.

Вота е нулиран и се гласува  на НОВИ телефонни номера .Парите на Ваня са вече  в сметките на ББ.
При новото гласуване  е вероятно Ваня да не дава знаци за нови плащания,защото  при ваденето на разпечатки пак ще се покаже  манипулиран вот от 200 и повече карти  с много смс-и

Според мен Ваня ще се откаже от следващи организирани смс-и

Надявам  се да не излиза преди финала, за да не организира платен вот за Станка

Общи условия

Активация на акаунт