VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 719
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 385
....Тервел, че е от онези мъже, който и на калъп да ги хванат казват "Ама мило, не е това което си мислиш." и си действат после пак....  Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

http://vbox7.com/play:a7c997552d

Joy hahaha Joy hahaha Joy
И на ринга излиза....Тервел- палавото пръстче  bowuu

# 2 386
Тя явно не знае за кадрите с хавлийката и пръсчетата на Терлито  Mr. Green

То вчера се разбра, че и Терлито не подозира, че камерите са показали как проучи с пръстче най-милото й, жалко само, че вчера не му сложиха капан с въпроса "Ти бръкна ли под хавлийката й?" - той щеше категорично да отрече, убеден съм.
Ами питаха го, но той отрече, нищо не било, не знаел той как било показано и нагласено  ooooh!
Зейнеб много точно го описа снощи Тервел, че е от онези мъже, който и на калъп да ги хванат казват "Ама мило, не е това което си мислиш." и си действат после пак....  Mr. Green

tiesto_bg, именно, абсолютно НЕмъжкарско поведение. На всеки може да се случи да залитне, особено в такава обстановка и с тази Лиянка наоколо, обаче с този оправдания после така се изложи, че.....

Живи хора сме все пак и не само при мъже се случва да стъпят извън лодката, но при жени и то все по-често. Но цялото му поведение излъчваше наглост и нахаканост, от която нямаше нужда и се виждаше, че е осран жестоко.
Защо за жена го търпия тоя с квадратната глава, не ми е много ясно !  newsm78  newsm78  newsm78

# 2 387
  • Варна
Мариан започна да обяснява за участието си в Сделка или не, и го спряха.

# 2 388
Защо за жена го търпия тоя с квадратната глава, не ми е много ясно !  newsm78  newsm78  newsm78
И на мен не ми е много ясно, но ако си хвърлял поглед в подфорум "Семейни отношения" ще видиш, че е масово...
А Лиянка е толкова "умна" и "интелигентна", че никога няма да оцени едно джентълменско поведение, каквото показа Мариан например, а ще се занася все с типажи като Тервел и ще реве после колко е наранена.
Мариан показа от първия ден, че Лияна го привлича, но не си позволи нищо, даже като видя, че тя е по-привлечена от Тервел се дръпна. А нашто момче "националната гордост" пуска ръце и после, ама не бях аз, объркАли сте се нещо.

# 2 389
На Лилиту да не и е станало студено,чак с качулка  Grinning
Дали надолу е с къси гащи  Grinning newsm78

# 2 390
Мариан започна да обяснява за участието си в Сделка или не, и го спряха.
Сигурно щото Станка каза, че е много тъпо предаване Joy
На Лилиту да не и е станало студено,чак с качулка  Grinning
Дали надолу е с къси гащи  Grinning newsm78
С изключително къси гащи е.

# 2 391
Бебе и кафе не знае да прави  Joy Joy Joy

# 2 392
Чета и се чудя  newsm78
"бебе" що за птица е?
Може ли някой да ми каже нещо за него? Като какъв е вътре?

# 2 393
  • Варна
Чета и се чудя  newsm78
"бебе" що за птица е?
Може ли някой да ми каже нещо за него? Като какъв е вътре?

Като гост е влязъл. Доколкото знам е студент и ММА боец.

# 2 394
Робот се самоуби, омръзнало му да чисти

В Австрия бе регистрирано първото самоубийство на робот - високотехнологична прахосмукачка посегнала на себе си, защото й омръзнало да чисти, пише в. "Метро".
Почистващият робот всеки ден трябвало да се грижи за едни и същи помещения в къщата на стопанина си в градчето Хинтерщодер и се разбунтувал. Според собственика на апарата той го бил оставил изключен.
Но по необясними причини прахосмукачката-робот сама се задействала, избутала от пътя си вряща тенджера и застанала на горещия котлон, за да приключи с нерадостния си живот.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

# 2 395
 Thinking какви студенти има у нас... ooooh!

Благодаря Хексе   bouquet

А в следващия формат какви хора щяха да влизат? Там какъв ще е критерия? Щом се заговори за трите от Благоевград  newsm78

# 2 396
Много ми тягостна обстановката вътре.
Станка каза, че и на зрителите им е тъпо.
Дано сменят камерата, че ми омръзна да гледам черната мама Фотка и пред нея свещник със запалени свещи  Twisted Evil
Пламен пита тази вечер какво ще правим, а Станка предложи да ходят на кино  Grinning

аз пак да попитам - къде гледате ..  Crazy където погледна и спират предаването.. тази година нямам късмет

# 2 397
Робот се самоуби, омръзнало му да чисти

В Австрия бе регистрирано първото самоубийство на робот - високотехнологична прахосмукачка посегнала на себе си, защото й омръзнало да чисти, пише в. "Метро".
Почистващият робот всеки ден трябвало да се грижи за едни и същи помещения в къщата на стопанина си в градчето Хинтерщодер и се разбунтувал. Според собственика на апарата той го бил оставил изключен.
Но по необясними причини прахосмукачката-робот сама се задействала, избутала от пътя си вряща тенджера и застанала на горещия котлон, за да приключи с нерадостния си живот.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

НЕ НЕ НЕ, не мога хахахаххаха !!!!  Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 2 398
По Диема Фемили върви сега Simple Smile
Какви са тези плочи,с които Пламен се занимава? Rolling Eyes

# 2 399
 newsm78  Някой знае ли бебето на Златка защо е кисел и прави изречения на Пламен?

Общи условия

Активация на акаунт