VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 502
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 595
Браво на Златка, много добре й го каза на Лияна. Това момиче постоянно се прави на жертва, писна ми от постоянното й хленчене.
Кадрите накрая бяха много тъжни, но е хубаво, че съквартирантите осъзнаха какво става навън и че техните ''проблеми'' в къщата са нищо, в сравнение с протестите.

айде сега, то и протестите са нищо на фона на трагедията на Филипините...

Всеки си има проблеми, които са му на дневен ред. Кога по- големи, кога по-малки.

Ваня ще вземе да спечели, няма лошо, от останали Мариан най- ми е симпатичен, следван от Лила. Лила няма шансове, та поне Мариан да спечели.  Peace

# 2 596
  • Някъде в Матрицата
... докторска дисертация на тема Омразата и злобата на хората с подзаглавие Мразят ли българите известните. ...

И дипломен ръководител Кристина Патрашкова.  Laughing
 Peace шегувам се. Това е защото тази мантра първо от нея я чух.

# 2 597
  • SF
Абе всякакви индивиди има. Има такива дето обичат Ваня, а мразят Мариан. Абе като обобщение ще напиша, че няма немразен известен. Винаги се намира някои, които да го мрази и да обсъжда. Добре, че с вас не сме известни и не ни дават по телевизията, че такива като нас щяха да си упражняват клавиатурите за да си изливат гадостите по нас.

Защо се фиксираш само върху омразата? Ето, че няма и необичан известен.  hahahaТи си спи с Ваня, а аз с Мариан! Peace

# 2 598
Цитат
На  dideto му се надула главата и решило да , че може да командори ,кой потребител какво да не коментира и да прави обобщаващи препратки към личния живот на съфорумките Sick
Добре ,че е виртуален образ и него не се налага реално някой да го търпи ,а тук във форума май отдавна се подминава хейтърството му.

Добре хайде от мен да мине и моят виртуален образ. Спирам да ви наставлявам. Пишете си каквото искате. Не, че ме интересува. Просто събирам информация за докторска дисертация на тема Омразата и злобата на хората с подзаглавие Мразят ли българите известните. Събрах достатъчно мат'риал. Наистина вярвам че, ако злобата и омразата на българите можеше да произвежда ток у нас щеше да е като Лас Вегас.

Ей, я сложи поне една емотиконка бре  Laughing .... и стига с тая омраза, че .. Twisted Evil
Тези известни, които считаш, че  са мразени (от простия народ Mr. Green), са известни предимно с това, че са известни единствено на  нас - българите Laughing, за което именно те трябва да са благодарни.  А най-големият им страх на "известните" е не от омразата, която е твърде преувеличена и най-често им се привижда (мразеният обикновено се чувства важен и по-значим) , а от забравата ...  ето затова постоянно се завират под прожекторите - като нощни пеперуди - да ги гледат, да не ги забравят.  Това е им мъката на "известните" .. според мен.   Peace
пп. та не се хаби да им съчувстваш толкова   Laughing

Последна редакция: чт, 14 ное 2013, 22:06 от Banshee

# 2 599
Цитат
На  dideto му се надула главата и решило да , че може да командори ,кой потребител какво да не коментира и да прави обобщаващи препратки към личния живот на съфорумките Sick
Добре ,че е виртуален образ и него не се налага реално някой да го търпи ,а тук във форума май отдавна се подминава хейтърството му.

Добре хайде от мен да мине и моят виртуален образ. Спирам да ви наставлявам. Пишете си каквото искате. Не, че ме интересува. Просто събирам информация за докторска дисертация на тема Омразата и злобата на хората с подзаглавие Мразят ли българите известните. Събрах достатъчно мат'риал. Наистина вярвам че, ако злобата и омразата на българите можеше да произвежда ток у нас щеше да е като Лас Вегас.

Ей, я сложи поне една емотиконка бре  Laughing .... и стига с тая омраза, че .. Twisted Evil
Тези известни, които считаш, че  са мразени (от простия народ Mr. Green), са известни предимно с това, че са известни единствено на  нас - българите Laughing, за което именно те трябва да са благодарни.  А най-големият им страх на "известните" е не от омразата, която е твърде преувеличена и най-често им се привижда (мразеният обикновено се чувства важен и по-значим) , а от забравата ...  ето затова постоянно се завират под прожекторите - като нощни пеперуди - да ги гледат, да не ги забравят.  Това е им мъката на "известните" .. според мен.   Peace

Винаги искат да ги мразят(говоря за звездите извън България),защото това е чувство ... по- добре мразен,отколкото забравен  Peace

# 2 600
  • SF
Тази вечер се впечатлих от една постъпка на Пламен. Когато лъсна задникът на Ваня с есемесите, Пламен отиде при нея, седна и я успокояваше. Може клишета да й редеше, но се опитваше да й каже, че й вярва.

Ако ББ, беше разкрил, че всенародната подкрепа за Пламен мирише на предварително организиран и предплатен вот, вие представяте ли си вулканът от думи, който щеше да изригне от надигащото се от зеления фотьойл туловище на Ваня.

Искам да видя вашите варианти за реакцията на Ваня, която обръщаше Къщата с покрива надолу заради всеки 10% глоба от бюджета за лапане, който ББ им отнемаше (според мен често преднамерено в името на играта) заради постъпка на Пламен.

# 2 601
Цитат
Ти си спи с Ваня, а аз с Мариан!

Абе да ти кажа честно и аз предпочитам Мариан  Joy  

# 2 602
Абсолютно съм съгласна с Еsmee.Но лошото е,че Ваня никога няма да се промени.Атентатът срещу нея, не я е направил по-добър човек.Тя ужасно иска хората да я възприемат като такъв,но истинската й природа надделява-разделяй,владей и винаги бъди най-отгоре.

# 2 603
Тази вечер се впечатлих от една постъпка на Пламен...

Аз го гледах под лупа и общо взето не ме разочарова. Не смени рязко линията си, нито се нагаждаше към останалите.
Дори напротив! Нещо Ванчето много омекнала към него.
Тия жени да не би действително да го харесват като мъж  newsm78
Нещо им въздейства някак.

# 2 604
  • SF
И мен не ме разочарова тази постъпка.
Пламен беше човекът, който никого не обиди през целия си престой, въпреки многобройните обиди, които летяха към него. На финала отиде и седна до тази, която искаше всеки път да го изяде, заради неговите грешки и не спря да ги пресмята в пари. "От началото на сезона заради този схемаджия, сме минус 1800 лева. От началото на сезона сме минус 1900 лева. От началото на сезона сме минус 10 000 лева…."

А заради нея двама от Ирина, Мира, Стойко и Тервел са минус от Къщата.
И по средата на сезона пак беше номинирана и "спасена от публиката" с най-висок вот. И там някой е дал фира заради всенародната любимка.

# 2 605
Тази вечер се впечатлих от една постъпка на Пламен. Когато лъсна задникът на Ваня с есемесите, Пламен отиде при нея, седна и я успокояваше. Може клишета да й редеше, но се опитваше да й каже, че й вярва.
....
Точно така, тя и Мира се опитваше цял сезон да им обясни, че Пламен може да всякакъв, но не е злодей, какъвто се опитаха да го изкарат Ваня, Мишо и компания.

Само мен ли адски ме дразни гласа зад кадър, който коментира, в повечето случаи тенденциозно и в подкрепа на групътъ. Особено ме подразни коментарът за Пламен и Мариан тази вечер, личеше си, че се занасят приятелски, а глас зад кадър говори глупости  ooooh!

# 2 606
Цитат
Отворко, ти си бил голям лицемер бе! Ако толкова те кефи Станка, ходи и врътни й една страстна шпакличка, за да докажеш, че думите ти не са прозрачно фалшименто!

И защо е тази агресия ? Не си спомням да съм те нападал лично за нещо. Изразих мнение зад което стоя. Наистина мисля, че Станка е хубав човек и с удоволствие бих се запознал с нея. А не теб явно не ти стигат думите и затова подхождаш с агресия. С примитивни същества не знам как да комуникирам и не мога адекватно да отвърна на простотията ти.

# 2 607
  • SF
Само мен ли адски ме дразни гласа зад кадър, който коментира, в повечето случаи тенденциозно и в подкрепа на групътъ. Особено ме подразни коментарът за Пламен и Мариан тази вечер, личеше си, че се занасят приятелски, а глас зад кадър говори глупости  ooooh!

И мен. И това не е първият сезон, в който това МНОГО ме дразни.
Хич не обичам някой да ми внушава мисли и отношения. Аз не съм Лияна или Стойко, които нямат собствено мнение и чакат някой да им го сервира наготово.
Гледала съм ББ в чужбина и там дикторът само съобщава имената, часа и мястото на случката, която следва.

# 2 608

Ако ББ, беше разкрил, че всенародната подкрепа за Пламен мирише на предварително организиран и предплатен вот, вие представяте ли си вулканът от думи, който щеше да изригне от надигащото се от зеления фотьойл туловище на Ваня.

Искам да видя вашите варианти за реакцията на Ваня, която обръщаше Къщата с покрива надолу заради всеки 10% глоба от бюджета за лапане, който ББ им отнемаше (според мен често преднамерено в името на играта) заради постъпка на Пламен.

Това е разликата между незнаещия името на Левски и всезнаещото чудовище  #Cussing out

# 2 609

...
Само мен ли адски ме дразни гласа зад кадър, който коментира, в повечето случаи тенденциозно и в подкрепа на групътъ. Особено ме подразни коментарът за Пламен и Мариан тази вечер, личеше си, че се занасят приятелски, а глас зад кадър говори глупости  ooooh!
целият сезон гласът зад кадър, гласът на Алекс, гласът на Кънчев ме дразнят  Mr. Green

не престанаха да третират зрителя като дебил.

Общи условия

Активация на акаунт