VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 523
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 820
Явно пак някоя "буря" е настанала, никъде няма излъчване newsm78
Може джедайката Ваня да разиграва съкратена версия на " Междузвездни войни ". Почвам сериозно да се притеснявам за сигурността на Пламен  Thinking

# 2 821
По Диема Фемили що така го спряха?Нали пише,че трябва да е до 15 часа?
И аз един път ще се сетя да включа живото по тв,а то пък ще спре Crossing Arms

На мен Ваня ми изглежда като с психично заболяване.Има нещо в погледа и,което ме плаши и което съм го виждала само в двама човека.И двамата са с псих. диагнози. Confused

# 2 822
  • Варна
Сега се стих да питам - Ваня срещу коя медия води дело?
В снощния епизод пак намекна това и че те са искали да я очернят с тези сим карти newsm78

# 2 823

На мен Ваня ми изглежда като с психично заболяване.Има нещо в погледа и,което ме плаши и което съм го виждала само в двама човека.И двамата са с псих. диагнози. Confused

то не психиатър, а  екзорсист ще трябва за нея  Rolling Eyes

или немските Kartoffelpuffer, т.е. картофени палачинки, които обожавам  eat, но правя рядко именно заради стърженето (нямам робот) Peace

Hug Внимавай, че Дидо дебне  Shocked  - ей, сега ще размаха пръст да ни обвини и в чуждопоклонничество  Wink ... аз не посмях да споменавам картофената фритата.   Mr. Green  

Скрит текст:
пп. робот и аз нямам, но имам ренде Бьорнер и сговорчив мъж.   Laughing Peace

# 2 824
http://pik.bg/
Тц,тц,тц-какво стана,ако е вярно де! Joy Joy
Цитат
Мъжът на Мира Радева я заряза. Веднага след излизането й от шоуто онзи ден, Иво (с нея на снимката) дошъл да я посрещне и се прибрали вкъщи. Но у дома имали сериозен и тежък разговор, който приключил с раздяла, причината, за която бил Пламен от "ВИП Брадър".

Оказва се, че слуховете за нещастното влюбване на Мира в марионетката са напълно верни. Усетил увлечението на жена си, Иво бил много обиден.

Той й казал, че го е направила за смях с близостта си с младия Пламен и затова се разделя с нея. Това бил единственият начин да запази мъжкото си достойнство, което Мира потъпкала, без дори да се усети. Засега той нямало да огласява решението си, но след няколко дни, когато всичко около риалити шоуто утихне, ще напусне жилището им, твърди „Всеки ден“.

Това бил огромен удар за социоложката Радева. През цялото време в Къщата тя смятала, че никой не подозира за чувствата й към Пламен. Била твърдо убедена, че идеално поддържа илюзията, че подкрепата й към него е чисто приятелска. Всъщност обаче на стари години се влюбила до уши в младока и това не останало скрито за половинката й, който я познава много добре.

„Всеки ден плачех за Иво”, изповяда се Мира пред „Всеки ден”. Това обаче е истина само донякъде. Тя наистина е плакала всеки ден, но не за Иво, а за несподелената си любов към Пламен. Заради голямата разлика във възрастта Радева не виждала бъдеще за тях двамата, затова предпочитала да пази чувствата си в тайна и да поддържа лъжата, че още обича официалното си гадже. Тъй като не е свикнала да живее без мъж до себе си, искала да го запази, надявайки се, че с времето чувствата й към пишман милионера ще отшумят. Иво обаче и без това й бил набрал напоследък, защото се чувствал мъж под чехъл. Увлечението й по Пламен било последната капка, която преляла чашата на търпението му.

това е  възможно да е вярно. Невъзможното е журналистът писал статията да го знае. От къде го знае? От Мира ? Или от Иво ? Реално ли ви изглежда някой от тях да го е казал? Мнението ми е че НЕ. По пътя на логиката сте стига до извода, че това е чиста измислица с цел сензация

# 2 825
Сега се стих да питам - Ваня срещу коя медия води дело?
В снощния епизод пак намекна това и че те са искали да я очернят с тези сим карти newsm78

Някой тук каза, че няма заведени дела срещу медии. Извикали са я във връзка със запорите.

# 2 826
# 2 827
Дори Ваня да пренасочи вота си към Станка, Пламен ако е 2-ри ще си знае, че е победител, защото до сега винаги я биеше.  Peace

# 2 828
Дори Ваня да пренасочи вота си към Станка, Пламен ако е 2-ри ще си знае, че е победител, защото до сега винаги я биеше.  Peace

В този сезон реалното първо място ще е точно второто! Независимо кой ще го заеме!  Simple Smile

п.с. момичета, благодаря за рецептите. обърнахме го на кулинария... май последно ще се спра на картофените палачинки. (ако до довечера не съм си сменила желанията за n път....)

# 2 829
http://pik.bg/
Тц,тц,тц-какво стана,ако е вярно де! Joy Joy
Цитат
Мъжът на Мира Радева я заряза. Веднага след излизането й от шоуто онзи ден, Иво (с нея на снимката) дошъл да я посрещне и се прибрали вкъщи. Но у дома имали сериозен и тежък разговор, който приключил с раздяла, причината, за която бил Пламен от "ВИП Брадър".

Оказва се, че слуховете за нещастното влюбване на Мира в марионетката са напълно верни. Усетил увлечението на жена си, Иво бил много обиден.

Той й казал, че го е направила за смях с близостта си с младия Пламен и затова се разделя с нея. Това бил единственият начин да запази мъжкото си достойнство, което Мира потъпкала, без дори да се усети. Засега той нямало да огласява решението си, но след няколко дни, когато всичко около риалити шоуто утихне, ще напусне жилището им, твърди „Всеки ден“.

Това бил огромен удар за социоложката Радева. През цялото време в Къщата тя смятала, че никой не подозира за чувствата й към Пламен. Била твърдо убедена, че идеално поддържа илюзията, че подкрепата й към него е чисто приятелска. Всъщност обаче на стари години се влюбила до уши в младока и това не останало скрито за половинката й, който я познава много добре.

„Всеки ден плачех за Иво”, изповяда се Мира пред „Всеки ден”. Това обаче е истина само донякъде. Тя наистина е плакала всеки ден, но не за Иво, а за несподелената си любов към Пламен. Заради голямата разлика във възрастта Радева не виждала бъдеще за тях двамата, затова предпочитала да пази чувствата си в тайна и да поддържа лъжата, че още обича официалното си гадже. Тъй като не е свикнала да живее без мъж до себе си, искала да го запази, надявайки се, че с времето чувствата й към пишман милионера ще отшумят. Иво обаче и без това й бил набрал напоследък, защото се чувствал мъж под чехъл. Увлечението й по Пламен било последната капка, която преляла чашата на търпението му.

това е  възможно да е вярно. Невъзможното е журналистът писал статията да го знае. От къде го знае? От Мира ? Или от Иво ? Реално ли ви изглежда някой от тях да го е казал? Мнението ми е че НЕ. По пътя на логиката сте стига до извода, че това е чиста измислица с цел сензация

А добро утро!  hahaha

# 2 830
  • Варна

На мен вече ми е все едно кой ще бъде победител. Маските паднаха навреме.

# 2 831
Най-после Ваня разбра какво трябва да направи!!

# 2 832
някъде червенкова  беше казала, че  нищо друго не я интересува, освен това да изчисти името си.  снощи пък каза, че  съди някаква медия, че очернила името й. няма никаква медия. делата й  бяха съответно: на Апелативна инстанция, където тя искаше да й отменят   акта на градския съд,  с който е запорирано имуществото й от комисията "кушлев".  всички инстанции, включително и  Върховния касационен съд   потвърждават, че  Червенкова е придобила недвижими имоти, моторни превозни средства, дялове от капитала на дружества, извършила е разходи за себе си и членовете на семейството  за издръжка на живот, за пътувания в чужбина, за погасяване на кредити към институции и частни лица и т.н. за близо 1, 75 млн. лв. В същото време има доказани доходи за приблизително 360 000 лева. Това е разлика в размер на 1, 35 млн. лв.  затова всички съдебни инстанции до момента  и по искане  на комисията  е наложил обезпечителни мерки на дяловете й  в  осем фирми, акциите й, апартаментите й - един на на бул. „Витоша“, друг на "Патриарх Евтимий", както и на  всички нейни банкови сметки.   имам пред себе си определението на ВКС, което е близо 6 страници, от което се вижда  колко е " чиста вода ненапита " мутрата в пола

# 2 833
За мен вече няма никакво значение крайното класиране. И тук в анкетите и иначе са ясни нагласите на хората. Няма смисъл никой да се терзае, че Ваня е първа или пък Станка. Те хубаво си показаха цялата злоба и простотия и няма да е реална тяхната победа. Тъй, че бъдете над нещата и не се хабете да пуската смс-и.
Ваня голямо тръшкане, че искали да я очернят. Тя ако е толкова невинна нямаше да се тръшка. Ако не бяха казали за 4 карти, а само за 90% всички щеше да е ок. Щеше да реши, че цяла България я обича. А сега излиза, че само един човек с 4 карти я обича - какъв резил. Дори и да не ги е организирала тя нещата, това не променя нищо. Пак няма да е "любимата звезда" на Б-я. И не защото много и завиждаме (пази Боже да съм на нейно място), просто нормалните хора не харесват лошотията, злобата, агресията, лицемерието и всичките и отрицателни качества. А тя ги притежава в изобилие. А това, че така открито си заплашваше някои съквартиранти как ще го извинят нейните фенове?
Станчето, искаше хората да я видят какво представлява отвъд медалите - е видяха я. Надявам се да е доволна като излезе.
п.с. до дидо1302 - Защо си го причиняваш? Толкова да не ти понася цялото хейтване в тази тема и ти упорито да влизаш, да четеш, да ти е гадно и пак продължаваш да си го причиняваш. Предлагам да влезеш в някоя по позитивна тема, като раждане или кърмене например - влез там да си повдигнеш малко настроението, че не се търпи. Тия БГМами като не ги търпиш ( понеже обобщаваш всички в едно) намери си някакъв по мъжки форум....

# 2 834
Ваня усети накъде духа вятърът и даде инструкции на своите хора навън за кого да гласуват утре. Което е пак манипулация, но пък ББ ще е доволен - Станка победител.
Пламен няма големи шансове за победа, тъй като утре ще се активират доста фенове на Станка, които до сега не са гласували с идеята, че тя при всички положения е на финал. Вотът от Тервел и Стойко също вече ще бъде насочен към нея + вотът на Ваня. Пламен и Мариан донякъде делят своите почитатели и за да спечели един от тях, трябва другият да отпадне. Струва ми се, че Пламен има по-голям шанс за победа от Мариан. Така ми изглежда ситуацията чисто стратегически. Иначе няма особено значение кой ще бъде на първо място. Вече стана ясно, че Пламен е моралният победител в тази игра. Влезе без подкрепа зад гърба си от фенове, бизнес партньори и т.н., игра по свирката на ББ и всъщност направи сезонът интересен. Ако той това го проумее, покаже, че е над тези неща и не тръгне да си търси правата и да се жалва от манипулираният вот, ще спечели още повече фенове. Както казаха "Господари на ефира" - любимец на народа.

Общи условия

Активация на акаунт