VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 476
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 835
За мен вече няма никакво значение крайното класиране. И тук в анкетите и иначе са ясни нагласите на хората. Няма смисъл никой да се терзае, че Ваня е първа или пък Станка. Те хубаво си показаха цялата злоба и простотия и няма да е реална тяхната победа. Тъй, че бъдете над нещата и не се хабете да пуската смс-и.
Ваня голямо тръшкане, че искали да я очернят. Тя ако е толкова невинна нямаше да се тръшка. Ако не бяха казали за 4 карти, а само за 90% всички щеше да е ок. Щеше да реши, че цяла България я обича. А сега излиза, че само един човек с 4 карти я обича - какъв резил. Дори и да не ги е организирала тя нещата, това не променя нищо. Пак няма да е "любимата звезда" на Б-я. И не защото много и завиждаме (пази Боже да съм на нейно място), просто нормалните хора не харесват лошотията, злобата, агресията, лицемерието и всичките и отрицателни качества. А тя ги притежава в изобилие. А това, че така открито си заплашваше някои съквартиранти как ще го извинят нейните фенове?

Натам отиват нещата, че никак няма да се изненадам, ако след финала Ваня финтира към следната версия: Аферата с гласуването, не само, че не я е организирала тя, а са  били нейни  врагове и/или конкуренти,  за да я компроментират, очернят и да накърнят иначе кристалната ѝ  репутация  Wink ...  Мира може би и близките ѝ  - те са точно четирима  Mr. Green  
Чудя се как нейните фенове в темата още не са сетили за тази възможност да я оправдаят?   Wink Няма как да се докаже, а и нищо не може да ги спре да  гласуват и за Станка и накрая излизат двете, ни лук яли, ни лук мирисали   Peace

# 2 836
  • Варна
Чудя се на какво се дължи спирането на живото предаване. Готвят ни някаква манипулация или просто не искат Ваня и Станка да се излагат повече.  Thinking

# 2 837
Чудя се на какво се дължи спирането на живото предаване. Готвят ни някаква манипулация или просто не искат Ваня и Станка да се излагат повече.  Thinking
То не че има много разлика между двете  Rolling Eyes
А относно купеният вот на Ваня, само като си представя, ако Пламен беше на нейно място какво щеше да отнесе ...., сигурно щяха жив да го изядат тя и Станкитата, обаче сега нали тя е на пангара, всичко е конспирация срещу нея, разбира се

# 2 838

Натам отиват нещата, че никак няма да се изненадам, ако след финала Ваня финтира към следната версия: Аферата с гласуването, не само, че не я е организирала тя, а са  били нейни  врагове и/или конкуренти,  за да я компроментират, очернят и да накърнят иначе кристалната ѝ  репутация  Wink ...  Мира може би и близките ѝ  - те са точно четирима  Mr. Green  
Чудя се как нейните фенове в темата още не са сетили за тази възможност да я оправдаят?   Wink Няма как да се докаже, а и нищо не може да ги спре да  гласуват и за Станка и накрая излизат двете, ни лук яли, ни лук мирисали   Peace

Тя вече я предложи тази версия на съквартирантите си, след като излезе от изповедалнята.

# 2 839
Натам отиват нещата, че никак няма да се изненадам, ако след финала Ваня финтира към следната версия: Аферата с гласуването, не само, че не я е организирала тя, а са  били нейни  врагове и/или конкуренти,  за да я компроментират, очернят и да накърнят иначе кристалната ѝ  репутация

Тя вече я предложи тази версия на съквартирантите си, след като излезе от изповедалнята.
да, и сигурно скоро ще стигне до "гениалната" идея, че Пламен е организирал този вот, за да я злепостави, чудя се даже как не го е казала още
Интересно ми е още, ако Пламен беше този с купения вот, дали Тоцка пак щеше да мисли, че щом не са нарушени правилата на играта, значи няма нищо нередно..

# 2 840
Banshee  Hug
Внимавам с пълна сила  Mr. Green дотолкова, че като видя таз накъсана мисъл чета по диагонал  Peace
Затова специално потърсих и много се развеселих. Не знаех, че и за обесването на Левски съм виновна  Joy, не съм се сетила просто.

Все пак освен виден представител на "злобните родоотстъпници", вероятно съм и глупав такъв   Joy

и за да не е само спам

Ваня може да не е луда, но че е нервноболна е сигурно.  

За такива хора народа казва не му ща ни меда ни жилото!

Съчуствам изцяло на всички зависими от нея. Като започна от кученцата та до дъщерята.  

# 2 841

Ако Ваня е права, то на финала тя ще спечели с 99% от вота  Mr. Green, за да я очернят още по-качествено.

За мен победителя е Пламен!

# 2 842
И тук в анкетите и иначе са ясни нагласите на хората. Няма смисъл никой да се терзае, че Ваня е първа или пък Станка.  така открито си заплашваше някои съквартиранти как ще го извинят нейните фенове?
Станчето, искаше хората да я видят какво представлява отвъд медалите - е видяха я. Надявам се да е доволна като излезе.
п.с. до дидо1302 - Защо си го причиняваш? Толкова да не ти понася цялото хейтване в тази тема и ти упорито да влизаш, да четеш, да ти е гадно и пак продължаваш да си го причиняваш. Предлагам да влезеш в някоя по позитивна тема, като раждане или кърмене например - влез там да си повдигнеш малко настроението, че не се търпи. Тия БГМами като не ги търпиш ( понеже обобщаваш всички в едно) намери си някакъв по мъжки форум....

Аз няма да се терзая ,ако спечели Станка. Simple Smile Ще се радвам. Няма да пусна смс - и ,не защото направи цирка онази вечер ,а защото има и друг участник с подобно гласуване ,но не го съобщиха. Тъпо беше  да питат Ваня за спонсорството,можеха да се обърнат към
Нико Тупарев Mr. Green Доста лош сценарий . Подиграха се със зрителите.

# 2 843
Мисля, че победата на Станка устройва всички - продуценти, НК, Ваня. Ние тук вече си излъчихме победител.
Хексе, мисля, че нещо се случва. Нямат повече дейли епизоди(днешния е готов)  за да си пазят "интересния" материал. Иначе много обичат да ни сдъвчат всичко и манипулативно да ни го пуснат мецду рекламите. Цял сезон така си пазеха съкровищата-скандали.

# 2 844
Интересно, дали се подложи детектора, или и тя като Мишо е решила, че Бойко Борисов го манипулира. Но определено  не е доволна.
Много е изнервена, вчера беше Пламко, душицо, днес ще му подпали земята под краката.
Преди няколко дни, Пламен говореше за Фикосота, и какъв пич бил собственика. Днес тя му каза, че ще го замеря с тоалетна хартия Емека.

# 2 845
На 8 минута Ваня казва: Резултата им го напъхай с фунийка в гърлото!/за проблемите на Станка/
http://www.dailymotion.com/video/x17503p_flashplayerplugin-11-9- … 6-04-64_lifestyle
Мариан и Ваня
http://www.dailymotion.com/video/x177umy_clip-flashplayerplugin- … 0-35-46_lifestyle

# 2 846
  • София, България
вчера имаше ли късен епизод

# 2 847

Ясно, пропуснала съм го  Peace  
Е, сега трябва да решава кое от двете твърдения да остане  - дали България я обича или мрази

# 2 848
  • Варна

Няма да пусна смс - и ,не защото направи цирка онази вечер ,а защото има и друг участник с подобно гласуване ,но не го съобщиха.

Да, да.. А ти си сигурна, защото си сигурна,... Rolling Eyes

# 2 849
вчера имаше ли късен епизод
Не.

Общи условия

Активация на акаунт