VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 542
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 940
  • Варна
Има ли вече информация кои звезди се очаква да влязат в Ол старс в понеделник?

Гроши е 100% сигурен.

# 2 941

Гроши е 100% сигурен.
Утре ще влезе Миро на черната Златка, само не знам що за стар е той.

# 2 942

Аз чух за Райна.

http://signal.bg/view_article.php?article_id=31072

# 2 943
Става точно както се опасявахме,Ваня току що даде инструкциите вече да се гласува за Станка Crossing ArmsЗащо ли обаче съм сигурна,че дори и Станка да спечели с вот,формиран предимно от 4 карти,това вече никой няма да ни го съобщи Mr. GreenВместо това ще ни кажат-ето златното ни момиче,шампионката ни,жената чудо..... победи злия схемаджия Пламен  Grinning

Щом официално не са забранили повече от еди колко си смс-а от номер тогава нямат право да анулират или да променят гласове и проценти. Те гадовете нарочно оставят хората да си гласуват, за да приберат макс пари и после Ама то така не е справедливо. Като че ли не са знаели предварително, че не е справедливо, а чак сега се сетили. Нещастници. Поне ако няма да зачитат гласовете да си върнат парите на хората, защото хората са си давали парите за да спечели техния избраник и не са нарушили никакви правила. Ако Биг Брадър не вземе под внимание тези смс-и самите те нарушават правилата и трябва да бъдат санкционирани.

# 2 944
  • Варна
Става точно както се опасявахме,Ваня току що даде инструкциите вече да се гласува за Станка Crossing ArmsЗащо ли обаче съм сигурна,че дори и Станка да спечели с вот,формиран предимно от 4 карти,това вече никой няма да ни го съобщи Mr. GreenВместо това ще ни кажат-ето златното ни момиче,шампионката ни,жената чудо..... победи злия схемаджия Пламен  Grinning

Щом официално не са забранили повече от еди колко си смс-а от номер тогава нямат право да анулират или да променят гласове и проценти. Те гадовете нарочно оставят хората да си гласуват, за да приберат макс пари и после Ама то така не е справедливо. Като че ли не са знаели предварително, че не е справедливо, а чак сега се сетили. Нещастници. Поне ако няма да зачитат гласовете да си върнат парите на хората, защото хората са си давали парите за да спечели техния избраник и не са нарушили никакви правила. Ако Биг Брадър не вземе под внимание тези смс-и самите те нарушават правилата и трябва да бъдат санкционирани.

Не е незаконно да се гласува с повече от един СМС. ББ го потвърди в предаването.

# 2 945

Аз искам, защото Станка постоянно повтаря, че не би заменила България за никоя друга държава, а пък българите били завистливи и лоши.
ами такива сме си  Peace

я виж темата, всеки е по добър, по умен, по красив, по културен, повече постигнал в живота си, от тези вътре  Mr. Green

Такива твърдения не съм чела в темата.

Но според мен, ако мнението им  за хората, които очакват да гласуват за тях е такова, е добре и гласуващите да го научат все пак. И дотук с това колко е направила за народа си.. Не бих се гордяла повече с човек, който смята мен и сънародниците ми за завистливи и лоши.. Naughty

аз пък, от опита си мога със сигурност да твърдя, че сме точно такива.

който е живял в чужбина, най-добре го усеща, лепят се и ти стават "приятели" българи, който търсят само полза от теб, ако си успял в нещо...

така е и тук в България за съжаление. за това говореше Станка.

А Ваня не ща да я коментирам...  Mr. Green

# 2 946
  • Варна

който е живял в чужбина, най-добре го усеща, лепят се и ти стават "приятели" българи, който търсят само полза от теб, ако си успял в нещо...

Няма такова нещо. Злобни и завистливи хора има навсякъде. Не е наш патент, още повече да си го лепим като етикет.
Защо ако някой българин, подаде сигнал за нарушение например да го прави от злоба и завист, а ако е германец да го прави защото е съвестен и дисциплиниран?

# 2 947
Тази вечер се впечатлих от една постъпка на Пламен...

Аз го гледах под лупа и общо взето не ме разочарова. Не смени рязко линията си, нито се нагаждаше към останалите.
Дори напротив! Нещо Ванчето много омекнала към него.
Тия жени да не би действително да го харесват като мъж  newsm78
Нещо им въздейства някак.

Съмнявам се да е подчинил Ваня с чара си. Поради някаква причина различна от сексуална Ваня е решила да е мила с него. Не си позволявам да отгатвам. А Пламен наистина е много магнетичен като мъж - поглед, предизвикателно поведение... има усет как да привлече жените и най-вече природни данни, щото е хубав. Има секс в него - няма кво да се лъжем

какво сексуално намирате в този бе момичета?  #Crazy

или момчета?  newsm78 #Crazy

като препънат кон е горкия  hahaha

Флегматичен и отпуснат мъж, не намирам нищо секси в него.
Не знам дали ще ме разберете, но имам чувството, че ако го натисна някъде с пръст, то пръста ми ще потъне в мас. А не е дебел?! Някак си тялото му е оформено като на незряло момче.

Виж, Мариан има перфектно тяло на мъж, но пък в лице и прическа не ми допада на мен.

# 2 948

Няма такова нещо. Злобни и завистливи хора има навсякъде. Не е наш патент, още повече да си го лепим като етикет.
Защо ако някой българин, подаде сигнал за нарушение например да го прави от злоба и завист, а ако е германец да го прави защото е съвестен и дисциплиниран?

тук не говорим за закони и правила, а за   човешки отношения  Rolling Eyes

а това, което казваш ти, за съжаление е още един минус за нас , не само не спазваме закона и правилата, но и се перчим с това (вкл. и зад граница)

# 2 949

Аз искам, защото Станка постоянно повтаря, че не би заменила България за никоя друга държава, а пък българите били завистливи и лоши.
ами такива сме си  Peace

я виж темата, всеки е по добър, по умен, по красив, по културен, повече постигнал в живота си, от тези вътре  Mr. Green

Такива твърдения не съм чела в темата.

Но според мен, ако мнението им  за хората, които очакват да гласуват за тях е такова, е добре и гласуващите да го научат все пак. И дотук с това колко е направила за народа си.. Не бих се гордяла повече с човек, който смята мен и сънародниците ми за завистливи и лоши.. Naughty

Живяла съм в чужбина няколко години. И там има всякакви хора, и лоши, и завистливи. Основната разлика е, че няма да чуеш от тях такова изказване за собствения си народ, още повече по ТВ.

# 2 950
  • София
Хайде почна епизода.
Да видим какво ще внушава зад кадър Алекс  hahaha като същински Кашпировски, и какви кадри са сглобили  Mr. Green

# 2 951
  • Ню Йорк
Ах Лила как реве гледайки репортажа който им пуснаха. Такова лицемерие не съм виждала  Sick

# 2 952

Живяла съм в чужбина няколко години. И там има всякакви хора, и лоши, и завистливи. Основната разлика е, че няма да чуеш от тях такова изказване за собствения си народ, още повече по ТВ.

значи малко си живяла там, или не ти е било интересно, не си обръщала внимание  Laughing

# 2 953
Ако съм живяла два месеца в изолация...И видя тези подбрани кадри...
Много подходящо на фона на предстоящите митинги утре.
Голяма пропаганда.

# 2 954
Браво на Лил за позицията за животните!
Обаче не мога да разбера - каква е тази логика, че ако някой има златни медали, вече трябва да се гледа на него като на герой. Наличието на олимпийски успехи не ги прави по-добри. Станка за мен с нищо не е по-добра от останалите, че да възклицава госпожа Червенкова "Ама как, това са надеждите, това са лицата на България!!!"

О да, Станка определено е по-добра от всички като боркиня и това целият свят и го е признал, колкото и ти да не виждаш нищо в нея. Сигурна съм, че никога не си била най-добра в нещо, което е изисквало много труд. Толкова си посредствена, че дори не осъзнаваш колко усилия, труд и лишения е изтърпяла Станка за да прослави тази злобна и завистлива нация. И сега тази нация доказа, че е такава като насра този, който си е дал живота и здравето за да чуе света за нас. Е... Станка едва ли го е направила за БГ. По-скоро за самата себе си е било. Но усилията си остават както и меадалите и това е достойно за уважение. Ти си прекалено егоистична и низша духом за да се пожертваш по подобен начин.
А самият факт че в БГ се казва Браво! на нормални хора, с нормално отношение към животните е поредното доказателство, че в БГ нормалното е да си злобен и прост, а да си добър човек е изключителен подвиг достоен за Браво.

Общи условия

Активация на акаунт