VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 636
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 475
Четох преди малко, че русата Златка била бясна на Лияна, която се навъртала около гаджето й докато я няма. Има ли истина в това? Simple Smile

Не знам колко е истина,но когато бебе започна да обсъжда с Пламен ,че не харесва Лили ,РЗ доста се кефеше  Mr. Green

явно за това става дума Peace
Скрит текст:
Чалгаджийката на няколко пъти му направи комплимент за страхотните мускули и то пред любимата му, а във фитнеса зад гърба й дори поиска да опипа тялото му. Той обаче я отряза и после разказа случката на плеймейтката. Оттогава Златка не може да се намери място и настръхва всеки път щом Лияна доближи до нея и гаджето й. Преди ден в двора тя дори я заплаши, че ще стане страшно, ако не си омете „разголения задник” от погледите им. „Как веднъж не се облече?! Толкова ми е прозрачна. Дефилира пред Георги постоянно и си врътка трътката, за да омае и него. Нали знаете кои жени имат нужда да го вдигат на всички мъже”, избесня Златка по адрес на Лияна, а феновете на шоуто, които го гледат 24 часа нон стоп в интернет предрекоха, че скоро между двете ще има бой.

# 2 476
Есемесаджиите на  Фотка  реално не са имали никаква представа колко нисък е процента на гласуващите  и са се юрнали урбулешката да пращат - тя също не го е очаквала този резултат  - гледаше като ударена  с мокър парцал ... Ама каквото сам си направиш Mr. Green  - сега като излезе дали пак ще говори, че Пламен бил схемаджия?  А то няма да се учудя всъщност - то няма такъв гьонсурат като нея. Close

# 2 477
Нали трябваше победителя да е НАЙ - ДОСТОЙНИЯ, сега какво излиза, че е НАЙ - ПЛАТЕЖОСПОСОБНИЯ?  Ей това Ванче, пак не си направи сметките както трябва, напразно я набеждаваха, че е интелигентна. Да беше казала да гласуват за С Танка, нямаше да е такъв панаира и пак щеше да спечели тяхната ГрупЪ. Ама пусто ЕГО....
Според мен това е планът за събота, Ваня няма да си остави магарето в реката и нейните картаджиите ще гласуват за Станка. Досега винаги, когато Пламен и Станка бяха на номинации заедно, Пламен събираше по-високия вот, Станка винаги беше зад него, но на финала с помощта на Ваня, Станка ще спечели.

# 2 478
Пропуснах няколко теми.  Embarassed
Сега наваксах с четенето на тази и моята номинация за лаф на сезона е:
"Както се храня правилно и по протокол.... "  Joy с автор мама Фотка
Joy Joy Joy

# 2 479
  • SF

Според мен, тя не е искала да победи. Искала е да остане за финала и да натрие носа на Мира.

Абе ти ма'ни да не е искала! Човешкото око е ненаситно.
Явно е много оскъдно гласуването, щом от 4 карти  може да се акумулира такъв вот, а "нормалното гласуване" да изпадне до 1-1,5%, колкото им се падаше на останалите глупаци.
Никой не гласува, освен приятелите и роднините на участниците. И тук-там някои разнежени от поведението или ситуацията в Къщата. Как да допусне Ваня предварително, че с 4 карти ще постигне Пирова победа!?

Според мен на финала няма да са толкова активни тези с четирите карти и най-малкото ще ги сменят, за да не са пак същите номера. Ще се активизират само, ако ни показват продуцентите и "ВНИМАНИЕ! Единият от финалистите е застрашен от отпадане, гласувайте, ако не искате това да е вашият човек!" Ще набухат по няколко есемеса и после пак тихо, докато не дойде времето да се извика името на следващия напуснал.

# 2 480

И аз съм на мнение, че по-голямо наказание за Ваня от победата няма, ще има да я разнасят по медии и телевизии, но каквото сам си направиш... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Всяко чудо за три дни. Точно за толкова ще й се наложи да е възпрепятствана по важни дела. И всичко ще мине и ще замине. Защото в крайна сметка на кого му пука за победителя в ББ. Аз нямам познати, които гледат това предаване. От сезон на сезон окапват и сега накрая аз съм единствения стожер сред близките ми.
Ваня ще обясни, гледайки върха на обувките си, че тя няма пръст в тази работа и че който е решил, я е подкрепил. Ще обясни, че в Къщата й се е наложило да мине през много изпитания, че има подкрепата на групътъ и че всички я обичат, явно и навън хората са видели у нея качества на лидер. Ще наблегне на блестящото си представяне в 5 от 15… Ако на самия лайф при Н.К. някой се опита да повдигне въпроса, Никито ще го прекъсне с "И така! Време е да съобщим, че утре в Къщата влизат невероятните …. Време е за нашите реклами." И  Whistling бай-бай, Ваня. Ще те видим пак в някое студио като гост-коментатор-критик, който ще ни размахва пръстче и ще ни учи какви достойни хора трябва да бъдем.

Абе, където и да се появи след това, неизбежно ще я свързват с ББ и нейната "победа".  Като цяло, който яко се е о...л в това предаване, го помнят сякаш Laughing

# 2 481
  • Варна

Големи са симпатяги.. Ама верно са еднакви на ръст.

# 2 482
  • Варна

Големи са симпатяги.. Ама верно са еднакви на ръст.
Мариан ми се вижда леко по-височък, ама и двамата са мн готини  Wink

# 2 483
  • София
Ех, как не може да има двама победители... newsm76... като в "Игрите на глада" например.

# 2 484

И аз съм на мнение, че по-голямо наказание за Ваня от победата няма, ще има да я разнасят по медии и телевизии, но каквото сам си направиш... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

...

Права си, но петното по името й ще стои, вече по-голямо.

Досега бе известна със стрелбата по нея и запорите от комисията Кушлев. Сега не само че не се изчисти, но

Трудно се чистят петна завъртяни в медиите.  Дори и неистини!
Ето тук вече не знам коя страница хората питат бременна ли е РЗ.
От един трейлър та в два жълтура и сега ако сърчнем "руса златка+бременна" кой знае какво ще наизкача ...

# 2 485
Ех, как не може да има двама победители... newsm76... като в "Игрите на глада" например.

Хах, не споменавай Игрите на глада, че като се сетя как загубилите напускат Арената.  Laughing

# 2 486
Каквито и теории да си приказваме най -простото обяснение е че Ваня предварително влиза във Вип брадър със специална клауза или нещо подобно в договора да прибере тя самата приходите от СМСи или някаква част.Знае се предварително каква е приблизителната бройка на смс на финала-отличен начин да си изпере парите.Затова я поддържаха до финала ,за да може да стигне до там и заветната цел.Даже да не финишира първа ,то задължително ще има много  смс-и за нея.Това че щяла да си прехвърли картаджиите към Станка ми се струва абсурдно ,защото тогава няма да може да прибере собствените си пари.99% съм убедена че е така.На финала ще раберем

# 2 487
Робот се самоуби, омръзнало му да чисти

В Австрия бе регистрирано първото самоубийство на робот - високотехнологична прахосмукачка посегнала на себе си, защото й омръзнало да чисти, пише в. "Метро".
Почистващият робот всеки ден трябвало да се грижи за едни и същи помещения в къщата на стопанина си в градчето Хинтерщодер и се разбунтувал. Според собственика на апарата той го бил оставил изключен.
Но по необясними причини прахосмукачката-робот сама се задействала, избутала от пътя си вряща тенджера и застанала на горещия котлон, за да приключи с нерадостния си живот.

Олеле .. моят е на вторият етаж и сега ще го мисля Simple Smile.
Дано не се дересира и да се хвърли по стълбите Praynig

# 2 488
  • линията между противоположните крайности
някъде червенкова  беше казала, че  нищо друго не я интересува, освен това да изчисти името си.  снощи пък каза, че  съди някаква медия, че очернила името й. няма никаква медия. делата й  бяха съответно: на Апелативна инстанция, където тя искаше да й отменят   акта на градския съд,  с който е запорирано имуществото й от комисията "кушлев".  всички инстанции, включително и  Върховния касационен съд   потвърждават, че  Червенкова е придобила недвижими имоти, моторни превозни средства, дялове от капитала на дружества, извършила е разходи за себе си и членовете на семейството  за издръжка на живот, за пътувания в чужбина, за погасяване на кредити към институции и частни лица и т.н. за близо 1, 75 млн. лв. В същото време има доказани доходи за приблизително 360 000 лева. Това е разлика в размер на 1, 35 млн. лв.  затова всички съдебни инстанции до момента  и по искане  на комисията  е наложил обезпечителни мерки на дяловете й  в  осем фирми, акциите й, апартаментите й - един на на бул. „Витоша“, друг на "Патриарх Евтимий", както и на  всички нейни банкови сметки.   имам пред себе си определението на ВКС, което е близо 6 страници, от което се вижда  колко е " чиста вода ненапита " мутрата в пола

# 2 489
оная статия дето всички я подкрепяте - не, че е лъжа, но първо е анонимка, второ се обвинява ББ в нещо, в което той не може да повлияе - Не мисля, че могат да я изкарат защото имат договор с тях, а това не е против правилата..
Та тази действителност е факт в цяла България и всички я гледаме денонощно по тв, по улиците, в работа - навсякъде!
Та като се възмущаваме на симптомите (някакво си тв предаване), да видим заболяването и там да апелираме за морал и честност.  Peace

За тази статия става въпрос:

Общи условия

Активация на акаунт