VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 779
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 610
Само мен ли адски ме дразни гласа зад кадър, който коментира, в повечето случаи тенденциозно и в подкрепа на групътъ. Особено ме подразни коментарът за Пламен и Мариан тази вечер, личеше си, че се занасят приятелски, а глас зад кадър говори глупости  ooooh!

И мен. И това не е първият сезон, в който това МНОГО ме дразни.
Хич не обичам някой да ми внушава мисли и отношения. Аз не съм Лияна или Стойко, които нямат собствено мнение и чакат някой да им го сервира наготово.
Гледала съм ББ в чужбина и там дикторът само съобщава имената, часа и мястото на случката, която следва.
И момента, когато кажат ако искате да гласувате за СТРАТЕГА Пламен ...
Скрит текст:

# 2 611
# 2 612

Само мен ли адски ме дразни гласа зад кадър, който коментира, в повечето случаи тенденциозно и в подкрепа на групътъ. Особено ме подразни коментарът за Пламен и Мариан тази вечер, личеше си, че се занасят приятелски, а глас зад кадър говори глупости  ooooh!
[/quote]

Не само гласът зад кадър, но и Алекс. Винаги е "схемаджията", "марионетката", "стратегът" Пламен и "шампионката", "голямата", "нашата гордост" Станка. А Ваня напоследък е желязната лейди. Прекалено дебелашки внушения.

# 2 613
Е, тя Алекс чете каквото й напишат, но и тя е дразнеща.

# 2 614
  • SF
Добре, че Ваня, не е давала пояснения на отговорите си в 5 от 15, защото според нея Петър Младенов е първият демократично избран президент.

Гледам кадри от сутринта след напускането на Мира и Ирина и затова така се включвам без връзка с това, което обсъждаме.

# 2 615
След снощната подигравка с хората, гледам пак има гласували в анкетата за г-жа Червенкова. "Бий ме, обичам те!  newsm66  Heart Eyes както се казва

# 2 616
След снощната подигравка с хората, гледам пак има гласували в анкетата за г-жа Червенкова. "Бий ме, обичам те!  newsm66  Heart Eyes както се казва
Да не би някой от гласувалите с 4-те карти да списва в темата? Thinking Joy Joy Joy

# 2 617
  • SF
Това е оня с 4-те карти и 14 регистрации, който много я обича и подкрепя. Не, че нещо правилата са нарушени….. Не. Naughty

# 2 618
Гласувам за Лиянчето Naughty
Тя е единствената достойна в къщата да спичели Naughty
Женствена,ранима,крехка,висока,слаба,интелигентна,както и невероятна певица-истинска Жена Naughty
Единствената,която знаеше за Дякон Игнатий Naughty Naughty Naughty
Забелязвам положителна градация в зрителите,
които оцениха достойнствата на Лилито
и я направиха финалистка smile3508

# 2 619
  • SF

Женствена,ранима,крехка,висока,слаба,интелигентна,както и невероятна певица-истинска Жена Naughty
Форестър, да ти дам телефона си?
 smile3508
Ама аз пък не съм толкова ранима - основно ценно качество, което ми липсва. Пфу! Изтървах те!

# 2 620
Браво за адекватното поведение на съквартирантите  за протестите, най-накрая се светнаха , че техните дивотии нищо не означават пред това, което става вън. И да, те излизат, но доколкото знам са с охрана, така че няма начин да знаят какво става там. Мариан и Лилка са си един за друг и двамата се разплакаха , Ваня беше искрена също и ЧЗ също. РЗ беше фалшива , тя влвзе преди 5 дена и знае всичко , какво се прави, онуй Бебе ли е що ли е мумия и затуй не го даваха , то не говори и не показва чувства Thinking

На Лилка и пръст да й покажеш, ще ревне ooooh!

# 2 621
Тази вечер се впечатлих от една постъпка на Пламен. Когато лъсна задникът на Ваня с есемесите, Пламен отиде при нея, седна и я успокояваше. Може клишета да й редеше, но се опитваше да й каже, че й вярва.

Ако ББ, беше разкрил, че всенародната подкрепа за Пламен мирише на предварително организиран и предплатен вот, вие представяте ли си вулканът от думи, който щеше да изригне от надигащото се от зеления фотьойл туловище на Ваня.

Искам да видя вашите варианти за реакцията на Ваня, която обръщаше Къщата с покрива надолу заради всеки 10% глоба от бюджета за лапане, който ББ им отнемаше (според мен често преднамерено в името на играта) заради постъпка на Пламен.

Това е разликата между незнаещия името на Левски и всезнаещото чудовище  #Cussing out

202uu

# 2 622

smile3508
Ама аз пък не съм толкова ранима - основно ценно качество, което ми липсва. Пфу! Изтървах те!
Ееее ама, Esmee, прекаляваш вече...и Мариан искаш, и Рич Форестър, а за нас Стойко-Бързата мисъл и Тервел-Палавият пръст  smile3506

# 2 623

smile3508
Ееее ама, Esmee, прекаляваш вече...и Мариан искаш, и Рич Форестър, а за нас Стойко-Бързата мисъл и Тервел-Палавият пръст  smile3506

На Тервел пръстите изглеждаха по-добре от тези на Пламен closed

# 2 624
  • София
След всичките тези реклами, които изгледахме покрай ВБ и наближаващата Коледа, отправям сериозна критика към всички български производители - толкова ли нямате акъл да пуснете модна линия на някои от известните ни спортисти, които сами по себе си са запазена марка? Ето сега, търся шапка с козирка маркова на Кубрат Пулев, Бербатов, Стоичков, ама нямаааа...Бих купила с най-голямо удоволствие на мъжът ми и той би си я носил с голям кеф. Обаче толкова им е акъла на нашите великани в рекламата - само чужди стоки рекламират, а родните продукти каквито са спортните ни звезди, пренебрегват? #Cussing out Нещо парфюм, фланелка на бг спортист, хм?

Общи условия

Активация на акаунт